Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Tautvydo AUDI A6 C6 AVANT  (Skaityta 10384 kartus)

Neprisijungęs MrCyBoRg

• Įrašai: 766
    • Žiūrėti profilį
Re: Tautvydo AUDI A6 C6 AVANT
« Atsakymas #25: 2013 Rugpjūčio 07, 09:38:05 »
Ai ir dar kuom graziau S6 tuo, kad ijungus xenonus.. drl stovi atskirai geriau matosi..
o paprastoj tas xenonas su drl susilieja kai vienoj faroj ;)

bent jau man :D

Neprisijungęs Tautvydas13

• Įrašai: 22
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #26: 2013 Rugpjūčio 07, 09:52:30 »
Ai ir dar kuom graziau S6 tuo, kad ijungus xenonus.. drl stovi atskirai geriau matosi..
o paprastoj tas xenonas su drl susilieja kai vienoj faroj ;)

bent jau man :D

Blem ziuriu ir taip ir taip ir seip klipus permetu,tai kazkaip bent jau kolkas manau graziau ziurisi farose tie DRL,o kas liecia blankuma,tai tavo tiesa susilieja jie su sviesom,bet lempose jie atrodo siek tiek uzsiriete ir ilgesni,gal vien del to atrodo graziau nei S6 :V

Neprisijungęs Dieselburner

• Įrašai: 2906
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #27: 2013 Rugpjūčio 07, 10:10:51 »
Rs6 faras dek :D 10drl diodu. Pas fl tik 6 ;) faros pirktos airijoj, todel nemanau, kad kaina tau bus aktuali.

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #28: 2013 Rugpjūčio 07, 10:23:01 »
Rs6 faras dek :D 10drl diodu. Pas fl tik 6 ;) faros pirktos airijoj, todel nemanau, kad kaina tau bus aktuali.

Det tai galiu,bet pirmiau jas reikia rast :D
Nes S6 pas mane heapsimoka det tuos DRL,kadangi halogenai eina pas mane kiek ziurejau,tai S6 variantas jau atkrenta.
O tos RS6 graziai ziurisi,o gal zinai koks mazdaug gali buti kainos skirtumas tarp A6 ir RS6 lempu? :V
Jo jeigu pas tave airiskos,tai ten ir kaina kita.

Neprisijungęs Dieselburner

• Įrašai: 2906
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #29: 2013 Rugpjūčio 07, 11:01:08 »
Pries metus maciau uz 1k euru rs6 buvo galima paimt ;) O del faru tai cia vienam naglam forumieciui visa fl priekio konversija uz 2300lt rades buvau. Truko tik apiplovimo dangtuku. Viska rades ebay ir alegro. Ziurint srotuose ir ieskant paciam, manau galima rast dar pigiau ;)

Neprisijungęs Nerkis

• Įrašai: 1742
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #30: 2013 Rugpjūčio 07, 11:27:37 »
Va cia pirk
http://www.xenonai.lt/katalogas/audi-a6/audi-a6-2008-2011-c64f/
pas juos dar akcija buvo pries pora men 1000lt, o normali kaina apie 2 stukes, griebk pinigine ir pirmyn  ;)

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #31: 2013 Rugpjūčio 08, 11:22:18 »
Va cia pirk
http://www.xenonai.lt/katalogas/audi-a6/audi-a6-2008-2011-c64f/
pas juos dar akcija buvo pries pora men 1000lt, o normali kaina apie 2 stukes, griebk pinigine ir pirmyn  ;)

Dekuj,taip ir padarysiu jeigu tik dar yra tai isigysiu ;)
O tada apie grotas kazka galvosiu (+)

Neprisijungęs Spiritless

• Įrašai: 903
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #32: 2013 Rugpjūčio 12, 23:57:26 »
Buvau rades pora skelbimu pardavinejo s6 grotas tai po 600lt norejo

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #33: 2013 Rugpjūčio 13, 10:35:25 »
Buvau rades pora skelbimu pardavinejo s6 grotas tai po 600lt norejo
Bet ten jos orginalios?srotuose pardavinejo ar ne?
Nes as kur skambinau klausiau,tai 800lt,bet klausimas ar orginalas,nes sake naujos,tipo is vokieciu :V

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #34: 2013 Rugpjūčio 19, 19:51:16 »
Nupirktos S6 priekines groteles ;)
Keletas foto:

Ir galiausiai rezultatas pries:

Ir po:

Neprisijungęs Untis

• Įrašai: 570
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #35: 2013 Rugpjūčio 19, 21:06:41 »
Vaizdas iskart tapo 100kart geresnis (y)

Neprisijungęs y4m4d4

• Įrašai: 776
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #36: 2013 Rugpjūčio 19, 21:19:51 »
Skirtumas LABAI didelis ir svarbiausia i geraja puse (+)(y)

Neprisijungęs RedLine

• Įrašai: 918
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #37: 2013 Rugpjūčio 20, 08:07:50 »
Dekuj,taip ir padarysiu jeigu tik dar yra tai isigysiu ;)
O tada apie grotas kazka galvosiu (+)
cia kiek matau jau keistais dijodais, jai normalus dijodai sudeti tai vertos. Jai nerasi kreipkis prirodisiu zmogu, bet pas ji eiles po 1-2men i prieki ;) (cia del faru)

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #38: 2013 Rugpjūčio 20, 09:00:02 »
cia kiek matau jau keistais dijodais, jai normalus dijodai sudeti tai vertos. Jai nerasi kreipkis prirodisiu zmogu, bet pas ji eiles po 1-2men i prieki ;) (cia del faru)

O gal zinai pas ka blokelius i FL faras gauti?

