Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Tom4s automobiliai - garaže Q5  (Skaityta 138607 kartus)

Neprisijungęs Tom4s

• Įrašai: 6846
    • Žiūrėti profilį
Re: Tom4s automobiliai
« Atsakymas #375: 2011 Vasario 01, 15:27:40 »
Bus labai įdomu sužinoti apie tą diržų keitimą.
tas pats žmogus keitė ir tai V8, kur Dima dabar važinėja, tai jau geri porą metų ir nemažai kilometrų (30-35K)pravažiuota, viskas gerai pas ją :V Net pikta pasidarė, kai už dalis sumokami tokie pinigai ir tokios nesąmonės gaunasi (n)  :E

Neprisijungęs Benderis

• Įrašai: 116
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #376: 2011 Vasario 01, 15:29:30 »
Bus labai įdomu sužinoti apie tą diržų keitimą.
tas pats žmogus keitė ir tai V8, kur Dima dabar važinėja, tai jau geri porą metų ir nemažai kilometrų pravažiuota, viskas gerai pas ją :V Net pikta pasidarė, kai už dalis sumokami tokie pinigai ir tokios nesąmonės gaunasi (n)  :E
Èia tau pikta? Kaip jaustis man, kai už remonto išlaidas mokėsiu aš :E

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #377: 2011 Vasario 01, 15:30:52 »
maziau reik klausyt ir tiket kas ka keite,nusiperki - pasikeiti is karto ir ramu...dabar ieskok kaltu

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #378: 2011 Vasario 01, 15:32:21 »
maziau reik klausyt ir tiket kas ka keite,nusiperki - pasikeiti is karto ir ramu...dabar ieskok kaltu
bl, jaunėli, diržai tikrai buvo keisti. Su Narkoze kartu keitėme, tiksliau aš tik šalia stovėjau kai jis tai darė :)
tuoj pažiūrėsiu gal turiu foto, kaip auto atrodė po keitimo.

Neprisijungęs Benderis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #379: 2011 Vasario 01, 15:32:40 »
Patikėjau žmogaus žodžiais, ne perikupas gi.

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #380: 2011 Vasario 01, 15:33:15 »
na ir kas kad keisti ? as vistiek pasikeisciau pats...

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #381: 2011 Vasario 01, 15:34:50 »
va čia foto iškart po diržų keitimo.

dabar gailiuosi, kad nedariau pačio proceso nuotraukų  :-{

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #382: 2011 Vasario 01, 15:35:27 »
na tu taip, bet dabar taip parašei lyg aš būčiau nekeitęs diržų, o apgavęs pirkėją (n) Ir šiaip, aš keičiau viską ne pardavimui, o sau.

Neprisijungęs relax

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 3115
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #383: 2011 Vasario 01, 15:38:06 »
Tai gal tik tu taip galvoji.
kartu keitėm. Pats visas detales pirkau. Skambinau Nierkai, tai sakė, kad pas jį dabar kaip tik stovi 2005m toks pats variantas, kad diržas keistas servise kažkur Vilniuje, bet trūkęs... Pora guolių apsimyžusių tepalais. Gal ir šioje aštunkėje kažkas panašaus ?? :V
Gal atsimeni diržo pavadinimą, nes aš jo nesugebėjau įžiūrėti...

Geras. Per 10t km irgi skaityk užrašai nenusitrina.

nezinau kur buvo gaminta ta partija contitech dirzu, bet cia jau nepirmas variantas ;) salia mano meistru yra servisas, jau kokia 10 masina stovi, kuriem truke dirzai, nors buvo tam paciam servise keisti intervale 8000 - 15000 km. ir dabar paaiskink zmogui kad dirzas brokuotas galejo buti. aisku as nezinau ar tu contitech dejai, bet butent su sia firma bedu yra. ir cia jau ne is pirmo zmogelio, galesiu net nufotkinti kaip dirzas atrodo, ten uzrasai like, jokiu iskilimu ar panasiai, bet trukes

Neprisijungęs Benderis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #384: 2011 Vasario 01, 15:38:19 »
Neteko tokių stebuklų girdėti, kad diržas trūksta nuvažiavus kelis tūkstančius kilometrų, tuo labiau, kad nebuvo rasta jokių užsikirtimo požymių.

