Sveiki, esu čia naujokas, bet pristatysiu savo mašiniuką - tai Audi B4, 1,9 TDI.
Duomenys apie auto:Markė, modelis: Audi B4
Pag. metai: 1993-06
Variklis: 1,9 TDI (66kw)
Kebulo tipas: universalas
Spalva: žalia
Kita info: komplektacija pati paprasčiausia, nieko įspūdingo tikrai nėra.
Trumpa istorija apie auto:Tai mano pirmoji mašina. Nupirkta 2009-11 men, parsivaryta iš Pakruojo, negeristruota. Į Lietuvą parvaryta iš Vokietijos, šeimininkai, bent jau mano žiniomis buvo du: pirmas - senas diedukas, kitas - kažkokia moteris. Kai buvo perkama, dar neturėjau teisiu, taigi šiek tiek dar buvo ne toks požiūris į auto, dabar perkant ieškočiau auto su geresne komplektacija ir pan
Taigi parsivarius Audi, buvo pakeisti abu galiniai salenblokai ir iškart pravaryta techninė apžiūra, nebuvo jokiu priekaištų, kas mane šiek tiek nustebino ir kartu nudžiugino
Šiek tiek pavažinejus buvo pastebėta, kad buvo pučiamos šlangos. To pasekoje, buvo imta galva, pakeista tarpinė ir t.t. Ir daugiau didesnių bėdelių nebuvo. Dar vasaros pabaigoje pakeista vandens pompa ir generatoriaus diržas, nes jau buvo reikalas keisti. Prieš žiemą buvo peržiūrėta visas auto dugnas, kur rasta nubraukimų ir pan, užtemta atitinkamomo priemonėms (nors tų įbrėžimų buvo tikrai mažai, palyginus kokių metų auto). Taip pat dėl viso pikto nupurškiau dureles, bagažinę sparnus ir t.t Dinitroliu
Tiesiog auto buvo šiek tiek paruošta žiemai.
Jokių darbų, pagražinimų ir t.t per tą laiką, kai turėjau savo auto, nieko nepadariau, nes buvo kitų interesų ir pan. Tiesiog buvo prižiūrėta, kad būtų tvarkinga ir pan.
Artimiausi numatomi darbai / planai:Valytuvų tvarkymas ( kartais buna tik dvi valymo padėtis, kartais buna visos, taigi vėl ne itin malonus dalykas).
Kebulo remontas (Iš Vokietijos jau buvę mažį įlenkimai, kurie bendro vaiždo labai negadina, bet norėtusi susitvarkyti juos.)
Kėbulo poliravimas
Suportų dažymas
Važiuokles tvarkymas
Termostato keitimas
Priek. buferio pažeminimo užsidejimas
Posukiu įsidėjimas prie priešrūkinių.
Galbūt vientisų priekinų lempų pirkimas ir Audi coupe buferio pritaikymas (šis punktas bus įvykdomas, jei bus atliekamų pinigų, o atliekamų pinigų studento kišenėje retai tebūna
)
Atlikti darbai:Pakeista kairės pusės granata
Pakeisti priekiniai salenblokai
Sutvarkytas spidometras (nesisukė kilometražas).
Užtamsinti langai
Užsideti lieti ratlankiai
Pakeistos grotelės
Keleta foto: