Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Tribute Audi 100 Avant T&Q MC1  (Skaityta 73849 kartus)

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18288
    • Žiūrėti profilį
Re: Tribute Audi 100 Avant T&Q MC1
« Atsakymas #75: 2014 Vasario 11, 11:35:03 »
na tokius dalykus tai tik per katalogus galima rast, yra jų ir nete, nueini body>bumper rear 20V ir ieškai ko 16 vnt yra arba kas panašu į tą klipsą :)

Neprisijungęs Tribute

• Įrašai: 1356
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #76: 2014 Vasario 11, 11:43:23 »
na tokius dalykus tai tik per katalogus galima rast, yra jų ir nete, nueini body>bumper rear 20V ir ieškai ko 16 vnt yra arba kas panašu į tą klipsą :)
Puiki info ateiciai, kitakart zinosiu :-) Aciu Domai (h)

Neprisijungęs Tribute

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #77: 2014 Vasario 11, 15:11:02 »
Ieskau priekiniu pustu sparnu, jei kas turit ar zinot kur gaut informuokit (h)  Aciu :)

Neprisijungęs Tribute

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #78: 2014 Vasario 28, 22:37:14 »
Parkeliavo truputi brangiu detaliu ff

P.S Pustu sparnu nebereikia, jau turiu :)

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #79: 2014 Vasario 28, 22:59:06 »
kadangi jau nusipirkai, ir jie nebe nauji, gal nori parduot pigiau negu už juos sumokėjai? pavydžiu :H :H

Neprisijungęs Tribute

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #80: 2014 Vasario 28, 23:03:56 »
kadangi jau nusipirkai, ir jie nebe nauji, gal nori parduot pigiau negu už juos sumokėjai? pavydžiu :H :H
Prajuokinai :-] Kad gal sau pasiliksiu, stengiuos apie kaina negalvot (z) Galvojau dar faru stiklus naujus pasiimt, bet kai pamaciau kaina nusprendziau kad ir senieji gerai atrodo :D

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #81: 2014 Kovo 01, 00:41:19 »
kiek stiklai? :D

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #83: 2014 Kovo 01, 02:11:21 »
nuoroda neveikia, bet taip, usa posūkiai, eu nėra, kuo skirias neaišku

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #84: 2014 Kovo 01, 02:40:06 »
kaip tai neveikia, viskas veikia

o be to ne posukiai mane domina o klipsai, zodziu visas pirkinys is trshop ?

Neprisijungęs Tribute

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #85: 2014 Kovo 01, 12:09:24 »
kaip tai neveikia, viskas veikia

o be to ne posukiai mane domina o klipsai, zodziu visas pirkinys is trshop ?
Taip viskas is trshopo, tarpininkaujant Moler Auto. Faros stiklas 100 eu vnt (z)

Neprisijungęs Tribute

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #86: 2014 Kovo 20, 12:53:36 »
nupuciam dulkes nuo garazo temos ff
Siuo metu po darbo aktvyviai vyksta ardymas :D  didele dalis isrinkta, liko bagazines stiklas ir keleta smulkmenu :-)

Neprisijungęs jaunuolis19

• Įrašai: 1636
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #87: 2014 Kovo 20, 20:06:56 »
a ka su galinem arkom darysi?
Kalbejau su uosviu. tai nelabai benori apsiimt su tuom arkom...

Neprisijungęs Tribute

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #88: 2014 Kovo 20, 21:54:27 »
a ka su galinem arkom darysi?
Kalbejau su uosviu. tai nelabai benori apsiimt su tuom arkom...
Su arkom susitvarkysim, radau zmogu kuris turi geras rankas, bet pajutes uzsienio piniga mete amata, bet su gerais pinigais siaip taip prikalbinau, tai ant dienu vaziuos pas ji ir forma galiniu arku pasikeis i teisinga:-) Dekingas tau kad pasiteiravai (h) Kaip pas tave arkos? Niekas neskilineja ir pan? Man aiskino kad tipo ale labai atsakingas darbas jas padaryt kad po metu ar kitu neskiltu ir pan.. :V

Neprisijungęs Lucifer

• Įrašai: 4708
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #89: 2014 Kovo 20, 22:56:04 »
Buk ramus, su kempu taskais prikabinus nieks neskildines, tik po to sasus gerai susismirgeliuok ir plausiniu spakliu pertepk. Kruvos pervirintu masinu ketvirciais, lonzeronais ir nieks neskilineja ;)

Neprisijungęs Tribute

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #90: 2014 Kovo 21, 00:13:45 »
Buk ramus, su kempu taskais prikabinus nieks neskildines, tik po to sasus gerai susismirgeliuok ir plausiniu spakliu pertepk. Kruvos pervirintu masinu ketvirciais, lonzeronais ir nieks neskilineja ;)
Kad suvirins gerai tai pasitikiu, bet paruosiamuosius darbus patikesiu kitam zmogui ;)

Neprisijungęs Brutas

• Įrašai: 8627
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #91: 2014 Kovo 21, 15:13:46 »

priklauso kaip bus suvirinta, kuo daugiau nusmirgeliuosi, tuo silpnesne siule liks. O kad ta palusa tept, dar turi but ir 'ant ko'.. t.y reikia pacia siule ikalt siek tiek i vidu..

