Citata iš: bulkius 2009 Rugsėjo 13, 13:17:48 Citata iš: Tommy Cairano 2009 Rugsėjo 12, 22:39:13 gal kas turit shema kaip pajungti zvakiu laidus i tramblioriu ar kaip jis ten vadinasi:) ,nuo zymes ant tramblioriaus kokia eiliskumo tvarka turi eit laidai 13245 ar taip ? Po kolkas dar neissiaiskinau kas ten mano kupui yra :/ o kas pas tave? vedant lyg ir starteris uzsikerta buna arba kai silta buna tai reik ilgai sukt starteriu kad uzsivestu. o salta geriausiai vedasi kartais Paziurek vakumo slanga ar ne kiaura.
Citata iš: Tommy Cairano 2009 Rugsėjo 12, 22:39:13 gal kas turit shema kaip pajungti zvakiu laidus i tramblioriu ar kaip jis ten vadinasi:) ,nuo zymes ant tramblioriaus kokia eiliskumo tvarka turi eit laidai 13245 ar taip ? Po kolkas dar neissiaiskinau kas ten mano kupui yra :/ o kas pas tave? vedant lyg ir starteris uzsikerta buna arba kai silta buna tai reik ilgai sukt starteriu kad uzsivestu. o salta geriausiai vedasi kartais
gal kas turit shema kaip pajungti zvakiu laidus i tramblioriu ar kaip jis ten vadinasi:) ,nuo zymes ant tramblioriaus kokia eiliskumo tvarka turi eit laidai 13245 ar taip ? Po kolkas dar neissiaiskinau kas ten mano kupui yra :/ o kas pas tave?