Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Tom4s automobiliai - garaže Q5  (Skaityta 138918 kartus)

Neprisijungęs a200

• Įrašai: 1765
    • Žiūrėti profilį
jei tokia ištroškusia masina isigijai, tai turejai pagalvot kad pigiai neišeis vazinetis ;) siaip man juokinga kai degalinej pastebiu kokius mersus 6l ar bmw 5l pildantis dujas. jei jau tokia masina ikirtai(taves tai neliecia, cia apskritai) tai vadinas turi  $ ir su benzinu pildymu nebus problemu. kazkaip nezinau, man juokinga tai. kam tada masina tokia pirkt kai neturi pinigu ant benzino :)
na žiūrėk, aš važiuodamas su dujomis mieste sunaudosiu ~20ltr kuro 100km, kas gaunasi ~34Lt, tu važinėsi su audi 100, pilsi 10-12ltr kuro tam pačiam atstumui įveikti, kas gausis ~36Lt. Aišku pas mane bus įdėta įranga už tam tikrą nemenką sumą, bet jei ją skaičiuoti prie mašinos pirkimo kaštų, o ne prie išlaidų, tai dar juokinga iš to noro įsidėti dujas ?? :V :P
nu nesigincysiu iseis gal ir tas pats, bet ar neatsiras papildomu bedu? sproginejimai, saudymai, ciaudimai, apsuku sokinejimai, galbut traukos sumazejimas ir dar visokios bedos budingos dujininkams? :P