Citata iš: ENN ( Tomas ) 2011 Rugpjūčio 11, 22:44:33 Citata iš: wooxeriux 2011 Rugpjūčio 11, 12:58:35 Citata iš: ENN ( Tomas ) 2011 Rugpjūčio 10, 20:07:31 Na ka, siandien parsivaryta audi po kompo perrasymo traukia geriau nei buves automatas plius reik pasikeist forsunke su laidu ir uzglusint egr voztuva, o gal geriau kita det? ?!? Traukia geriau negu automatas? Blemba ir esu girdejas ka automatas geriau traukia bent 110kw tai tikrai girdejau pats esu skraides tai lupa kai reikalas,pas mane ant mechano taip nesijaucia trauka... :| O ir kas bus kai EGR uzglusinsi? kazka netaip girdejes ?!? buvo pas mane automatas dabar mechana isidejau tai tikrai galiu pasakyt kad geriau mechanas traukia plius egr uzglusinsiu trauks dar geriau Vieni sako,kad negerai EGR glusint ir tipo trauka pradeda grybaut.. Aisku man irgi sake giminaitis cia glusink lups geriau ir t.t... O del automato tai ne is vieno girdejau,kad geriau sitos eina negu mechanas ir yra pas mus 2 as turiu mechanas o drauges tevai automata tai su automatu smagiau trauka jauciasi
Citata iš: wooxeriux 2011 Rugpjūčio 11, 12:58:35 Citata iš: ENN ( Tomas ) 2011 Rugpjūčio 10, 20:07:31 Na ka, siandien parsivaryta audi po kompo perrasymo traukia geriau nei buves automatas plius reik pasikeist forsunke su laidu ir uzglusint egr voztuva, o gal geriau kita det? ?!? Traukia geriau negu automatas? Blemba ir esu girdejas ka automatas geriau traukia bent 110kw tai tikrai girdejau pats esu skraides tai lupa kai reikalas,pas mane ant mechano taip nesijaucia trauka... :| O ir kas bus kai EGR uzglusinsi? kazka netaip girdejes ?!? buvo pas mane automatas dabar mechana isidejau tai tikrai galiu pasakyt kad geriau mechanas traukia plius egr uzglusinsiu trauks dar geriau
Citata iš: ENN ( Tomas ) 2011 Rugpjūčio 10, 20:07:31 Na ka, siandien parsivaryta audi po kompo perrasymo traukia geriau nei buves automatas plius reik pasikeist forsunke su laidu ir uzglusint egr voztuva, o gal geriau kita det? ?!? Traukia geriau negu automatas? Blemba ir esu girdejas ka automatas geriau traukia bent 110kw tai tikrai girdejau pats esu skraides tai lupa kai reikalas,pas mane ant mechano taip nesijaucia trauka... :| O ir kas bus kai EGR uzglusinsi?
Na ka, siandien parsivaryta audi po kompo perrasymo traukia geriau nei buves automatas plius reik pasikeist forsunke su laidu ir uzglusint egr voztuva, o gal geriau kita det? ?!?