dar s2 bamperis prasosi galas tai superinis
Yra seniuose iš serijos "quick set epoxy", vadinasi "Done deal" dvikomponetė epoxy (~180 g/cm2), dar turiu rusišką "Titan Ekskliuziv" 300 g/cm2 atlaiko, skirta metalui klijuot - rekomenduoju Kad geriau laikytų gali dar skydelį ir žiedą su dilde ar peiliu pabraižyt ar pašiaušt su #400.
Galiu atdiduot Ekskliuziv likusius kelis ml už dalyką kurį prisiminiau - man vis dar knieti prasriegti ryčiagą, buvau jau pamiršęs Paskui pasitrumpinsiu Reikia pažiūrėt kokia ten sriegiapjovė tiktai (22 ar 23)
Vakar ir dar siandien ryte uzmatyta grazuole stovinti Graziai tie zieminukai atrodo baltai nudazyti P.S. jei vesi sriegiklius i Kauna, ir man majaka jei busi ten ateiciau pasiskolint (v)
Citata iš: tomazas 2010 Kovo 24, 22:39:24 Galiu atdiduot Ekskliuziv likusius kelis ml už dalyką kurį prisiminiau - man vis dar knieti prasriegti ryčiagą, buvau jau pamiršęs Paskui pasitrumpinsiu Reikia pažiūrėt kokia ten sriegiapjovė tiktai (22 ar 23)Bleen, per velai perskaiciau Buciau atsivezes is ukm sriegiapjuviu rinkineli. Na dabar nebent po velyku atsivest galiu.
Blem ko visi del to dropo taip pamise?! Nepergivenk del Coupe aukscio man tai norma ziuresi dabar...
O kur dzipo foto, kai trauke mazda, kur silpnai dujom bezda? Grazus du batonai ten kazkurioj foto
Kad jau tada buvo tamsu kaip ruroj, kai dzipas trauke
Citata iš: StingerX 2010 Balandžio 08, 08:50:28 Kad jau tada buvo tamsu kaip ruroj, kai dzipas trauke :[ bent vezes reikejo pafotkyti ka dzips padare, ir ko mes negalejom su coupe padaryt grizk savaitgali namo, desim zalias spyruokles, nes tikrai vaizdas suzeminus
Grozis reikalauja auku Bet siaip nera baisiai ir be dropo (Va kodel matyt pagalvojau kad tu su kitais ratais, nes sakau kazkaip netaip atrode )