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #385: 2011 Vasario 01, 15:38:32 »
Amortikas dirzui buvo keistas? O kad uzrasu nesimato cia keista... Jie dazniausiai dar nesunkiai iskaitomi net ir su didele rida... Butu labai gerai pamatyti pati dirza, gal rastusi trukimo priezastis, taip pat ir su visais guoliais... Bet labiausiai reiktu dirzo, kaip jis plyso, per kur ir t.t.t....

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #386: 2011 Vasario 01, 15:39:45 »
nezinau kur buvo gaminta ta partija contitech dirzu, bet cia jau nepirmas variantas ;) salia mano meistru yra servisas, jau kokia 10 masina stovi, kuriem truke dirzai, nors buvo tam paciam servise keisti intervale 8000 - 15000 km. ir dabar paaiskink zmogui kad dirzas brokuotas galejo buti. aisku as nezinau ar tu contitech dejai, bet butent su sia firma bedu yra. ir cia jau ne is pirmo zmogelio, galesiu net nufotkinti kaip dirzas atrodo, ten uzrasai like, jokiu iskilimu ar panasiai, bet trukes
foto būtų labai netgi super (+) Narkozė taip pat minėjo, kad anksčiau tokių dalykų nebuvę, bet dabar ne pirmas variantas, kad atkeliauja su trūkusiais diržais... :(

Neprisijungęs no one

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 4483
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #387: 2011 Vasario 01, 15:39:50 »
Gal pirma issiaiskinkite kas ir kodel nutiko. Dirzas pats niekados netruksta. N situ dirzu ir situaciju matyta tikrai nezinau ko reikia kad dirza nutraukti, ieskokit problemos.
O tiek Narkoze per gerai zinau kad tikeciau kad blogai padare.
Tiek Tomas nemeluos, atsitiko tai atsitiko ieskokit bedos. O situ zmoniu nereikia kaltinti. Nes tada puse kauno 4.2 reikia statyti vel remontui.
Audi V8 4.2 MT 93m.  Audi coupe quattro 2.1T MT 86m. Subaru forester 2.5XT MT 04m.
4.2 servisas www.Remontocentras.lt  tel. Nr 8-37-206767 (darbo laikas 9-18val d.d.)

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #388: 2011 Vasario 01, 15:41:03 »
Amortikas dirzui buvo keistas? O kad uzrasu nesimato cia keista... Jie dazniausiai dar nesunkiai iskaitomi net ir su didele rida... Butu labai gerai pamatyti pati dirza, gal rastusi trukimo priezastis, taip pat ir su visais guoliais... Bet labiausiai reiktu dirzo, kaip jis plyso, per kur ir t.t.t....
buvo (+)
viskas buvo keista. Ne viską gavau vienoje vietoje, teko per kelis servisu važiuoti, bet surinkau viską, ko reikėjo.

Neprisijungęs Benderis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #389: 2011 Vasario 01, 15:41:52 »
kartu keitėm. Pats visas detales pirkau. Skambinau Nierkai, tai sakė, kad pas jį dabar kaip tik stovi 2005m toks pats variantas, kad diržas keistas servise kažkur Vilniuje, bet trūkęs... Pora guolių apsimyžusių tepalais. Gal ir šioje aštunkėje kažkas panašaus ?? :V

Gerai, sakykim diržas brokuotas. Guoliai matyt irgi visi brokuoti, nes irgi klebantys, čia taip reikėtų suprasti?

