Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Tom4s automobiliai - garaže Q5  (Skaityta 138627 kartus)

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Re: Tom4s automobiliai
« Atsakymas #400: 2011 Vasario 01, 15:55:10 »
Subinėj sliekų ieškot? Tai buvo bent tie guoliai keisti, jei jau tokia kalba apie tikrinimą išėjo? Ar čia patikrinimas suteikė jiems naują garantiją?

Neprisijungęs no one

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 4483
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #401: 2011 Vasario 01, 15:57:40 »
Vadinasi Stamai tavo masinai buvo spec uzsakymas surinktas blogu guoliu.
Audi V8 4.2 MT 93m.  Audi coupe quattro 2.1T MT 86m. Subaru forester 2.5XT MT 04m.
4.2 servisas www.Remontocentras.lt  tel. Nr 8-37-206767 (darbo laikas 9-18val d.d.)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #402: 2011 Vasario 01, 15:58:06 »
O jus tikrai mokate guolius patikrinti ?

Guolis guoliui nelygus.

Ką tuo norėjai pasakyti? Èia visiem aišku, kad guolių būna visokių.

Tą ir norėjau pasakyti, kas yra pirmoje citatoje, o jei žmogaus pasakė mažyte pastabėlę norėdamas atkreipti dėmėsį, tai manau ne šeip tai pasakė. Tad vietoj puldamas atgal, pasidomėk ką turėjo omenyje žmogus.

Neprisijungęs no one

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #403: 2011 Vasario 01, 15:58:09 »
Subinėj sliekų ieškot? Tai buvo bent tie guoliai keisti, jei jau tokia kalba apie tikrinimą išėjo? Ar čia patikrinimas suteikė jiems naują garantiją?
Evaldai kiek sneki tiek nusisneki.
Audi V8 4.2 MT 93m.  Audi coupe quattro 2.1T MT 86m. Subaru forester 2.5XT MT 04m.
4.2 servisas www.Remontocentras.lt  tel. Nr 8-37-206767 (darbo laikas 9-18val d.d.)

Neprisijungęs no one

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #404: 2011 Vasario 01, 15:59:18 »

Guolis guoliui nelygus.

Ką tuo norėjai pasakyti? Čia visiem aišku, kad guolių būna visokių.

Tą ir norėjau pasakyti, kas yra pirmoje citatoje, o jei žmogaus pasakė mažyte pastabėlę norėdamas atkreipti dėmėsį, tai manau ne šeip tai pasakė. Tad vietoj puldamas atgal, pasidomėk ką turėjo omenyje žmogus.
Kam dometis taigi visi viska lietuvoj zino. Kur tu lietuvui patarti. tuoj na*** pasius kad per daug cia klausineji. KAS TAU NEAISKU K A?

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #405: 2011 Vasario 01, 16:01:06 »
Evaldai kiek sneki tiek nusisneki.

Kam kalbėti apie tikrinimą čia, jei jie buvo pakeisti? Galvoji tiek visi durni, kad jau paskirstymo guolių nemoka patikrinti?

Neprisijungęs Benderis

• Įrašai: 116
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #406: 2011 Vasario 01, 16:01:45 »

Guolis guoliui nelygus.

Tai aš teisingai supratau? Kad visoje Lietuvoje tik 4.2 servisas sugeba patikrinti guolius. Kuo jie tokie ypatingi, kad jiems reikia spec. žinių?

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #407: 2011 Vasario 01, 16:02:27 »
Tai aš teisingai supratau? Kad visoje Lietuvoje tik 4.2 servisas sugeba patikrinti guolius. Kuo jie tokie ypatingi, kad jiems reikia spec. žinių?
Tu nustosi kaip mergaitė trydalioti?

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #408: 2011 Vasario 01, 16:02:44 »
Jo, tik 4,2 servize paskirstymo keitimas kainuoja daugiau, nei Rygos audi centre.

Neprisijungęs Benderis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #409: 2011 Vasario 01, 16:04:30 »
Tu nustosi kaip mergaitė trydalioti?
Apskritai, kas čia išvis tavęs ko nors klausia? Kažkuo labai nepatenkintas, kad nevisi su tavo nuomone sutinka.

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #410: 2011 Vasario 01, 16:04:58 »
... prasideda :-] :-] :-]
Palaukite žmogaus kuris keitė diržus ir atliko darbus, jam ne ką mažiau rūpi, o per tą laiką vietoj baloje trepsenimo padarytų foto, kas gal būt aiškiau padėtų suprasti situacija.

