Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Tomo garažėlis  (Skaityta 30366 kartus)

Neprisijungęs Karolis080

• Įrašai: 5466
    • Žiūrėti profilį
Re: Tomo garažėlis
« Atsakymas #250: 2011 Rugpjūčio 12, 15:01:38 »
Na ka, siandien parsivaryta audi po kompo perrasymo  :H traukia geriau nei buves automatas  (o) plius reik pasikeist forsunke su laidu ir uzglusint egr voztuva, o gal geriau kita det? ?!?
Traukia geriau negu automatas?  :V Blemba ir esu girdejas ka automatas geriau traukia bent 110kw tai tikrai girdejau pats esu skraides tai lupa kai reikalas,pas mane ant mechano taip nesijaucia trauka... :| O ir kas bus kai EGR uzglusinsi?
kazka netaip girdejes  ?!? buvo pas mane automatas dabar mechana isidejau tai tikrai galiu pasakyt kad geriau mechanas traukia plius egr uzglusinsiu trauks dar geriau  (+)
Vieni sako,kad negerai EGR glusint ir tipo trauka pradeda grybaut.. Aisku man irgi sake giminaitis cia glusink lups geriau ir t.t... O del automato tai ne is vieno girdejau,kad geriau sitos eina negu mechanas ir yra pas mus 2 as turiu mechanas o drauges tevai automata tai su automatu smagiau trauka jauciasi :)
tai begius paprasyk kad kas ismokytu metyt.