Kadangi savo garaža kuriau po vasario 16.. o kaip matau įrašau po tos datos jau nebeatgausim
aprašysiu viska iš naujo..
pusmetis atgal nusipirkau A8 1997m su 2.8 30V 142kW benzinas+LPG automatas. Pirkau ta pačią dieną, kai tik pardaviau savo a6, kuri bėje sėkmingai bado mano akis tame pačiame mieste
Galiu pasakyt, kol ja turėjau aš, ji atrodė tvarkingiau
)
Kodėl pirkau A8 ? todėl kad norėjau
) ilgai aš domėjausi kas kaip su tuo modeliu,. faceliftui nelabai turėjau pinigų, tad ėmiau ka ėmiau
Apžiūrėjau kelis variantus, o būtent šita pamačiau kai skelbimas buvo tik ka įmestas, apžiūra truko neilgai, patiko salonas, keletas veikiančiu smulkmenu ir kaina., Aišku iki pilnai sutvarkytos auto buvo toli,.
1. Degė Airbag., keleivio sedynės svorio sensoriaus mirtis maniau tai iššaukė, tai įlitavau 470 omu varžą, lemputė neužgeso, bet klaida dingo ir rodo kad sėdynė pastoviai naudojama, t.y. airbag pasirenges šauti. Šiek tiek pasikrapščius, pakeitėme sėdynės koduote į USA ir klaida išgaravo.. viena bėda mažiau
2. Rodė perdegusį xenon žibinta pastoviai,. nupirkau naujas lemputes nepadėjo, pakeičiau pingpongini balasta į originalų, nes vienas jau buvo suchaltūrintas.. irgi nepadėjo.. tada paskerdžiau laidyna, buvo priburta.. lempos trumpuju laidas nutrūkes, o kitas atvestas ne į rėlę, o į saugiklį tiesiogiai.. pasižaidus su lituokliu, viskas gražinta į vietas ir valio Ą klaida dingo
Liko ir apgavikai, kurių man nebereikėjo
) jei kada kam reikės rašykit, papigei atiduosiu
3. erzino mane neveikianti elektrinė užuolaidėlė.. nebuvo kreipiančiūjų, tam kad mažiau žaistis, nupirkau visa kita ir tiesiog pakeičiau.. pakeitimui stiprei trugdė modifikuota palangė, medinės įvorės kolonėlėms gale..
4. Audio sistema.. va čia buvo vargo.. nebuvo nei keitiklio, nei laidu jam, nei stiprintuvo, nei padoraus laidįno magnetolai pajungti, žodžiu plika basa ir nukarpyta
pirma ka padariau, pajungiau normalei fiškutes naujas magnetolai, nes norėjau originalios.. Labai padėjo ELSA, dabar viskas pagal spalvas ir taip kaip turi but.. Per ta trumpa laika pakeičiau 4 magnetolas
išmečiau audi beta berods, ji buvo įdėta skylės uždengimui, nupirkau audi chorus, su ja viskas buvo gerai, bet keitiklio pajungt kei nebuvo galimtbės tai pirkau audi concert.. pastaroji nepatiko.. mygtukai nelabai žiūrisi su bendru vaizdu visu kitų knopkiu, tai pirkau audi delta cc, dabar ji pas mane ir groja., taip pat pirkau audi bose 6 kanalu stiprintuva, pasigaminau laidyna, pagaminau tulpinius galus ir pasaka, veikia, garso pakanka kolkas., keitiklio taip pat nebuvo, pirkau taip pat aš jį, kaip ir telefono bloka.. laida gaminau taip pat su elsos pagalba.,
Pasidariau AUX in per keitikli, paslėpiau perjungimo mygtuką po vairu,. dabar pilnai klausau iš visų šaltiniu muzika
Skylės uždanga
nepasiteisines chorusas
Situ stiprintuvas orginalus niekaip netempia
) bet pakanka
Na o čia viskas kas buvo išimta, gryžo i savo vieta
)
5. sedyniu atlošų remontas.. su šitais buvo vargo, juodai užstrige galinukai buvo, teko atdyt sėdynes., kadangi google apie recaro salono ardyma rezultatų nedavį, dariau viska bandymo būdu
pirma ka padaryt reikia tai atlenkti sėdyne
Improvizuotai pasigaminau įranki atkabinimui plastmasių, teko ir jėga naudot, nėra ten taip paprasta
)
čia kur parodita yra 3 kilpos, jas reikėjo atkabint., apršysiu trumpai jei kada kam reikės
atkabinus jas, vaizdelis bus toks
giliau dar yra pora kabių ir lipdukas, lengvai atsiklijuoja..
ir turim galutini varianta
beje beveik analogiškai ir sėdimoji dalis atsiveria, tik foto neturiu
o galinukas slepiasi po plastikine apsauga
Iš didelio minčiu kiekio nusipirkau ir visa medžio apdaila dar viena, kurios nebereikia, maniau darysiu carbon imitacija, bet.. pasilikau prie medžio varianto ir dabar turiu kruva atsarginių dalių
keletas salono foto:
Mašina sulaukė tepalų ir filtrų keitimo tik nupirkta, o diržus pakeičiau nesenai tik., diržai dėti kilmingos firmos su visais tempėjais ir rolikais..
taip pat pakeistos žvakės į NGK, duju filtras na ir kas priklauso.. liko tik pritekinti priekinius stabžių diskus, nes prieš suportų remontą ir kaladėlių keitimą jie jie nebuvo lygei nudilę, dabar tai šiek tiek pasijautė.. Važiuoklė kolkas lyg ir nieko, visa FEBI berods firmos.,
iš trūkumų dar galiu paminėt trūkuse duslintuvo gofrą, garso pašalinio dar nėra, bet keisti reikia
Audelė paskutinėmis dienomis nesipraususi visa dar: