Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Teisingas Audi a8 D2  (Skaityta 27304 kartus)

Neprisijungęs Teisingas

• Įrašai: 411
    • Žiūrėti profilį
gerai veike, paklausiu as jo vakare kai susitiksiu ir i pm parasysiu tau

Neprisijungęs eingeryn

• Įrašai: 321
    • Žiūrėti profilį
Gal šildomos sėdynės? Reiktų pravodkės.

Neprisijungęs Teisingas

• Žiūrėti profilį
Gal šildomos sėdynės? Reiktų pravodkės.

sedyniu pravodke pasilieka sau jis

Neprisijungęs Teisingas

• Žiūrėti profilį
pagaliau gavau mitchell on demand kataloga,. gyvent taps zymei paprsciau :D

Neprisijungęs JonukasP

• Įrašai: 939
    • Žiūrėti profilį
va butent dugnas skires ir t.t geriau ta donora kebula perdazyt ir bus kaulas netokius puvekus sutvarko dar. tokie projektai ir mirsta nes atrodo ras dva ir yra jai taip butu paprasta perdaryt ne kvatro i kvatro tai seniai audi miletojai darytu taip ubages,ir esme perdarysi a100 i a200 bet vistiek dokuose turi 100 o orginali a200 manau vertingesne kazkiek negu a100
Jei baisiai nori save ar dar kažką apgaut, tai gali varyt perregistruot, "susitart" su žmogum, ir jis "suklys", įrašydamas 200 vietoj 100. Žinau tokį atvejį.

Neprisijungęs Teisingas

• Žiūrėti profilį
Jei baisiai nori save ar dar kažką apgaut, tai gali varyt perregistruot, "susitart" su žmogum, ir jis "suklys", įrašydamas 200 vietoj 100. Žinau tokį atvejį.

Tai kad net kalbos nebuvo apie toki nora :) kaip buvo a100, taip ir liks a100 tik zmogus nori Q ir galbut su turbininiu varikliu, bei grazesnem a200 farom., zmogus vis svajoja ir apie v8 salona odini viduje., Darosi masina grazia sau ir viskas :)

Neprisijungęs Poderis

• Įrašai: 1217
    • Žiūrėti profilį
Įsideda kitus motorus, turbas ir t.t. bet pagal tendencijas visi projektai miršta, kai prasideda iš fwd darymas i Q.. Jokie tvirtinimai netiks, tunelio taisymas virinimas.. Po tokiu darbu metalas pakaitęs kaip tik gal labiau pus, nei ta a200 butu visa perdažyta naujai. Na bet jei žmogus jaučia sentimentus ir nori būtinai tai išmėgint, tai valio. Su nekantrumu laukiu bent pirmo realaus Q padarymo. :) Sėkmės

Neprisijungęs ~Romas~

• Įrašai: 2312
    • Žiūrėti profilį
Mano B4 iš fwd patapo Q. Realus pvz. Po to Audzius buvo nuotrauką rodęs kaip A4 tapo Q, donoras jo ardoma A4. Dar projektuose buvo kaip Coupe perdarė į Q. Viskas padaroma tik reikia noro, o nesėdėti prie pc ir tauzyti, kad neįmanoma. Jei kas sakys, kad neapsimoka, tai dzin, pinigai uždirbami.

Neprisijungęs kz2

• Nepatikimas prekeivis
  • *
  • Įrašai: 575
    • Žiūrėti profilį
romai tai kalba yra,kad galima gera rast kvatro i ja det turbo ir viskas ,o perdarinet uzima dauk lesu dauk laiko ir t,t suprasciau butu mirusios visos silkes kvatrines tada jo ,bet pardavime yra ir pasitaiko geru tu kvatro :)ir islekamoji verte tikrai a200 didesne pius cia bus ileistarenke o ta donoras senalaide kuri blokiruote vertinama geriausia.pas mane butu tokia situacija tam donorui kebula patvarkyciau ir viskas kaulas butu a200
« Paskutinį kartą keitė: 2012 Rugsėjo 29, 19:24:22 sukūrė kz2 »

Neprisijungęs andrenas

• Įrašai: 1549
    • Žiūrėti profilį
nu kur tas realus pavizdys ?

Neprisijungęs ~Romas~

• Žiūrėti profilį
Aš tik sakau, kad padaryti eina. Apie apsimokėjimą aš nieko nesakau, čia jau kiekvieno reikalas. Pvz buvo forume (po forumo smigimo nežinau ar bėra likę kas) pats buvau kažkur aprašęs kaip perdaryti B4, o kitus pvz kaip minėjau mačiau forume.

simkaras  (y)

Neprisijungęs andrenas

• Žiūrėti profilį
nu as nematau cia jokio pavyzdzio , zudant quattrini kebula padaryt misruna , ir kur ta tavo kuri renkarnavosi b4 ?

Neprisijungęs kz2

• Nepatikimas prekeivis
  • *
    • Žiūrėti profilį
sutinku su andrenu  pilnai :D

Neprisijungęs simkaras

• Įrašai: 1429
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs kz2

• Nepatikimas prekeivis
  • *
    • Žiūrėti profilį
simkarai tokiu pvz dauk esme pradet viena o galima kalbet kada padaryta tada ir bus pvz. dauk kas usibrezia usidega ir baiges pusiaukely nera laiko nera  noro .ten jai butu viskas zaprasta taip tai darytus dauguma b2 kvatrines ,bet net.

Neprisijungęs simkaras

• Įrašai: 1429
    • Žiūrėti profilį
Aš tik kaip pavyzdžius įdėjau. Pats irgi tokios nuomonės, kad verčiau q kėbulą gaivint, negu žaist su fwd. Nebent ten jau visas galas supuvęs, bet ir tai q kėbulą rast, nematau problemos.

Neprisijungęs kz2

• Nepatikimas prekeivis
  • *
    • Žiūrėti profilį
va butent simkarai tas  ir yra pas hebryte  a200 su senaja blokiruote tik kebulas biski kosmetikos praso kam det i ileistaranke   ta visa dalyka jai yra kvatrine  :)nu cia ju reikalas norai .o rast 200 ar a100 kvatrine su geru kebulu tikrai galima jos taip nepuna kaip b2 :)

Neprisijungęs andrenas

• Žiūrėti profilį
tas ir ir yra kad virinimas kebului sveikatos neprideda , plius dar reik pataikyt kur virint . cia nemanau kad verta paprasta c3 kebula daryt i q , nes geriau papuves negu misrunas, kuris bus linkes put per suvirinimo siules :D

Neprisijungęs Poderis

• Įrašai: 1217
    • Žiūrėti profilį
Būtent.. Dėl sportinio intereso galima ir kitais darbais užsiimt. O kur Romai ta tavo b4? Žiema nebuvo 4 vėžių po tavimi? Nes nematau skirtumo tarp tos sulipintos pūzlės b5 su mėlyna šikna ir tos kur per avarijas plyšta per pusę ir visi rėkiat kad garažiniai pieriekupai daro nesąmones.

Neprisijungęs kz2

• Nepatikimas prekeivis
  • *
    • Žiūrėti profilį
butent kad plysta garaza kur nuomuojus netoli yra poliravimo darbai tai ir atvaro apynaujus senesnius auto virintus mirtis sako su virinta auto per puse ir lusta kaip neseniausia vilniui apynaujis 3 kl bmw :)o kad sitas jaunimo sumanimas duodu 99.9%kad mirs greit sumanimas.
« Paskutinį kartą keitė: 2012 Rugsėjo 29, 23:27:38 sukūrė kz2 »

Neprisijungęs ~Romas~

• Žiūrėti profilį
Kokios 4 vežios? Ant suvedimo stendo be priekaištų. Neturiu tikslo jums kažką čia įrodinėti kai net nebandę to padaryti kalbate apie 4 vėžias. Mano atveju (b4) prisivirino tik difo pagalvės tvirtinimo vieta ir kardano pakabinamo guolio vieta, viskas kitkas sukasi į standartines vietas. Kaip gali būti 4 vėžios aš neisivaizduoju. Tad toliau galit šnekėt nesąmones.

Andrenas. Prie progos galiu parodyti savo mišrūną. Aišku dariau iš sportinio intereso ir man pinigai nerūpėjo, bet išėjo kažkas apie 1000 lt. Pardavęs savo ir dasidėjęs tuo litus būčiau nieko gero nenupirkęs.

Temos autoriui iš mano pusės tik sėkmės tokiuose darbuose.
« Paskutinį kartą keitė: 2012 Rugsėjo 30, 00:53:34 sukūrė ~Romas~ »

Neprisijungęs kz2

• Nepatikimas prekeivis
  • *
    • Žiūrėti profilį
romai ir viskas man atrodo tunelis dar  skires kvatrines ir t.t dugne     http://www.oldschoolauto.lt/viewtopic.php?f=19&t=1542
« Paskutinį kartą keitė: 2012 Rugsėjo 30, 01:03:02 sukūrė kz2 »

Neprisijungęs ~Romas~

• Žiūrėti profilį
Niekas nesiskiria, įsijunk etka ir sužiūrėk dugno skardas pagal kodus, viskas tas pats tiek Q tiek fwd. Kai dariau šitą projektą, pasikėliau savo ir Q, skirtumus jau sakiau ką dariau. Nieko nesakau apie C3 ir kitas, kalbu tik apie B4.

Neprisijungęs kz2

• Nepatikimas prekeivis
  • *
    • Žiūrėti profilį
pas b2 ir c3 skires tuneliai tikrai