Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Tom4s automobiliai - garaže Q5  (Skaityta 136349 kartus)

Neprisijungęs Tom4s

• Įrašai: 6846
    • Žiūrėti profilį
Tom4s automobiliai - garaže Q5
« Topic Start: 2008 Kovo 11, 19:56:40 »
visi rašo apie savo buvusias ir esamas, tai ir aš parašysiu. Turėjau ir Mazda 626 coupe 2.2L, ir MB 190 2.6L, bet vis kažkas tokio išlįsdavo, kad tekdavo jas kuo skubiau parduoti... Staiga radau skelbimą internete, kad parduodamas audi coupe 1986 metų 1.8L 66kw. Na tiesiog negalėjau nesusitikti su tuo žmogumi ir nepatikrinti to automobilio :) Tik pamatęs supratau, kad jo NORIU, tai ir įsigijau  (v)
Pirktas automobilis buvo iš šio forumo dalyvio ir audicoupe klubo nario ar aktyvisto shtotokan'o :)

P.S. su šia coupe pirmą kartą pasirodžiau audiklubo Meet'e Elektrėnuose :)

[attachment deleted by admin]
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Lapkričio 15, 09:27:06 sukūrė Tom4s »

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
stam'o autoparkas
« Atsakymas #1: 2008 Kovo 11, 20:01:15 »
deja situacija buvo tokia, kad su pinigėliais situacija buvo nekokia... plius dar į LKA išėjau atlikti pareigos Tėvynei, tai automobilis prastovėjo kažkiek tai laiko (baigėsi TA, o pravaryti neperdažytos negalėjau), o tai nėra gerai... Pasibaigus tam negeram laikotarpiui ir pradėjus vėl gyventi geriau atsirado draugas, kuris pasakė: perdažau automobilį, su sąlyga, kad duosi jį man eksploatuoti iki tol, kol tau pačiam reikės (turėjau tada darbinį automobilį, tai poreikio didelio nebuvo), aš sutikau... automobilį perdažė... po mėnesio avarija ir viskas... - to coupe gyvenimas buvo baigtas ;(
atėjo laikas ieškoti kitokios mašinos, jau buvau nutaręs, kad pirksiu audi 100 C4 2.5tdi avant :)

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
stam'o autoparkas
« Atsakymas #2: 2008 Kovo 11, 20:05:39 »
Prasidėjo ilgos paieškos naujo/kito automobilio. Po keturių mėnesių paieškų buvo rasta ta mašina, kurios ieškojau :) Kaip jau ir rašiau Audi 100 C4 2.5 tdi 85kw (103kw) avant'as. Patiko man šita mašina: traukos pakanka, ekonomija, tikra greitkelio mašina  (v)
Nuotraukų šitame kompe neturiu, tai bus vėliau...
« Paskutinį kartą keitė: 2008 Kovo 11, 20:07:23 sukūrė stam »

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
stam'o autoparkas
« Atsakymas #3: 2008 Kovo 11, 20:10:59 »
deja, kaip ir pirmai mano audinei, taip ir kitai nepasisekė gyvenime... Šio automobilio BMW nepraleido sankryžoje ir sumaitojo taip, kad taisyti neapsimokėjo... :(
yra keletas nuotraukų: http://public.fotki.com/Garfyldas/audi-po-avarijos/
atrodo šiaip nieko, bet kai pasižiūri iš arčiau...  (z) :/

Man ir vėl reikėjo naujos/kitos audinės... Nors jau galvojau, kad likimas mano gal jas užmušinėti...  :/

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
stam'o autoparkas
« Atsakymas #4: 2008 Kovo 11, 20:16:11 »
ir staiga, netikėtai nelauktai Bajoras nutarė, kad jam jo coupe'o nebereikia, aš pagalvojau, kad paimsiu tą mašiną :) Nusipirkau ir dar tebeturiu, tiesa jau pardavinėju. Šios mašinos jau pristatinėti nereikia, daug ir nuotraukų jos buvo dėta, bet šiandien pora kadrų padariau, tai įdėsiu  Oo) Taip ji atrodo su žieminiais ratais. Draugiškai nutarėme, kad ne taip jau ir blogai ;) O apie tai, kad jos išvaizda išskirtinė, tai jau minėti nereikia niekam  (-)  Oo)

