ar žinot ką reik patvarkyt kad baigtųsi nesklandumai?
Citata iš: audzius 2010 Gruodžio 12, 19:22:51 Citata iš: ramus1 2010 Gruodžio 12, 17:28:02 gera ta audi, aptvarkius kebula ir kai kurias smulkmenas bus kasdieninis neblogas aparatastu paėmei? draugas nuciupo, tas pats kuris tavo avanta praziopsojo
Citata iš: ramus1 2010 Gruodžio 12, 17:28:02 gera ta audi, aptvarkius kebula ir kai kurias smulkmenas bus kasdieninis neblogas aparatastu paėmei?
gera ta audi, aptvarkius kebula ir kai kurias smulkmenas bus kasdieninis neblogas aparatas
pirma stabdziai, dusle alsuoklis ir butinai widebanda reiks isukt paziuret kas per misinys kad zmogus cirku neprisidarytu, o kol kas garaze stovi tai ir nepastebi tu nesklandumu
del pagalviu tai pats buves seimininkas iskart sake, ten vietoj pagazavus matesi kad per dauk motoras vaiksto, o del pardavimo tai pikti ukmerges liezuviai kalba, cia normalu cia kaimas, visad taip buna kai piktesne masina atsiranda
mhm Abi variklio pagalves man kainavo su geru metalu 60lt O jei nori kad tekintojas padarytu pagalves vien is metalo be jokiu nivos pagalviu, tada cia jau kita kalba
biški OT, bet kokie požymiai, kada susidėvėjusios variklio ar dėžės pagalvės? Pas mane būna skaudūs smūgiai atledinėjant sankabą. Važiuojant perjungt švelniai pavaras nelabai išeina. Pas mane ne Q
Citata iš: vabalaz 2010 Gruodžio 13, 13:33:54 biški OT, bet kokie požymiai, kada susidėvėjusios variklio ar dėžės pagalvės? Pas mane būna skaudūs smūgiai atledinėjant sankabą. Važiuojant perjungt švelniai pavaras nelabai išeina. Pas mane ne QPas mane smūgiai buvo, kai pusašis klebėjo visas.
Citata iš: Deiviss 2010 Gruodžio 13, 11:01:01 mhm Abi variklio pagalves man kainavo su geru metalu 60lt O jei nori kad tekintojas padarytu pagalves vien is metalo be jokiu nivos pagalviu, tada cia jau kita kalba gal daugiau pasidariai? ar šablonu turi?
Citata iš: mc2 2010 Gruodžio 13, 12:19:20 Citata iš: Deiviss 2010 Gruodžio 13, 11:01:01 mhm Abi variklio pagalves man kainavo su geru metalu 60lt O jei nori kad tekintojas padarytu pagalves vien is metalo be jokiu nivos pagalviu, tada cia jau kita kalba gal daugiau pasidariai? ar šablonu turi?nori kad atsiuciau tau ar kaip?
jis turi drauga kuris duksta su turbo reikalais jau 10 metu viska ten tai audi dadarys