Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Tomo Audi C3  (Skaityta 55351 kartus)

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 3672
    • Žiūrėti profilį
Re: Tomo Audi C3
« Atsakymas #150: 2020 Rugpjūčio 06, 13:32:08 »
Šiuo atveju netgi svarstai ar išvis verta išsivaryti iš garažo vien dėl to, kad kieme neseniai pjovei žolę ir nuo batų gali prisinešti šiukšlių ant kilimėlių :D :D Arba jei tą dieną nusimato lietus, tai nevažiuoji, nes tingi ratų palanges blizgint iš naujo :D

KAIP AŠ TAVE SUPRANTU...  :-]

Neprisijungęs samotomas

• Įrašai: 591
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #151: 2020 Rugpjūčio 06, 13:59:47 »

Neprisijungęs samotomas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #152: 2020 Rugpjūčio 06, 14:16:02 »
KAIP AŠ TAVE SUPRANTU...  :-]
Ir svarbiausia maniškė nė iš tolo nėra tiek tvarkinga ir išlaižyta kaip tavo avantas. Bet vistiek pasivažinėjimai silkei įprastai būna kaip miniatiūrinė šventė, relaksacija po sunkios dienos, tai „priš...ktoj“ erdvėj tą daryti nėra malonu ir džiaugsmo neteikia :D Dabar va darbinė auto šiek tiek remontuojama, tai šią savaitę kasdien drengiu silkę jau nusiteikdamas ratų papoliravimui ir salono siurbliavimui

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 3672
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #153: 2020 Rugpjūčio 06, 14:43:23 »
Ir svarbiausia maniškė nė iš tolo nėra tiek tvarkinga ir išlaižyta kaip tavo avantas. Bet vistiek pasivažinėjimai silkei įprastai būna kaip miniatiūrinė šventė, relaksacija po sunkios dienos, tai „priš...ktoj“ erdvėj tą daryti nėra malonu ir džiaugsmo neteikia :D Dabar va darbinė auto šiek tiek remontuojama, tai šią savaitę kasdien drengiu silkę jau nusiteikdamas ratų papoliravimui ir salono siurbliavimui
Išlaižyta - taip, tvarkinga? ff

Neprisijungęs samotomas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #154: 2020 Rugpjūčio 06, 16:45:16 »
Išlaižyta - taip, tvarkinga? ff
Nu va, o mano net neišlaižyta :D Tiesiog su protu tvarkinga, kad nebūtų gėda prieš pakeleivį ar kokį žmogų, kuris žvilgtelėtų į saloną, pavyzdžiui, meet'o metu.
Apie tvarkingumą net nekalbu. Techniškai tvarkinga, bet prie jos dar dirbt ir dirbt. Ką daryti tingiu ir greičiausiai iki galo taip ir nepadarysiu  :-]

Neprisijungęs lekaz

• Įrašai: 426
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #155: 2020 Rugpjūčio 08, 18:04:36 »
Na Tomai, kai tu keitei variklį, tau reikėjo dėti turbo. Efektas tikrai jaučiasi. O ir kaina auto kyla, jei kada parduotum. Aišku visi kai pamato audi 200 priekį, šiuo atvėju, jau ir plačius bamperius, aišku visi mano, kad tai turbo quattro silkė  :-] taip jau būna :)

Neprisijungęs samotomas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #156: 2020 Rugpjūčio 08, 21:54:45 »
Na Tomai, kai tu keitei variklį, tau reikėjo dėti turbo. Efektas tikrai jaučiasi. O ir kaina auto kyla, jei kada parduotum. Aišku visi kai pamato audi 200 priekį, šiuo atvėju, jau ir plačius bamperius, aišku visi mano, kad tai turbo quattro silkė  :-] taip jau būna :)
Baik tu, kokia dar kaina :D kas ją iš viso pardavinėtų vienam kūne :D tik išardyt. Taip bent jau minuse, bet ne tokiam giliam liktum