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
stam'o autoparkas
« Atsakymas #5: 2008 Kovo 11, 20:20:36 »
na ir dar pora nuotraukų. Paskutinės fone jau matosi ir mano naujasis pirkinys  (o)

Neprisijungęs relax

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 3115
    • Žiūrėti profilį
stam'o autoparkas
« Atsakymas #6: 2008 Kovo 11, 20:21:22 »
tai tavo c4 ir nebuvo nieko baisaus... kai pasakojai tai galvojau tikrai baisiau. audi galine dalis visu minksta yra. cia tampymas butu kainaves koki 700 - 800 lt, spakliavimas dazymas iki 600, plius vaziuokles ir kebulo dalys trukstamos ;) grubiai uz kokius 2000 lt tu ja butum vel pilnai pastates ant ratu ;) jei butu galas smarkiai persikreipes, tai butu stiklas duzes nuo skersavimo, plius duru tarpas minimaliai "pabeges"  ;)

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
stam'o autoparkas
« Atsakymas #7: 2008 Kovo 11, 20:22:52 »
na tu čia ir pasakei...  (!?)
buvo atvažiavęs ne vienas žmogus, kuris tuo užsiima, tai minimali suma buvo 5000Lt ir tai dar padarant tam, kad būtų padaryta... Juk vien dažymas auto kiek kainuoja ar žinai ? :V

Neprisijungęs relax

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
stam'o autoparkas
« Atsakymas #8: 2008 Kovo 11, 20:26:00 »
na tu čia ir pasakei...  (!?)
buvo atvažiavęs ne vienas žmogus, kuris tuo užsiima, tai minimali suma buvo 5000Lt ir tai dar padarant tam, kad būtų padaryta... Juk vien dažymas auto kiek kainuoja ar žinai ? :V

tai vat kad zinau, nes masinom kaip ir verciames :) dazosi 4 detales: bakavyna, durys, buferis ir bagazines dangtis. 4x150= 600 :) as tau galiu atsiusti masinu foto kokios buvo darytos su darbu samatom ;) jeigu kazkas kainas is kosmoso srities pasake tai tada irgi :D gal kaune kainos kitokios, as nezinau :)

gal ta kaina ir butu ciut didesne nei 2000 bet tikrai ne 5000  :-]

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
stam'o autoparkas
« Atsakymas #9: 2008 Kovo 11, 20:30:43 »
Na ir pereinam prie mano dabartinės meilės  (o)
AUDI V8 4.2L 280Ag 400Nm automatas. Salonas juodos odos rekaro idealios būklės :G
iš didžiausių minusų: kartais neveikia spidometras ir kompo ekranas  :V Daugiau lyg viskas ir OK

Nuotraukų yra: http://public.fotki.com/Garfyldas/manonaujojiv8/

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
stam'o autoparkas
« Atsakymas #10: 2008 Kovo 11, 20:31:31 »
relax, ją dažyti reikėjo visą. And dugno buvo raukšlė, kurios gal ir nesimato nuotraukose, jei padarai man tokią mašiną už 2000Lt, pradėsiu supirkinėti daužtas ir vešiu pas tave ;)

Neprisijungęs relax

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
stam'o autoparkas
« Atsakymas #11: 2008 Kovo 11, 20:42:50 »
relax, ją dažyti reikėjo visą. And dugno buvo raukšlė, kurios gal ir nesimato nuotraukose, jei padarai man tokią mašiną už 2000Lt, pradėsiu supirkinėti daužtas ir vešiu pas tave ;)

tai kad ant dugno rauksle bus cia ir taip aisku :) palei apacia gavus juk. cia turejo but ir zapaskes lovys pasislinkes ir panasiai :) as tai sakau kad tokios masinos lengvai tvarkomos ir tikrai ne uz tokias kosmines sumas :) ir paaiskink kodel visa reikejo dazyti? jei tu buvai apibraizes ja anksciau tai nereiskia kad del avarijos ja visa reikejo dazyti ;)

i sitos masinos remonta suejo 8400 lt ;) i pm galesiu parasyti sarasa kas daryta. ir cia ji tikrai keleta kartu baisesne nei tavo audi buvo ;)

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
stam'o autoparkas
« Atsakymas #12: 2008 Kovo 11, 20:50:15 »
aš jos apibraižęs nebuvau, buvo kas kitas tai padaręs ;)
nematau prasmės su tavim ginčytis dėl to, dėl ko prasmės ginčytis nėra. Man pasakė Kauno kainas, aš tuo neužsiimu, patikėjau žmonėmis. Auto parduota, temą gal ir baigiam ? :V

Neprisijungęs andrenas

• Įrašai: 1549
    • Žiūrėti profilį
stam'o autoparkas
« Atsakymas #13: 2008 Kovo 11, 21:02:41 »
o v8 lpg jau yra ?

