Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Tribute Audi 100 Avant T&Q MC1  (Skaityta 71593 kartus)

Neprisijungęs Tribute

• Įrašai: 1356
    • Žiūrėti profilį
Tribute Audi 100 Avant T&Q MC1
« Topic Start: 2014 Vasario 03, 00:35:19 »
Prisiruosiau siaip ne taip antra karta susikurti garazo tema, pastaraji karta del forumo sutrikimu mano tema iskeliavo bala zino kur. Pykciui isgaravus bandau ir vel :-]  Manau man tai bus naudinga, siek tiek kritikos ir patarimu reikia visiem, taip, kad nesikuklinkit, komentuokit, patarkit ir toleruokit ;) (y)

Visu pirma apie pradziu pradzia, kogero kaip ir daugelis pirmaji automobili peremiau is tevuko, myleta, gerbta ir savo atitinkamus ispudzius gyvenime paliko (+)

1. Audi 100 c3 CC 2.2 100kw FWD uzdujinta. 87m.
Apie komplektacija nera ka kalbeti, jos nebuvo :-]  Patiko tik automatine antena ir stoglangis, buvo jos mandriausi navarotai ;)

2. Audi 80 b4 2.3E 98kw, Quattro, uzdujinta 92m.
I mano rankas pateko netiketai, turi taip pat savo idomia istorija, noreta Quattro, 100 kart atkalbineta, del brangios vaziuokles juk Quattro bla bla bla... :-]  Sitas variantas man patiko, sviesus pusiau rekaro salonas, pr. elektra langai ir svarbiausia visi varantieji ratai :G  Ilgai pas mane neuzsibvo pastebeta jog kazkokia kreiva, eda padangas ir neina padaryt suvedimo, galiausiai viskas paaiskejo kai teko keisti salono peciuko radiatoriu, dalis skirianti salona nuo variklio skyriaus visa tiesinta kovaldos pagalba, matomai variklis panoro patekt i salona kazkadaise :D

3. Audi 100 c3 2.5tdi 90m. Komplektacija skurdi, standartiskai stoglangis ir el. pr. langai. Kadangi b4 buvo parduota, reikejo susisiekimo priemones :-)  uz pigiai nupirktas eko variantas, dar po siai dienai jauciama nostalgija 88kw motorui (+)  Paimta tikrai varganos bukles, bet kebulas buvo nenujotas, taigi viskas iskuopta, nupoliruota, sudeti v8 stopai, lieti ratai ir atrodeme visai neblogai ;)

4. Audi 100 Avant 2.2 MC1 121Kw Turbo Quattro 88m. Nostalgija TDI nekompensavo Quattro privalumu, taigi parduota uz brangiai ir pasirodzius sitam variantui per daug nedvejota. Komplektacija truputi turtingesne nei pries tai minetuose automobiliuose, borto kompas, visi el. langai, autochekas, el veidrodeliai, isores temp elkranelis (instaliuotas) zodziu nieko ipatingo tiesiog Quattro viskas tuom pasakyta (+)  Pirma foto is skelbimo, kitos asmeninio archyvo.

Nupirkti V8 BBS originalus ratlankiai, nupoliruotos palanges uzdeti ant masinos.

''Apzieduotas'' skydelis:

Sudeti beveik nauji purkstukai, pakeisti visi aukstos itampos laidai, dangtelis skriejikas, perrinkti priekiniai ir galiniai suportai, pakeistos voztuvu gumeles, kompensatoriai, dangtelio tarpine...

Siek tiek aptvarkiau ir pradejau megautis explotacija (j)

Isigyti Tresser galiniai zibintai ir siai dienai Audi atrodo taip:

Kolkas ji ziemai palikta garaze, bet ivairiausi darbai vyksta, ruosiami buferiai ir kitos detales, bandysim siektiek keisti isvaizda, dabar eksplotuojamas ekomobilis, kurio neviesinsiu :-]  anyway volkswagen seimos atstovas ;)
Su visom minetom auto atlikta begale darbu, trumpai apibendrinau kas aktualiausia, garazas bus papildomas, Redaguosim, tvarkysim klaidas ir kolkas tiek :-)
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Vasario 03, 00:48:19 sukūrė Tribute »

Neprisijungęs VytautasV

• Įrašai: 1158
    • Žiūrėti profilį
Re: Tribute Audi 100 Avant T&Q MC1
« Atsakymas #1: 2014 Vasario 03, 01:01:58 »
(y) avantas. Kebulas nenujotas, retai kada toki pamatysi

Neprisijungęs saulukas

• Įrašai: 382
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2014 Vasario 03, 10:53:05 »
Grazus avantas... (+) ..kokios padangos uzmautos?gal atsimeni priekiniu stabdziu disku dydi?

