Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Tom4s automobiliai - garaže Q5  (Skaityta 138401 kartus)

Neprisijungęs Tom4s

• Įrašai: 6846
    • Žiūrėti profilį
Tai va- parduok civica, isidek dujas :)
kad jį kas pirktų :)
šiaip tai sutvarkytas tas kivic gerai, darytas tikrai sau, padangos netgi naujos žieminės, su kuriomis nuvažiuota nepilnai 2000km :-]

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
beje o koks šitų ratų ET ir plotis ??
čia DM ratai, tai jo reikėtų paklausti...

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
na ką, šiandien aptvarkyta važiuoklė, pakeistos dangtelių tarpinės, tepalai, filtrai (v) Savaitgalį reikės kažkiek daugiau pajudinti mašiniuką :)

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
Laukia manoji parsiunčiamų dokumentų ir galutinės registracijos bei TA, kai bus galima ramiai važinėti  (+)
O pokolkas poilsis kieme  (o)

« Paskutinį kartą keitė: 2009 Kovo 17, 18:10:39 sukūrė -=stam=- »

Neprisijungęs a200

• Įrašai: 1765
    • Žiūrėti profilį
dregme ir dulkes renki i salona atsidares liuka? :) grazi veske :H

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
dregme ir dulkes renki i salona atsidares liuka? :) grazi veske :H
vakar jai padarytas cheminis salono valymas, tai kaip tik džiovinu ant saulytės pastatęs ;)

Neprisijungęs Paujus

• Įrašai: 63
    • Žiūrėti profilį
Labas. :) Kiek dabar cheminis kainuoja?

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
Re: stam'o autoparkas pasipildė V8 4.2L
« Atsakymas #133: 2009 Balandžio 03, 11:42:29 »
na ką, trūkus kantrybei, kad mėnesis laiko niekaip negaliu užregistruoti savo automobilio ir nusibodus kariauti su Kauno regitros filialu Raudondvario plente, nutariau parašyti laišką aukščiau sėdintiems žmonėms:
Laba diena,