Neprisijungęs Benderis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #411: 2011 Vasario 01, 16:07:20 »
... prasideda :-] :-] :-]
Palaukite žmogaus kuris keitė diržus ir atliko darbus, jam ne ką mažiau rūpi, o per tą laiką vietoj baloje trepsenimo padarytų foto, kas gal būt aiškiau padėtų suprasti situacija.
Nuo manęs šiuo metu mašina randasi už 50 kilometrų ir dėl tavęs aš tikrai nevažiuosiu daryti foto. Kai busiu pas meistrą tada ir padarysiu foto. p.s kaip su nuotrauka perteikti guolio klebėjimą?

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #412: 2011 Vasario 01, 16:07:33 »
Apskritai, kas čia išvis tavęs ko nors klausia? Kažkuo labai nepatenkintas, kad nevisi su tavo nuomone sutinka.
Kokia dar čia mano nuomone matai? :-] :-] :-] Su kuo čia sutikti? Kad iškėlei nepagrįstus kaltinimus Stam, Narkozei, servisui, dalim, kokybei, parduotuvei.
Pradžioje priežasti sužinok, tada pradėk kaltinimus reikšti.

Neprisijungęs no one

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #413: 2011 Vasario 01, 16:07:45 »

Guolis guoliui nelygus.

Elementariausias dalykas kad kai kuriuos guolius suverztus reikia tikrinti. kai kurie ir nauji kliba nes juose stovi ivore ir kliba ji. o i uzduota klausima ar moki galima atsakyti moku.

Neprisijungęs iBeniTTo

• Įrašai: 1743
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #414: 2011 Vasario 01, 16:08:08 »
Nusipirkai masina, isvaziavai is kiemo, jau kitoj pusei vartu tavo bedos kas jai atsitiko ;)
Lygiai tas pats variantas su viena is parduotu auto buvo, isvaziavo po keliu dienu skambina tas atsitiko, anas atsitiko ir tt.
Tai perkant reikejo pasitikrint viska, nusipirkus pasikeisti ir nedaryt tragedijos.

Neprisijungęs Benderis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #415: 2011 Vasario 01, 16:09:14 »

Guolis guoliui nelygus.

Elementariausias dalykas kad kai kuriuos guolius suverztus reikia tikrinti. kai kurie ir nauji kliba nes juose stovi ivore ir kliba ji. o i uzduota klausima ar moki galima atsakyti moku.
Aš jau buvau minėjęs, kad ne aš pats taisau mašiną, o tai sugebantis meistras.

Neprisijungęs no one

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #416: 2011 Vasario 01, 16:09:51 »
Jo, tik 4,2 servize paskirstymo keitimas kainuoja daugiau, nei Rygos audi centre.
Zinai jeigu tiek daug supranti ir sneki tai pagrysk savo zodzius. ir issiaskink kas i keitima kiekviena karta ieina.

Neprisijungęs PREZIDENTAS

• Įrašai: 3831
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #417: 2011 Vasario 01, 16:10:49 »
bet jei man garantuoja kad viskas pakeista, o paaiskeja nutrukus dirzus kad nebuvo keista, tai per ausis tokiam irgi reiktu uzvaziuot normaliai. aisku nekalbu apie sy atveji, nes nezinau keista ar ne. bet jei man taip butu tai pasidomeciau tikrai

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #418: 2011 Vasario 01, 16:11:06 »
Nuo manęs šiuo metu mašina randasi už 50 kilometrų ir dėl tavęs aš tikrai nevažiuosiu daryti foto. Kai busiu pas meistrą tada ir padarysiu foto. p.s kaip su nuotrauka perteikti guolio klebėjimą?
Dėl manęs tai iš vis ..... (h) man labiau priežastis įdomi kuri nutiko mašinai, nei tavo išgyvenimai ir trydos nevaldymas situacijoje, kurios ir pats nežinai (kaip suprantu niekas trūkimo priežasties dar nežino), o jei nedamatai, pasikartosiu:

Butu labai gerai pamatyti pati dirza, gal rastusi trukimo priezastis, taip pat ir su visais guoliais... Bet labiausiai reiktu dirzo, kaip jis plyso, per kur ir t.t.t....

Neprisijungęs Benderis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #419: 2011 Vasario 01, 16:11:52 »
Nusipirkai masina, isvaziavai is kiemo, jau kitoj pusei vartu tavo bedos kas jai atsitiko ;)
Lygiai tas pats variantas su viena is parduotu auto buvo, isvaziavo po keliu dienu skambina tas atsitiko, anas atsitiko ir tt.
Tai perkant reikejo pasitikrint viska, nusipirkus pasikeisti ir nedaryt tragedijos.

Niekas jokios tragedijos nedaro, man tiesiog buvo įdomu sužinoti buvusio savininko nuomone, apie diržų keitimą. Susiremontuosiu variklį ir vėl galėsiu savaitgaliais džiaugtis v8.  

Neprisijungęs voisniz

• Įrašai: 2564
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #420: 2011 Vasario 01, 16:18:27 »
bet jei man garantuoja kad viskas pakeista, o paaiskeja nutrukus dirzus kad nebuvo keista, tai per ausis tokiam irgi reiktu uzvaziuot normaliai. aisku nekalbu apie sy atveji, nes nezinau keista ar ne. bet jei man taip butu tai pasidomeciau tikrai
taigi sako, kad VISKAS buvo PAKEISTA. kiek pažystu šiuos žmones (o pažystu nuo gan seniai), tai galiu patvirtint kad šūdo nemals kažką nutylint.  

buvo man kažkada, bulką pardaviau, sakiau, pasikeiskit trišakį vandens, nes leidžia kartais ir pribėga i paskirstytoją ir nedirba variklis tada, šaudyt pradeda. OK. po kelių dienų rašo kaip baisu kaip nedirba mašina, bet juk sakiau aš.... po mėnesio skambina kad kompas parėjo, tai ką, po pardavimo dar garantiją reikia duot pusei metų 18 metų mašinai?  

Neprisijungęs PREZIDENTAS

• Įrašai: 3831
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #421: 2011 Vasario 01, 16:21:20 »
tai as net neabejoju konkreciu atveju kad buvo keista, juk ne vaiku darzelis kazkoks, bet apskritai kalbant tokiu variantu visada pilna ,kad viskas pakeista ir bla bla bla, kai perki masina.

Neprisijungęs A200TQ

• Įrašai: 1504
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #422: 2011 Vasario 01, 16:57:31 »
pritarciau nuomonei, kad perkant reik ziuret, vaiuok i servisa, iskratyk... pokuj ka tas savininkas sneka, jam bile parduot (apie sita atveji nekalbu), sumokejai pinigus, gavai naujus dokus ir viskas, luzo tai luzo...
va pardaviau cabrio, zmogus 300-400 km vaziavo ziuret, pasakiau viska kas blogai kad nereiktu veltui vaziuot, atvaziavo apziurejo, o cia opa, tepalas is kazkur kapsi apacioj... nu ranka galiu duot nukirst kad kol nepastovejo 2  ziemos menesius tol viskas gerai buvo ir nieks nekapsejo, supratingas pirkejas buvo, tai patikejo... o kas jei butu isvaziaves ir tada pamates? nu ple kai ozys irodyneciau kad niekas nebego niekur

Neprisijungęs Tom4s

• Įrašai: 6846
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #423: 2011 Vasario 01, 18:50:05 »
tai as net neabejoju konkreciu atveju kad buvo keista, juk ne vaiku darzelis kazkoks, bet apskritai kalbant tokiu variantu visada pilna ,kad viskas pakeista ir bla bla bla, kai perki masina.
šįkart tikrai viskas buvo keista. Neduos pameluoti nei Narkozė, kuris pats darbą atliko, nei Bajoras, kuriam dar skambinau dėl pirkėjo kodo pasiklausti Šančių dalyse. Mistika kažkokia su tuo diržu. Dabartiniam savininkui galiu pasakyti tiek, kad be foto daugiau nieko pasakyti ir negalėsim (-) Variantų yra (+) Bet burti iš kavos tirščių nesinori (-)

Neprisijungęs Tom4s

• Įrašai: 6846
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #424: 2011 Vasario 01, 19:57:42 »
Evaldai, o tu skaityti moki ar neskaites pjauni i pievas ?? Ne karta jau rasiau, bet tau asmeniskai dar karta pakartosiu: BUVO KEISTA VISKAS, KA REIKIA KEISTI !!
Toks jausmas, kad vel prisiknisti nori ir tiek...