Neprisijungęs Tribute

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2014 Vasario 03, 11:15:23 »
Grazus avantas... (+) ..kokios padangos uzmautos?gal atsimeni priekiniu stabdziu disku dydi?
Dekui (h) Padangos 195/55 r16. Disku diametro nepasakysiu, nematavau :-)

Neprisijungęs zandaras

• Įrašai: 875
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2014 Vasario 03, 11:41:45 »
grazi :) 200ines snukucio uzdet nenori ?  :V

Neprisijungęs Tribute

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2014 Vasario 03, 11:50:27 »
grazi :) 200ines snukucio uzdet nenori ?  :V
O kaip gi :) Viskas yra reikia tik paruosti ir t.t... :)

Neprisijungęs Tribute

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6: 2014 Vasario 04, 22:47:37 »
Pagaliau isigytos ilgai ieskotos Bose abloskes ff 

Problema tik su grotelem, abieju sulauzytos konkreciai :-/  Gal kas turit originaliu pasiulymu kaip sitoj vietoj susitvarkyt su jom? Beje priimu pasiulymus jei kas turit groteles parduot, gali but ir juodos :-)  sansu mazai bet gal atsiras pas ka metos :D

Neprisijungęs VytautasV

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7: 2014 Vasario 05, 08:57:11 »
Kaip matau is to 200tinio amerikono abloskes

Neprisijungęs Tribute

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8: 2014 Vasario 05, 11:47:36 »
Kaip matau is to 200tinio amerikono abloskes
Visiskai teisingai :) pavyko suderint su gooodaz sitas abloskes, tai antros melynos spalvos abloskes kurias teko lietuvelej matyt, juodu tai pasitaiko vienas kitas komplektas :) Gooodaz patare lipdyt remeli is stiklo pluosto ir aptraukinet kokia tai medziaga, kogero teks tai ir daryt, kitos iseities nematau :V Dar neprosal butu jei kas pasiulytu Bose pora zenkliuku, nesvarbu nuo kokio modelio (h)

Neprisijungęs Ernestas.

• Įrašai: 404
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9: 2014 Vasario 05, 12:03:51 »
Visiskai teisingai :) pavyko suderint su gooodaz sitas abloskes, tai antros melynos spalvos abloskes kurias teko lietuvelej matyt, juodu tai pasitaiko vienas kitas komplektas :) Gooodaz patare lipdyt remeli is stiklo pluosto ir aptraukinet kokia tai medziaga, kogero teks tai ir daryt, kitos iseities nematau :V Dar neprosal butu jei kas pasiulytu Bose pora zenkliuku, nesvarbu nuo kokio modelio (h)
Nuo audi a6 galiu padavanoti groteles su bose zenkliukais, groteles paluze, bet zenkliukai sveiki ir yra tik 3 vienetai :)

Neprisijungęs Tribute

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10: 2014 Vasario 05, 12:21:39 »
Nuo audi a6 galiu padavanoti groteles su bose zenkliukais, groteles paluze, bet zenkliukai sveiki ir yra tik 3 vienetai :)
Galima butu pamatyti foto? :) Jei pasto islaidas apmokeciau gal ir del siuntimo suderintumem? :-)

Neprisijungęs Ernestas.

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11: 2014 Vasario 05, 13:10:31 »
Galima butu pamatyti foto? :) Jei pasto islaidas apmokeciau gal ir del siuntimo suderintumem? :-)
Tai aisku suderinsim, bet tik savaitgali padarysiu foto :)

Neprisijungęs Tribute

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12: 2014 Vasario 05, 13:12:52 »
Tai aisku suderinsim, bet tik savaitgali padarysiu foto :)
Buciau labai dekingas, lauksiu foto :-)

Neprisijungęs VytautasV

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13: 2014 Vasario 05, 14:52:31 »
jei dar a5000 bamperius uzdejus ir gavus sitokias retas a5000 - TURBO faras su morkviniai zvynais (ar ten gal posukiai, velnias zino):

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 3672
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #14: 2014 Vasario 05, 15:01:03 »
jei dar a5000 bamperius uzdejus ir gavus sitokias retas a5000 - TURBO faras su morkviniai zvynais (ar ten gal posukiai, velnias zino):

Ten gabaritai, pračekink mano temą (H-)

Neprisijungęs Tribute

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15: 2014 Vasario 05, 15:44:15 »
Priekis panasiai ir atrodys, nebus tik ziedu ant groteliu ir morkavu zvynu nedesiu, nepatinka jie man  :) posukiai nauji jau yra i buferi, tik kolkas Vilniuje guli, dar neteko paciupinet, bet greitu laiku jie pasieks mane ;) Beje paieskomi pusti priekiniai sparnai, vengiau sito modo, bet deja teks, nes negaliu uzdeti ratu kuriuos turiu ir lb noriu pamatyt savo sotkes  :-{ jei uzmatysit kas sparnus duokit zinia

Neprisijungęs Ernestas.