Susidūrus su problemomis kreipiuosi į Jus, gal padėsite greičiau išspręsti mano problemą:
Kovo mėnesio pradžioje parvažiavo iš Vokietijos į Lietuvą automobilis AUDI V8 vokiški valstybiniai nr.: HPA 997, identifikacijos kodas: WAUZZZxxxxxxxxxxxxxxxx, transporto priemonės registravimo dokumentas nr.: TX3xxxxx. 2009-03-04 šis automobilis apžiūrai atvarytas į VĮ Regitra Kauno filialą esantį adressu Raudondvario pl. 234 LT-3021, Kaunas. Sutikrinus automobilį, parodžius pirkimo pardavimo sutartį su Vokietijos piliečiu, paaiškėjo, kad trūksta kažkokio dokumento (kokio būtent informuotas nebuvau) ir jį reikės parsisiųsti iš Vokietijos (tuo metu buvo kalbama, kad tai padaryti gali tik VĮ Regitra, po mėnesio buvau nustebintas išgirdęs atsakymą: „kodėl pats nedarėte to, gal būtų buvę greičiau??“, tai natūraliai kyla klausimas, kodėl apie visus variantus sužinoma tada, kai jau yra post factum ??). Man nurodyta į kasą sumokėti 20Lt už patikrinimą ir 60Lt už dokumentų užklausos siuntimą. Sumokėjus pinigėlius gavau lapą su visais Vokietijos įmonės (Kraftfahrt-Bundesamt) rekvizitais ir suma, kokią reikia sumokėti (10.20Eur). 2009-03-05 padarytas pavedimas, sekančią dieną 2009-03-06 iš banko paimta pažyma ir pristatyta į VĮ Regitra Kauno filialą. Tą dieną buvau informuotas padalinio pavaduotojo, kad atsakymo reikia laukti trijų-keturių savaičių bėgyje ir tik gavus atsakymą su manim bus susisiekta nurodytu telefonu. Praėjus nurodytam terminui ir nesulaukus jokio skambučio pats, vakar (2009-04-02), nuvažiavau į jau minėtą padalinį ir sužinojau, kad atsakymas iš Vokietijos jau yra gautas! Su manimi niekas nesusisiekė apie gautą atsakymą neinformavo. Tiesa, atsakymas manęs nenudžiugino, nes buvo nurodyta, kad pavedimas dar negautas. Keista situacija, kad būtent tuo pat metu buvo taip pat gautas atsakymas dėl Tomo Janušausko, kad galima registruoti kažkokią automobilio puspriekabę!!! Akivaizdu, kad arba Lietuvoje, arba Vokietijoje kažkoks darbuotojas bus tiesiog supainiojęs apmokėjimus ir mano pinigus užskaitęs tai puspriekabei, bet ar tai paduodžia mane ?? Laukiau mėnesį laiko ir vistiek negaliu naudotis savo automobiliu, ar Jūsų nuomone tai yra normalu ?? Mano nuomone – ne ir tai tikrai nepaguodžia! Grįžtant prie atsakymo iš Vokietijos, Regitros darbuotojai mane informavo, kad bus siunčiamas pakartotinis užklausimas ir kiek tai vėl užtruks, informuoti šįkart jau atsisakė. Automobilio reikiant kasdieniniam naudojimui, toks atsakymas tikrai pribloškė. Paklausus kaip galima nors kažkiek paskubinti šį procesą, buvo gautas atsakymas leisti dirbti ir netrugdyti, viskas bus padaryta labai greitai apytiksliai per mėnesį laiko. Tada jau buvo pasakyta, kad pats galėjau siųsti savarankiškai, ką aš tikrai būčiau ir daręs. Laukti dar mėnesio aš nesutinku, dėl to pasiėmiau Vokietijos įmonės (Kraftfahrt-Bundesamt) kontaktus ir pats paskambinau Jiems. Atsiliepė labai malonūs žmonės, kitaip nei Lietuvoje, ir paprašė tiesiog faksu viską atsiųsti, kad jie sutikrintų duomenis, bet deja, tuo pat metu paprašė ir lapo iš VĮ Regitra, kad pats Tomas Janušauskas gali parsisiųsti trūkstamą dokumentą. Su sąlyga, kad padalinio pavaduotojo visą dieną nebuvo darbe (!!!), telefonu paskambinus mane sujungė su vadovu, kuriam papasakojus visą situaciją dėl reikiamo parašo iš VĮ Regitra, buvau priblokštas išgirdęs ramų ir paniekinantį raginimą kreiptis į teismą ir ten ieškoti teisybės (Ar taip turėtų elgtis padalinio vadovas ?? Ar taip išvis gali kalbėti betkuris Jūsų įmonės darbuotojas ??). Kreiptis į teismą tikrai nenoriu, aš tik noriu užregistruoti savo automobilį, kad galėčiau juo naudotis ir tikiuosi Jūsų pagalbos šioje keblioje situacijoje. Ar galėtumėt kaip nors paskubinti šį reikalą ??

Taip pat gal galima paprašyti padalinio vadovo, kad su klientais, kad ir kokie keisti gali būti jų pageidavimai, kalbėti apie teismus iškart ir siųsti tolyn, nereikėtų. Manau, kad tokių laiškų sulaukiate nemažai, bet pagalvokite kokia maža dalis žmonių iš nepatenkintųjų parašo ir suprasite, kad klientų aptarnavimo lygio problema pastaruoju metu VĮ Regitra tik aštrėja dėl darbuotojų nesugebėjimo bendrauti su visais žmonėmis vienodai ir stengiantis ne palengvinti žmogaus gyvenimą, o jį apsunkinti.

Pagarbiai /  Best regards,
Tomas Janušauskas

tikiuosi nos kažkiek padės paskubinti registravimo reikalus...

Neprisijungęs Diezel

• Įrašai: 227
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #134: 2009 Balandžio 03, 12:00:21 »
Labai liudna girdeti kad Lietuvoje zmones dirbdami tokias gan svarbias pareigas taip negerbia kitu zmoniu. Visas sitas ivykis mano nuomone yra tik didelis Regitros darbuotoju kompetencijos neturejimas. Linkiu tau sekmes ir kantrybes teisiskai uzregistruojant masine  (y)

Neprisijungęs Zemintaz

• Įrašai: 554
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #135: 2009 Balandžio 03, 12:01:26 »
 :O Nors imk ir nuvešk tave į Vokietiją! :A

Neprisijungęs Diezel

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #136: 2009 Balandžio 03, 12:01:57 »
As gal patarciau tiesiog pabandyti nuovaziuoti i kito miesto filiala ir tiesiog pagalbeti su ten dirbanciais zmonemis gal jie tau geriau viska paaiskins o gal net ir praleis registracija

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #137: 2009 Balandžio 03, 12:02:53 »
As gal patarciau tiesiog pabandyti nuovaziuoti i kito miesto filiala ir tiesiog pagalbeti su ten dirbanciais zmonemis gal jie tau geriau viska paaiskins o gal net ir praleis registracija
bandyta, nepadės. Jie bijo tokių mašinų išvis...