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #39: 2013 Rugpjūčio 20, 15:13:35 »

Na teko dometis ir del faru fl,tai aisku savaime anksciau dare,ta prasme dejo i lempa led juosta,bet db nededa,o domejausi del orginaliu led lempbu bixenon be dinamic drive,tai kaina 2200lt su naujais blokais ir plius pajungimas gali iki stukos kainuot,viskas priklauso nuo tai,kaip nori jas pajungt.Jei nori,kad rodant posuki led juosta issijungtu ir po to isijungtu,tai ir kaina gali kainuot pajungimo tiek :V
Aisku savaime atrodytu ledovai ir viskas originaliai,kaip ir priklauso,bet kazin ar apsimoka moket tokius lt????? :think:

Neprisijungęs Ponas Mantas

• Įrašai: 47
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #40: 2013 Rugpjūčio 21, 10:56:34 »
Vilniui 1200Lt kainuoja LED Originalai, nupjauna tavo senus stiklus ir priklijuoja kitus su LED'ais ir viskas lieka Tavo. Praeita sav skambinausi Viską atlieka per dieną , tai 9 jau sakė reikai būti ir iki vakaro paleidžia tave.

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #41: 2013 Rugpjūčio 21, 14:09:51 »
Vilniui 1200Lt kainuoja LED Originalai, nupjauna tavo senus stiklus ir priklijuoja kitus su LED'ais ir viskas lieka Tavo. Praeita sav skambinausi Viską atlieka per dieną , tai 9 jau sakė reikai būti ir iki vakaro paleidžia tave.

o tu kur cia domejaisi?gal pas tuos xenonai.lt?
bet idejus turbut reikia nauju blokeliu?nes paskui gali mest atrodo klaida kiek minejo ir seip man atrodo ant FP lempu eina kazkas kitko ko neturi sitos lempos ta prasme blokeliai nauj ir dar kazkas. :think: :V

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #42: 2013 Rugpjūčio 21, 14:21:03 »
Taip xenonai.lt ten jie už tą 1200Lt viską padaro. Aš kitą sav važiuosiu pas juos, ir viskas tynka sakė

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #43: 2013 Rugpjūčio 21, 14:42:24 »
Taip xenonai.lt ten jie už tą 1200Lt viską padaro. Aš kitą sav važiuosiu pas juos, ir viskas tynka sakė
tai tada nesuprasi ten ju,nes sake kad ten siuo metu db neturi jie tu ledu,tai tik lempas gali sudet nuo FL bet turbut,gal jau atsirado kazkas,tai vel gal gali apsiimt padaryt :V kiek sake duoda metam garantija,bet pvz blokai ten kokie dedasi dar ar ne,nu zodziu jei desiesi,tai po to man papasakok koks rezultatas,jei gerai viskas,tai ir mane uzrezervuok pas juos :D

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #44: 2013 Rugpjūčio 21, 14:58:22 »
Gerai informuosiu :)

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #45: 2013 Rugpjūčio 21, 17:50:11 »
Kaune tokias lempas galima gauti uz 500lt/vnt kai pepjauna ir ideda naujus diodus vietoj perdegusiu, lempos buna be lempuciu ir be abieju blokeliu, jeigu tik xenon su diodais,be sukinejimosi i sonus ir tik vieta vienam blokeliui 400lt. Xenon lemputes blokelis xenonai.lt 250lt/vnt senas, 350 naujas. Del antro blokelio dar informacijos nera.

Neprisijungęs RedLine

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #46: 2013 Rugpjūčio 21, 21:46:20 »
O gal zinai pas ka blokelius i FL faras gauti?
ne nezinau, bet zinau viena, kad tas mano pazystamas perdarineja fl zibintam kad tiktu senesni blokelei. jie ir pigesni ir visur ju yra. o perdarius nepasakysi kad net netokie turi buti :)

Neprisijungęs RedLine

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #47: 2013 Rugpjūčio 21, 21:51:17 »
Kaune tokias lempas galima gauti uz 500lt/vnt kai pepjauna ir ideda naujus diodus vietoj perdegusiu, lempos buna be lempuciu ir be abieju blokeliu, jeigu tik xenon su diodais,be sukinejimosi i sonus ir tik vieta vienam blokeliui 400lt. Xenon lemputes blokelis xenonai.lt 250lt/vnt senas, 350 naujas. Del antro blokelio dar informacijos nera.
cia juokingai skamba, jai deda is lemonos ar evitos po 3 lt dijodus tai taip uz 500lt galima daryti (nuo faros liks po kokius 400lt.). pvz mano draugas uz dijodus kuriuos deda moka tiek kad uz 500lt net neapsimoketu pradet dirpti nes butu i minusa. zinau nes pats siunciu tuos dijodus, jie tokie patys kaip originalai ir dega zymiai ilgiau ;)

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #48: 2013 Rugpjūčio 21, 22:45:35 »
cia juokingai skamba, jai deda is lemonos ar evitos po 3 lt dijodus tai taip uz 500lt galima daryti (nuo faros liks po kokius 400lt.). pvz mano draugas uz dijodus kuriuos deda moka tiek kad uz 500lt net neapsimoketu pradet dirpti nes butu i minusa. zinau nes pats siunciu tuos dijodus, jie tokie patys kaip originalai ir dega zymiai ilgiau ;)

Net nesigilinau is kur ir ka deda, bet uzdegus lempas skirtumo jokio nera, del ilgaamziskumo neaisku.
Senesnis blokelis visai kitokio isdestymo, jeigu pjausto lempa, perdaro blokelio vieta tai neaisku ar tai geresne iseitis. Naujesni blokeliai tinka ir nuo a4b8, anksciau po 150 galima buvo gauti, dabar kazkaip sunkiau.