Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: StingerX Audi S2 2.2T ir Audi A6 Avant  (Skaityta 462266 kartus)

Neprisijungęs StingerX

• Dalys
  • Įrašai: 2626
    • Žiūrėti profilį
viskas ten dera, juk formos tai tokios pat ;) tik va, man asmeniskai prie medienos nedera  (-) , prie kokio carbono ar paprastos juodos apdailos liux butu  ;)

Na taip, del sito sutinku. Bet man patinka sitas medis, tai nenaikinsiu jo.. Butu tas ryzas, tai keisciau.

Norejau ta pati rasyt, bet jau jus pasaket viska :) Ir kad prie carbono visai tiktu, ir kad sita medzio spalva kaip nekeista grazi :) Kaip su xenonais matomumas db? Pries tai pas tave visur buvo Narva, ane?

Aha, buvo Narva, tos melynos. Su xenonais matomumas tikrai super. Kelia apsviecia labai gerai. :) Senai norejau, kad taip sviestu. :D Dbar reikia sulaukti slapio kelio ir tada vertinti, nes su narva tai buvo problemu.. :)

Neprisijungęs Diezel

• Įrašai: 227
    • Žiūrėti profilį
viskas ten dera, juk formos tai tokios pat ;) tik va, man asmeniskai prie medienos nedera  (-) , prie kokio carbono ar paprastos juodos apdailos liux butu  ;)

Na taip, del sito sutinku. Bet man patinka sitas medis, tai nenaikinsiu jo.. Butu tas ryzas, tai keisciau.

Norejau ta pati rasyt, bet jau jus pasaket viska :) Ir kad prie carbono visai tiktu, ir kad sita medzio spalva kaip nekeista grazi :) Kaip su xenonais matomumas db? Pries tai pas tave visur buvo Narva, ane?

Aha, buvo Narva, tos melynos. Su xenonais matomumas tikrai super. Kelia apsviecia labai gerai. :) Senai norejau, kad taip sviestu. :D Dbar reikia sulaukti slapio kelio ir tada vertinti, nes su narva tai buvo problemu.. :)

Kaip del policijos del xenonu?

Neprisijungęs StingerX

• Dalys
    • Žiūrėti profilį

Kaip del policijos del xenonu?

Neimu i galva. :D Kirs tai kirs, bet kolkas pilna vazinejanciu su xenonais..

Neprisijungęs VooDoo

• Įrašai: 3802
    • Žiūrėti profilį
wisi sneka kad baus, bet kazkodel kaip waziawo wisi taip ir tebewaziuoja :-]

Kardanas

• Svečias
mane tai pvz nervina tokie "xenonai" kur i paprasta patrona ikisti  (n)

Neprisijungęs StingerX

• Dalys
    • Žiūrėti profilį
wisi sneka kad baus, bet kazkodel kaip waziawo wisi taip ir tebewaziuoja :-]

Kiek teko girdet, tai buvo jau keletas reidu Kauno ir Vilniaus rajonuose... Gal ir dar kur, nzn.

Neprisijungęs StingerX

• Dalys
    • Žiūrėti profilį

O kur jie turi buti ikisti? :P

Neprisijungęs slimshady

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 13014
    • Žiūrėti profilį

i lesini zibinta.
1.4Tdi
328Ci

Neprisijungęs StingerX

• Dalys
    • Žiūrėti profilį

i lesini zibinta.

Bet ir ne i visus lesinius zibintus galima kisti xenonus.. :)

Neprisijungęs slimshady

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
siaip isviso nakui juos kisti jei ju ten originaliai nera, bet ksenonai lesiniuose zibintuose 10 kartu protingiau nei paprastuose. uzknisa tie akinantys golfai ir bulkos su savo nesureguliuotais ksenoninias zibintais  :-{ :E :A :f
1.4Tdi
328Ci

Neprisijungęs Karolis080

• Įrašai: 5466
    • Žiūrėti profilį
siaip isviso peklon juos kisti jei ju ten originaliai nera, bet ksenonai lesiniuose zibintuose 10 kartu protingiau nei paprastuose. uzknisa tie akinantys golfai ir bulkos su savo nesureguliuotais ksenoninias zibintais  :-{ :E :A :f
kregzdes,siupelius uzmirsai paminet irgi ,bet pilnai su tavim sutinku ,uzknisa ne tas zodis....