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16: 2014 Vasario 05, 15:55:33 »
Priekis panasiai ir atrodys, nebus tik ziedu ant groteliu ir morkavu zvynu nedesiu, nepatinka jie man  :) posukiai nauji jau yra i buferi, tik kolkas Vilniuje guli, dar neteko paciupinet, bet greitu laiku jie pasieks mane ;) Beje paieskomi pusti priekiniai sparnai, vengiau sito modo, bet deja teks, nes negaliu uzdeti ratu kuriuos turiu ir lb noriu pamatyt savo sotkes  :-{ jei uzmatysit kas sparnus duokit zinia
O kur pirkai priekinius posukius? :think:

Neprisijungęs Tribute

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #17: 2014 Vasario 05, 16:11:56 »
O kur pirkai priekinius posukius? :think:
Is cia atrodo:
http://www.mollerauto.lt/Dileri/Moller-Auto-Vilnius-Audi/
Paciam dar nebuvo garbes cia lankytis :D Brolis paime uzsakytas dalis :)

Neprisijungęs saulukas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #18: 2014 Vasario 05, 16:44:20 »
posukiai dar tinka nuo golfo antro ne taip kaip originalai atrodo, bet kaip alternatyva puse velnio.. :D ..del sparnu kantrybes ieskant...o kaip su galinem arkom tada? :V

Neprisijungęs Tribute

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #19: 2014 Vasario 05, 17:19:46 »
posukiai dar tinka nuo golfo antro ne taip kaip originalai atrodo, bet kaip alternatyva puse velnio.. :D ..del sparnu kantrybes ieskant...o kaip su galinem arkom tada? :V
Nesinori is golfo burti, tuolabiau kad senos, atgyvenosios detales man ne prie sirdies kai yra galimybe gaut nauju daliu del to ir nusprendziau deti naujas :) Galines arkos man skaudziausia tema... As jas kaip ir turiu, bet jos truputi netinkamai ispajutos, o ir nerandu rimto speco kas jomis apsiimtu ir tikrai tvarkingai pervirintu.

Neprisijungęs saulukas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #20: 2014 Vasario 05, 17:30:46 »
svarbiausiai kad turi jas tik meistra reik rast.. :)

Neprisijungęs Tribute

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #21: 2014 Vasario 05, 19:00:19 »
svarbiausiai kad turi jas tik meistra reik rast.. :)
http://www.audiklubas.com/forumas/forumo-dalyviu-auto-garazas/audi-100-2-3e-(video-5psl)/
Vat va cia labai graziai zmogus padirbejo, matosi kad daryta kaip sau (+) kazkada bendravau su situo forumieciu, bet deja arku pervirinimo klausimu man padet negalejo :-/ nezinau kokia tokiu darbu kaina, gal reikejo apie pinigus is kart kalbet :D
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Vasario 05, 23:29:33 sukūrė Tribute »

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 3672
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #22: 2014 Vasario 05, 19:29:19 »
Žinau kas GAL turėtų tau mėlynas BOSE groteles...

...bet turbūt už brangiai :D

Neprisijungęs VytautasV

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #23: 2014 Vasario 05, 20:56:58 »
suprantu, kad pustos arkos daro prestiziskesne audi, bet vis viena mano nuomone, kad geriau palikt originala. Ner taip baisu kad nepustasparne. Kebulas juk idealus, viskas tvarkinga. Kam cia dar isradinet kazka  :think:
juolab kad c3 temoj kazkas numete nuoroda, kad aerodinamika geresne pas nepustasparnes.

quattro: permeciau tavo tema. Retas dalykas tos amerikietiskos faros su gabaritais. Kai zinai, kad turi reta daikta tai dazniausiai nebesvarstai ar grazesni skaidrus a200 zvynai ar svieciantys oranziniai, amerikanski iskarto padaro geresni ispudi ir verte, nes tokiu beveik nerasi.
Bet iki galo taip ir neikirtau - pas tave buvo dujinis NF motoras, o tu istatei be duju MC. O paskui vel dujas dejai ar nedejai?

Neprisijungęs zandaras

• Įrašai: 875
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #24: 2014 Vasario 05, 21:00:39 »
dejo dujas