jau senokai turi ja, nes yra foto ir vasara darytu
Citata iš: audicauper 2010 Kovo 05, 18:44:23 jau senokai turi ja, nes yra foto ir vasara darytuas gi nesakiau kad dabar pirkta gi
Citata iš: ENN ( Tomas ) 2010 Kovo 05, 18:46:20 Citata iš: audicauper 2010 Kovo 05, 18:44:23 jau senokai turi ja, nes yra foto ir vasara darytuas gi nesakiau kad dabar pirkta gi as tik paklausiau
Sveiki. be ižanginės kalbos noriu pristatyti savo auto su kuria šiuo metu važinėju. Nieko stebuklingo a6 c5 avantas 2000 galo.. 2,5 TDI132 kw q automatas, parvaryta is prancuzu. Pirmoji registracija Lietuvoje 2009.08.25.Pakolkas viskas stokinis. Kritika ir pasiūlimai priimtini <o>Pakeistos visos stabdziu kaladesPakeisti visi tepalai bei filtraiPerinkta priekine dalis vaziuokles (galui nieko nerasta) sudetos naujos detales (ne siauraakiu gamybos).Sudeti xenonai 5000K Apklejuotos priekines groteles nikelio jostelemis ( kiekvienam savas skonis)Kolkas is technines puses butu tvarkinga iskyrus kelis menkniekius pasikeisti termostata, bei atrasti kame saknys kad nerodo kiek kuro bake t.y rodo bet kiek nori tiek ir rodo :DD
daugiau nevaziuok i pusni, man buvo gėda stumti quattro
Citata iš: GedasQ 2010 Kovo 07, 18:24:29 daugiau nevaziuok i pusni, man buvo gėda stumti quattro Buna pasitaiko (v) Beje dar karta aciu uz pagalba
aqs per sia ziema jau 6 kart stumiau ir kasiau savaja
grazi seske
nu Q geris, bet man c5 vienintelis minusas, kad jos labai zemos, kad net ir gime su Q C4 nepalyginamai Quattriskesne uz C5
neduok Dieve si man posta pamatys Evaldas, lieps dar tau ja drop'int
Man tai pvz jis akis drąskytų, tikrai tvarkyčiau
Citata iš: Evaldas 2010 Kovo 22, 18:21:14 Man tai pvz jis akis drąskytų, tikrai tvarkyčiau na ziema is ryto kai salta tai dar puse velnio rodydavo bet kai pasyla nieko nebesimato. As ir noriu ji susitvarkyti tik esu girdejes kad kai susideda zmones naujus tai tie irgi nelaiko galimas toks variantas?