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #390: 2011 Vasario 01, 15:42:49 »
na tu taip, bet dabar taip parašei lyg aš būčiau nekeitęs diržų, o apgavęs pirkėją (n) Ir šiaip, aš keičiau viską ne pardavimui, o sau.

ta ir aiskinu...nusiperki - pasikeiti,viskas...beje man koks dirzas buvo detas? nors as jau normaliai km prasukau ?!?

Neprisijungęs Benderis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #391: 2011 Vasario 01, 15:45:07 »
Gal pirma issiaiskinkite kas ir kodel nutiko. Dirzas pats niekados netruksta. N situ dirzu ir situaciju matyta tikrai nezinau ko reikia kad dirza nutraukti, ieskokit problemos.
O tiek Narkoze per gerai zinau kad tikeciau kad blogai padare.
Tiek Tomas nemeluos, atsitiko tai atsitiko ieskokit bedos. O situ zmoniu nereikia kaltinti. Nes tada puse kauno 4.2 reikia statyti vel remontui.
O kurioje vietoje aš kažką kaltinau? Tiesiog norėjau išsiaiškinti, kaip ten viskas buvo su diržų keitimu. Diržo foto padarysiu kurią diena.

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #392: 2011 Vasario 01, 15:46:56 »
Esu nutraukęs savo V8 diržą tiesiog rankom (tiksliau be ilgų vamzdžių) atsukant pagrindinį škyvą, o diržas buvo prilaikytas kad neprasisuktu variklis. Mašinos rida buvo apie ~160-170k KM, gimusi 1992m kaip lyg ir ant diržo parašyta (jei tie skaičiai nėra sutapimas) Patikėčiau jei jis nebuvo dar keistas, nes nupirktas ir iš apsileidusio savininko.

Kelios foto kaip jis atrodė, kaip plyšo. Gal kam padės.

Neprisijungęs no one

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 4483
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #393: 2011 Vasario 01, 15:47:04 »

Gerai, sakykim diržas brokuotas. Guoliai matyt irgi visi brokuoti, nes irgi klebantys, čia taip reikėtų suprasti?
O jus tikrai mokate guolius patikrinti ?
Audi V8 4.2 MT 93m.  Audi coupe quattro 2.1T MT 86m. Subaru forester 2.5XT MT 04m.
4.2 servisas www.Remontocentras.lt  tel. Nr 8-37-206767 (darbo laikas 9-18val d.d.)

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #394: 2011 Vasario 01, 15:48:15 »
O kurioje vietoje aš kažką kaltinau? Tiesiog norėjau išsiaiškinti, kaip ten viskas buvo su diržų keitimu. Diržo foto padarysiu kurią diena.
viskas buvo taip, kad diržas su viskuo, kas priklauso buvo pakeistas... Kodėl jis trūko, no idea.

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #395: 2011 Vasario 01, 15:49:35 »
O ką ten tiek stebuklingai tuos guolius tikrinti? Laisvumo galvoji nemokės patikrinti ir nejaus, kad jau eina ne kaip per sviestą, o su kažkokiu grubumu, kaip žvyro gavusiu? Ir galvoji, kad patikrinus, jis laikys toliau 120000km?
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Vasario 01, 15:51:19 sukūrė Evaldas »

Neprisijungęs PREZIDENTAS

• Įrašai: 3831
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #396: 2011 Vasario 01, 15:51:04 »
visko buna , jau dabar nieko nepadarysi, buna dirzas ir 300 k atlaiko, o buna ir brokuotu

Neprisijungęs Benderis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #397: 2011 Vasario 01, 15:51:11 »

O jus tikrai mokate guolius patikrinti ?
Meistrų ir be tavęs yra ant Lietuvos. Guolį tikrai ne pirmą kartą mato.

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #398: 2011 Vasario 01, 15:52:52 »
Guolis guoliui nelygus.

Neprisijungęs Benderis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #399: 2011 Vasario 01, 15:54:18 »
Guolis guoliui nelygus.
Ką tuo norėjai pasakyti? Èia visiem aišku, kad guolių būna visokių.