Neprisijungęs Tribute

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #92: 2014 Kovo 21, 16:18:25 »
priklauso kaip bus suvirinta, kuo daugiau nusmirgeliuosi, tuo silpnesne siule liks. O kad ta palusa tept, dar turi but ir 'ant ko'.. t.y reikia pacia siule ikalt siek tiek i vidu..
Brutai, tu juk susitvarkysi :D (y) Na jau kaip jis padarys negaliu pasakyt, tikiuosi kad bus gerai :V

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #93: 2014 Kovo 21, 17:35:24 »
su arkom galinem kaip ir viskas ok. 2 ziemas atlaike jau.  :D vienoj vietoj lig ir matos ,kad rudele nori kaltis bet nezymei  :think:

Neprisijungęs Tribute

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #94: 2014 Kovo 21, 17:55:22 »
su arkom galinem kaip ir viskas ok. 2 ziemas atlaike jau.  :D vienoj vietoj lig ir matos ,kad rudele nori kaltis bet nezymei  :think:
Is vidaus darei kanors? Nes pastebejau kad priejimo kaip ir nera, nebent pripurkst kokio vasko ar dar kokio velnio :think: ar nieko daryt nereikia?

Neprisijungęs Lucifer

• Įrašai: 4708
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #95: 2014 Kovo 21, 19:44:35 »
Reiketu kazkuo padengt, nes plikas metalas ir nuo ore esancios dregmes oksiduojasi.
nu tai kai suvirina dvi skardas visada ikala siule, nes jei neikalta, tada turesi iki plikos skrados smirgeliuot ir virinima nusveisi. Nebent istisine siule daryt, bet tik ne su kempu, nes po to visas sparnas bus kaip marios ;)

Neprisijungęs Tribute

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #96: 2014 Kovo 21, 20:16:42 »
Reiketu kazkuo padengt, nes plikas metalas ir nuo ore esancios dregmes oksiduojasi.nu tai kai suvirina dvi skardas visada ikala siule, nes jei neikalta, tada turesi iki plikos skrados smirgeliuot ir virinima nusveisi. Nebent istisine siule daryt, bet tik ne su kempu, nes po to visas sparnas bus kaip marios ;)
Jo pasakojo jis man apie ta suvirinimo technika del bangeliu, tipo kas kazkoki atstuma taskuoji ir vel is naujo, na sulauksim rezultato td bus galima spresti apie kokybe. Idomu ka daryt su vidine puse, su Brutu reiketu pasikonsultuoti :think:

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #97: 2014 Kovo 22, 19:45:47 »
is vidaus movilio pripyliau belenkiek :D

Neprisijungęs stazas

• Įrašai: 33
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #98: 2014 Kovo 23, 00:06:32 »
istikruju idomu kaip sutvarkot vidine arkos dali. Nzn kaip atrodo A100, bet su A80 ir daugeliu kitu butu daugiau darbo nei su isorine. Niekada nedaryciau savo automobiliui. Uzprogramuotas rudziu saltinis ir kebulo vientisumo pazeidimas. Pats isivirinau galini kumpi per taskines siules ir antra karta to nebedaryciau. Kebulas jau nebera toks tvirtas kaip buvo, geometrija irgi neideali.

Neprisijungęs Brutas

• Įrašai: 8627
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #99: 2014 Kovo 23, 15:47:17 »
istikruju idomu kaip sutvarkot vidine arkos dali. Nzn kaip atrodo A100, bet su A80 ir daugeliu kitu butu daugiau darbo nei su isorine. Niekada nedaryciau savo automobiliui. Uzprogramuotas rudziu saltinis ir kebulo vientisumo pazeidimas. Pats isivirinau galini kumpi per taskines siules ir antra karta to nebedaryciau. Kebulas jau nebera toks tvirtas kaip buvo, geometrija irgi neideali.

kazka Tu labai maisai... kur yra tiesiog apvalkalo/skardu virinimas, ir kur yra remo/karkaso pazeidimai/virinimai/ivirinimai t.t jei jau nuo skardos parvirinimo pasizeide geometrija, tikrai ne ten bedu ieskok.