Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Tom4s automobiliai - garaže Q5  (Skaityta 138566 kartus)

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį
nzn gal mano supratimas kazkoks kitoks bet sitai masinai netinka nei xenon'ai nei beremiai valytuvai papigiajski nei dujos nei R19 ratai...aisku jeigu su ja i zvejyba vazineji ir perki vien del to kad ji keturiais varoma ir meskeriu telpa daug,bet tokioi masinoi nepakesciau nei vieno svetimkunio...bet cia aisku kaip ta masina kiekvienas supranta ir naudoja...

IMHO (in my humble opinion) - mano kuklia nuomone

Neprisijungęs a200

• Įrašai: 1765
    • Žiūrėti profilį
jei tokia ištroškusia masina isigijai, tai turejai pagalvot kad pigiai neišeis vazinetis ;) siaip man juokinga kai degalinej pastebiu kokius mersus 6l ar bmw 5l pildantis dujas. jei jau tokia masina ikirtai(taves tai neliecia, cia apskritai) tai vadinas turi  $ ir su benzinu pildymu nebus problemu. kazkaip nezinau, man juokinga tai. kam tada masina tokia pirkt kai neturi pinigu ant benzino :)
na žiūrėk, aš važiuodamas su dujomis mieste sunaudosiu ~20ltr kuro 100km, kas gaunasi ~34Lt, tu važinėsi su audi 100, pilsi 10-12ltr kuro tam pačiam atstumui įveikti, kas gausis ~36Lt. Aišku pas mane bus įdėta įranga už tam tikrą nemenką sumą, bet jei ją skaičiuoti prie mašinos pirkimo kaštų, o ne prie išlaidų, tai dar juokinga iš to noro įsidėti dujas ?? :V :P
nu nesigincysiu iseis gal ir tas pats, bet ar neatsiras papildomu bedu? sproginejimai, saudymai, ciaudimai, apsuku sokinejimai, galbut traukos sumazejimas ir dar visokios bedos budingos dujininkams? :P

Neprisijungęs Tom4s

• Įrašai: 6846
    • Žiūrėti profilį
nu nesigincysiu iseis gal ir tas pats, bet ar neatsiras papildomu bedu? sproginejimai, saudymai, ciaudimai, apsuku sokinejimai, galbut traukos sumazejimas ir dar visokios bedos budingos dujininkams? :P
o tu apie tiesioginę dujų įrangą girdėjęs ?? :V Jei tvarkingai sudėta gera įranga, tai nebus nieko, ką tu paminėjai (-)

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
nzn gal mano supratimas kazkoks kitoks bet sitai masinai netinka nei xenon'ai nei beremiai valytuvai papigiajski nei dujos nei R19 ratai...aisku jeigu su ja i zvejyba vazineji ir perki vien del to kad ji keturiais varoma ir meskeriu telpa daug,bet tokioi masinoi nepakesciau nei vieno svetimkunio...bet cia aisku kaip ta masina kiekvienas supranta ir naudoja...

na kodėl, jaunėli, netinka šitie valytuvai ?? Jeigu jie geriau valo už paprastus ?? Pats buvau tokius išbandęs jau ne ant vienos mašinos ir nenusivyliau. Dėl dųjų, tai ir man jos svetimkūnis, bet čia žiūriu aš iš taupymo pusės... :/ Norėčiau uždirbti tiek, kad galėčiau su ja važinėti benzinu, bet tada teks kažką kitą aukoti... Èia dar svarstau, skaičiavimus netgi jau pasidariau... Nuvažiuoju su ja 20 000km ir įranga atsiperka...

Neprisijungęs a200

• Žiūrėti profilį
o tu apie tiesioginę dujų įrangą girdėjęs ?? :V Jei tvarkingai sudėta gera įranga, tai nebus nieko, ką tu paminėjai (-)
apie geruma ju girdejes, tik vat apie koki blogi - ne :D nu tai dekis dujas jei pritaupysi ;)
P.S kazi daug forumieciu su v8 turi benzinu varomu be Gabriel? :V

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
    • Žiūrėti profilį

na kodėl, jaunėli, netinka šitie valytuvai ?? Jeigu jie geriau valo už paprastus ?? Pats buvau tokius išbandęs jau ne ant vienos mašinos ir nenusivyliau. Dėl dųjų, tai ir man jos svetimkūnis, bet čia žiūriu aš iš taupymo pusės... :/ Norėčiau uždirbti tiek, kad galėčiau su ja važinėti benzinu, bet tada teks kažką kitą aukoti... Èia dar svarstau, skaičiavimus netgi jau pasidariau... Nuvažiuoju su ja 20 000km ir įranga atsiperka...