Neprisijungęs Brutas

• Įrašai: 8627
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #138: 2009 Balandžio 03, 12:08:54 »
tu riu pazystama KLP filiale.. jei stam reiks pagalbos kokios.. kreipkis

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #139: 2009 Balandžio 03, 12:11:37 »
bandau pokolkas per savo pažintis kabintis... O tu gal gali žmogui tam parodyti šią mano istoriją ir paklausti ar galima man kaip nors padėti, ar jau dalimis leisti audinę ?? :V

Neprisijungęs Brutas

• Įrašai: 8627
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #140: 2009 Balandžio 03, 12:38:23 »
bandau pokolkas per savo pažintis kabintis... O tu gal gali žmogui tam parodyti šią mano istoriją ir paklausti ar galima man kaip nors padėti, ar jau dalimis leisti audinę ?? :V

as galiu tik realei su juo susitikes.. per tlf tokiais dalykais nekalbes jis.. ten ju tlf pokalbiai yra klausomi.. zodziu jei jau wisiskas akligatwis, meginsim kazka susukt

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #141: 2009 Balandžio 03, 13:00:12 »
Aš nesupratau, ko čia tau konkrečiai trūksta? Kas per dokumentas?

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #142: 2009 Balandžio 03, 14:46:30 »
gavau ats iš Regitros:

Laba diena p. Tomai,
Pirmiausia, labai atsiprašome už nesusipratimus ir nekokybišką aptarnavimą, tuo pačiu, dėkojame, kad radote laiko mus apie tai informuoti raštu. Jūsų pranešimas jau perduotas generaliniam direktoriui ir bus išnagrinėtas, o tuo pačiu ir imtasi priemonių šiai problemai spręsti.
Gražios dienos!

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #143: 2009 Balandžio 03, 14:47:14 »
tai kad jie man nesako, kas per dokumentas, kokio trūksta, iš pradžių vadino breef'u ar kažkaip panašiai, paskui paaiškėjo, kad tas dokumentas, kurį aš turiu ir yra breef'as...

Neprisijungęs Diezel

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #144: 2009 Balandžio 03, 15:12:54 »
Kad tie is regitros turbut ieskoj subinej smegenu ir patys nezino ko reikia...

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #145: 2009 Balandžio 03, 15:41:55 »
tai kad jie man nesako, kas per dokumentas, kokio trūksta, iš pradžių vadino breef'u ar kažkaip panašiai, paskui paaiškėjo, kad tas dokumentas, kurį aš turiu ir yra breef'as...

Sužinok, ko tau tiksliai reikia. Kaip suprantu, bryfas pas tave senasis? Galbūt nebuvo prie bryfo to nedidelio mini bryfo prikabinto?

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #146: 2009 Balandžio 03, 15:43:18 »
Sužinok, ko tau tiksliai reikia. Kaip suprantu, bryfas pas tave senasis? Galbūt nebuvo prie bryfo to nedidelio mini bryfo prikabinto?
joa, kažkokio nedidelio reikia lapelio, tai jo nebuvo (-)

Neprisijungęs Efkito

• Įrašai: 2346
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #147: 2009 Balandžio 03, 15:44:50 »
uzuojauta stam  (z)

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #148: 2009 Balandžio 03, 15:45:06 »
Sunkus atvejis tad, jis antrą vietą po bryfo vaidina. O tai kodėl jo tau ex šeimininkas neatidavė?

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #149: 2009 Balandžio 03, 15:47:36 »
Sunkus atvejis tad, jis antrą vietą po bryfo vaidina. O tai kodėl jo tau ex šeimininkas neatidavė?
tai jį parsiunčia vokiečiai be problemų, na pasitaiko vienas kartas iš kelių tūkstančių, tai va man ir pasitaikė... O kodėl nedavė, todėl, kad neturi (bent jau tas žmogus, iš kurio aš perku auto)