Kardanas

• Svečias
egzekly  :D

Neprisijungęs StingerX

• Dalys
    • Žiūrėti profilį
O jei pas mane sureguliuoti, kas tada? :P Kai buna nesureguliuoti, tai ir paciam pyktis ima, kai pamatai atvaziuojanti toki. O kisu, nes man tenka kartas nuo karto vazinet uzmiestyje, kur nera apsviestu gatviu, tad man tikrai i nauda xenonai. ;) Geltonu lempu, kaip gatviu apsvietimas nenoriu, nes mane pykina nuo tokios spalvos.  :f Narva, Philips nepasiteisino su savo nelynu stikliuku, tad beliko tik xenonus bandyt.

Neprisijungęs StingerX

• Dalys
    • Žiūrėti profilį
siaip isviso peklon juos kisti jei ju ten originaliai nera, bet ksenonai lesiniuose zibintuose 10 kartu protingiau nei paprastuose. uzknisa tie akinantys golfai ir bulkos su savo nesureguliuotais ksenoninias zibintais  :-{ :E :A :f

Ir kuo gi tie xenonai 10 kartu protingiau lesiuose, kai kartais jie sviest pradeda daug prasciau, nei standartines lemputes ir spindulys plaikstosi i kaire/desine.. Kaip pvz teko girdeti is A6 C5 su lesiniais zibintais savininku.

Neprisijungęs slimshady

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį

Ir kuo gi tie xenonai 10 kartu protingiau lesiuose, kai kartais jie sviest pradeda daug prasciau, nei standartines lemputes ir spindulys plaikstosi i kaire/desine.. Kaip pvz teko girdeti is A6 C5 su lesiniais zibintais savininku.
man geriau, nes manes taip neakina nakti kaip ksenonai zibintuose be lesiu, nors ir idealiai sureguliuotose ;)
1.4Tdi
328Ci

Neprisijungęs audryla

• Įrašai: 50
    • Žiūrėti profilį
antakiu tai nereikia  (-)

Neprisijungęs StingerX

• Dalys
    • Žiūrėti profilį
antakiu tai nereikia  (-)

Kam reikia, o kam nereikia. :P Skonio reikalas. Pas man jie liks, galit nebediskutuot ta tema.

Neprisijungęs StingerX

• Dalys
    • Žiūrėti profilį
Nieko naujo, tiesiog foto is keletos sios dienos mini fotosesiju. :)

« Paskutinį kartą keitė: 2009 Liepos 11, 17:58:57 sukūrė StingerX »

Neprisijungęs ags

• Įrašai: 409
    • Žiūrėti profilį
labai graziai ziurisi sitas coupas ;) spalva,ratai,pakabos aukstis (o)

Neprisijungęs StingerX

• Dalys
    • Žiūrėti profilį
Danke  (v) Ratai siaip jau pabode, noriu kanors kito uzsimest... Bet gal dar sitai vasarai sueis ir sitei.   :s

Neprisijungęs StingerX

• Dalys
    • Žiūrėti profilį
Ar labai kvailai ir baisiai atrodo toks salonas?  ?!?

Neprisijungęs Karolis080

• Įrašai: 5466
    • Žiūrėti profilį
bent man tai grazu  :G  (+)  :V 8:8 :)

Neprisijungęs ~Romas~

• Įrašai: 2312
    • Žiūrėti profilį
as tokio noriu :-{

Neprisijungęs RmotorS

• Įrašai: 35
    • Žiūrėti profilį
ir as noriu tokiu  :G

Neprisijungęs StingerX

• Dalys
    • Žiūrėti profilį
Hmmm... Vadinasi reikes pervilkt man sedyniu kampus, nes maniskes tokios pat kaip cia, tik nepervilktais sonais, kurie jau po biski pradeda trintis.. :)