uzdek ant karves balna tas pats kaip ir sitie valytuvai atrodys..paemi bosch'us normalius ir turi gera valyma + originalu grazu vaizda...pelekas pvz irgi daug patogiau uz antena paprasta,bet kaip atrodo... bet cia tik mano kukli nuomone,kiekvienas masina pasidaro pagal save ir turi tam pilna teise...tiesiog skirias nuomones/poziuris/skonis ir t.t... ;)
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Kovo 09, 21:23:52 sukūrė jaunelis »

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
apie geruma ju girdejes, tik vat apie koki blogi - ne :D nu tai dekis dujas jei pritaupysi ;)
P.S kazi daug forumieciu su v8 turi benzinu varomu be Gabriel? :V
Grishman, Gedis080, No one, dar vilniečių nežinau, bet tikrai kas nors bus be dujų...

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
uzdek ant karves balna tas pats kaip ir sitie valytuvai atrodys..paemi bosch'us normalius ir turi gera valyma + originalu grazu vaizda...pelekas pvz irgi daug patogiau uz antena paprasta,bet kaip atrodo...
sakyčiau perlenki šiek tiek ;)
turėjau pirkęs tuos Bosh'us, tai iki pirmo šaltuko ir tolimesnės kelionės atlaikė, o kainavo nemenkai... :f paskui nupirkau tokius pačius and turėtos C4, tai supratau, kad ne pavadinime esmė ir nebūtinai brangus daiktas bus geras daiktas ;) Èia mūsų nuomonės išsiskyrė dėl valytuvų tikrai :)

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
    • Žiūrėti profilį
man twin'ai ziema visa atlaike ir dabar puikiai valo,siaip man nesiderina beremiai su veske ir tiek ;)

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
man twin'ai ziema visa atlaike ir dabar puikiai valo,siaip man nesiderina beremiai su veske ir tiek ;)
pas mane ant priekinių lempų valytuvai su rėmeliais, tai nors už tai pliusą gausiu ?? (v) Jų tikrai nekeisiu :-]

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
    • Žiūrėti profilį
kam tie mano pliusai reikalingi :D

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
kam tie mano pliusai reikalingi :D
šiaip, juokauju ;)

Neprisijungęs DM

• Įrašai: 1556
    • Žiūrėti profilį
na ką, atėjo laikas atsinaujinti savo garažiuką - įsigyta V8 4.2 automatas (v)

Su sąlyga, kad mašina ne iš mažųjų, ir su sąlyga, kad ją pavairuos kartais ir (r), sudėta "parking assistance"

Pasimatuoti ir ratukai šiokie tokie, kurie mano manymu jai jau perdideli...

fone matosi vienas ratas tikras, su kokiais dabar mašina :) Pokolkas dar pabus su tokiais, vėliau ratlankiai turėtų paūgėti iki 17" (v)

idomu kieno cia ratai :)

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
jei žinai kieno, tai nesakyk tam savininkui, kad juos užsidėjęs buvau trumpam :-]

Neprisijungęs DM

• Žiūrėti profilį
jei žinai kieno, tai nesakyk tam savininkui, kad juos užsidėjęs buvau trumpam :-]

cia mano ratai ;)

Neprisijungęs a200

• Žiūrėti profilį
cia mano ratai ;)
:-] :-] :-] gera istorija :-] :-]

Neprisijungęs Gabriel

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 2755
    • Žiūrėti profilį
Vieninteliai ratai kurie geriausiai kiek esu mates tinka veskei: Kuriuos pats uzsidesiu esant pirmai galimybei.

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
    • Žiūrėti profilį
na man Grishman'o bbs'ai milijona kart geriau ziurisi o cia astunkes zapaske

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 16827
    • Žiūrėti profilį
(+)
Tesla Model 3 SR+ 239kw, '19
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Kovo 09, 22:24:50 sukūrė -=stam=- »

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
tikrai pritariu, kad tie BBS afigienai žiūrisi (+)

Neprisijungęs DM

• Žiūrėti profilį
man tai skardos ant v8 geriausiai ziurisi :-] stam tu man pasakyk kodel tu neprogresuoji auksciau uz v8 ?:)

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
man tai skardos ant v8 geriausiai ziurisi :-] stam tu man pasakyk kodel tu neprogresuoji auksciau uz v8 ?:)
pokolkas nelabai turiu tam pinigėlių... O ir šita mašina man visai gerulė :)

Neprisijungęs Gabriel

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 2755
    • Žiūrėti profilį
Kad ir kas tai bebutu sitie geriausi. Grishmano atrodo OK, taciau sitie man geriau.

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
o man šitie gražūs (y) Norstar V8 nuotrauka :H