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
stam'o autoparkas
« Atsakymas #14: 2008 Kovo 11, 21:20:31 »
tik sudėjau (4000Lt, su 5 metų garantija), bet nedirba dabar su jomis visai, tai ryt/poryt važiuoju žiūrėti dėl ko nedirba.
o v8 lpg jau yra ?

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
stam'o autoparkas
« Atsakymas #15: 2008 Kovo 11, 21:20:44 »
Vien dazai virs 1000lt kainuoja. Paruosimai is emses. Isrinkta buvo iki pliko kebulo. Prie tai buvau pas kita paruoseja/dazytoja su kuriuo buvau sutares 1500lt - va ten tai chalturos buvo. O dabar- metai praejo ir jokius zaizdu nera atsirade. O seip dabar ceskes visa puse su dazais, tampymais sparno ir darbais sumokejau nepilnus 600lt. Kaip jai gerai, bet jei butu dazyta coupe- galetum ivertinti skirtumus ;)

Neprisijungęs relax

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
stam'o autoparkas
« Atsakymas #16: 2008 Kovo 11, 21:47:05 »
a tai tu ir nupirkai c4 stam'o? o del coupe kai yra ruosiama is pagrindu ir dazoma apsoliuciai visa tai cia visai kitas reikalas ;) pilnai kai masina spakliuojama visa aplinkui (ir viduj kur reikia ir stogas ir t.t. ) tai tada ir kainuoja nuo 1500 iki 2000 lt plius aisku dazymas. stam'o atveju as vertinau avarijos padarinius o jei zmogus naudodamasis tuo nori visa auto nudazyti tai cia juk jau kitas reikalas  :D
« Paskutinį kartą keitė: 2008 Kovo 11, 21:49:30 sukūrė relax »

Neprisijungęs Sarikas

• Įrašai: 308
    • Žiūrėti profilį
stam'o autoparkas
« Atsakymas #17: 2008 Kovo 12, 19:26:24 »
As kai pamaciau autopliuse stam'o ceskes skelbima jau buvo prierasas "parduota"  :/ nesuspejau  (-)  :/  :-{

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
stam'o autoparkas
« Atsakymas #18: 2008 Kovo 12, 19:39:36 »
per valandą pardaviau :)

Neprisijungęs goodazz

• Įrašai: 1643
    • Žiūrėti profilį
stam'o autoparkas
« Atsakymas #19: 2008 Kovo 12, 21:13:22 »
Vien dazai virs 1000lt kainuoja. Paruosimai is emses. Isrinkta buvo iki pliko kebulo. Prie tai buvau pas kita paruoseja/dazytoja su kuriuo buvau sutares 1500lt - va ten tai chalturos buvo. O dabar- metai praejo ir jokius zaizdu nera atsirade. O seip dabar ceskes visa puse su dazais, tampymais sparno ir darbais sumokejau nepilnus 600lt. Kaip jai gerai, bet jei butu dazyta coupe- galetum ivertinti skirtumus ;)

yra yra žaizdų :D
goodazz audi dalys  - naudotos s2/s4/s6/a200 20v ir kitų audi dalys
861011325

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
stam'o autoparkas
« Atsakymas #20: 2008 Kovo 12, 23:04:00 »
apie ką tu čia?
yra yra žaizdų :D

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
stam'o autoparkas
« Atsakymas #21: 2008 Kovo 18, 08:49:13 »
na viskas, cuope jau nebeturiu. Parduota  (h)
o dabartinė mano mašina sulaukė ir šiokios tokios žiemos...

Neprisijungęs a200

• Įrašai: 1765
    • Žiūrėti profilį
Re: stam'o autoparkas
« Atsakymas #22: 2008 Spalio 25, 22:59:22 »
siandien sita matyta "Savo" aikstelej, tikrai aki traukianti veske ;)

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #23: 2008 Spalio 26, 21:23:08 »
jau nebe mano... :/

Neprisijungęs a200

• Įrašai: 1765
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #24: 2008 Spalio 26, 21:23:56 »
jau nebe mano... :/

o tai kieno?