Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: StingerX Audi S2 2.2T ir Audi A6 Avant  (Skaityta 460320 kartus)

Neprisijungęs StingerX

• Dalys
  • Įrašai: 2626
    • Žiūrėti profilį
Pagaliau prisiruosiau susikalt normalu inkila subui, nes nusibodo, kad bagazinej budavo beveik nulis vietos..  :/  :)
Beliko tik apvilk kilimine danga ir pritvirtint bagazinej.  :)

O cia bus slepiamas stipras su visu laidynu. :) Megstu tvarka netik masinos salone, bet ir bagaze. :P

« Paskutinį kartą keitė: 2009 Gegužės 22, 21:27:32 sukūrė StingerX »

saras669

• Svečias
gerai sumastei ;) nebus ermaza deze bosui? :V

Neprisijungęs StingerX

• Dalys
    • Žiūrėti profilį
gerai sumastei ;) nebus ermaza deze bosui? :V

Gal nebus. Siaip nebandziau dar sian. Ryt reikes pabandyt. :) O jei bus, tai reikes tada mastyt ka daryt. Gal reikes su faziku pazaist keliose vietose.

Neprisijungęs tomazas

• Įrašai: 945
    • Žiūrėti profilį
maciau senaji inkila, naujasis tikrai ergonomiskesnis ;) beje, darbai sveikintini isoreje :)

Neprisijungęs StingerX

• Dalys
    • Žiūrėti profilį
maciau senaji inkila, naujasis tikrai ergonomiskesnis ;) beje, darbai sveikintini isoreje :)

Ten buvo.. net nezinau kaip pavadint.. suddeze. :D

Neprisijungęs StingerX

• Dalys
    • Žiūrėti profilį
Jau apvilkta deze, susuktas sioks toks subas ir tvirtai pritvirtinta bagazinej. :P Dezes turio pakanka. :)

Irodymai, kad bagazinej tikrai atsirado vietos. :D Dabar kai Fixy bus girtas kaip pingvinas, teks ji sulankscius vezti bagazinej. Tilps. :D

Neprisijungęs Ernestas

• Įrašai: 296
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs StingerX

• Dalys
    • Žiūrėti profilį
Jusu teismui nupoliruoti ziedeliai. :) Pradzioj teko drozt su 150, nes reikejo pasalint uzvartimus, toliau su 600, 1000, 2500 ir galiausiai poliravau su pieneliu. Manau tikrai neblogai gavosi. Sutaupiau 100lt.  :D

Neprisijungęs xenon45

• Įrašai: 693
    • Žiūrėti profilį
ziedai graziai nupoliruoti ;) (y)

Neprisijungęs tomazas

• Žiūrėti profilį
Puikiai gavosi (+) Aš irgi taip plieną poliruoju, tik greičiau ima "goja" ant veltinio (old skool), bet ir su automobilio poliravimo pastom puikiai gaunas :)

Neprisijungęs StingerX

• Dalys
    • Žiūrėti profilį
Kas per "goja" ? Gal kalba eina apie ta kazkoki zalia akmeneli?

Neprisijungęs iBeniTTo

• Įrašai: 1743
    • Žiūrėti profilį
ZiedaI  (y) (y) (y) blizga :H  :G :G :G :G
kada sudesi i skydeli?  Oo) noriu galutinio vaizdo paziureti, tada leisiu tau nupoliruoti ir mano skydeliui ziedelius  :V

Neprisijungęs StingerX

• Dalys
    • Žiūrėti profilį
kada sudesi i skydeli?  Oo) noriu galutinio vaizdo paziureti, tada leisiu tau nupoliruoti ir mano skydeliui ziedelius  :V

Pff, ko dar? :D Ziedus bandysiu ryt sudet, jei turesiu nori. :)

Neprisijungęs Ernestas

• Žiūrėti profilį
nu pakolkas neblogai reikia dar paziureti kaip atrodys skydelyje greit begi db dar is masinos skydeli isimi ir sudedi :DDD

Neprisijungęs vytune

• Įrašai: 60
    • Žiūrėti profilį

Gal gali pasakyti tu ziedu ismieras, o gal brezinius turi? Turiu galimybe pasigaminti. Dekui

Neprisijungęs StingerX

• Dalys
    • Žiūrėti profilį
Breziniu neturiu. Ismatuosiu ryt, nes dabar nulakuoti jie. :)

Neprisijungęs StingerX

• Dalys
    • Žiūrėti profilį
nu pakolkas neblogai reikia dar paziureti kaip atrodys skydelyje greit begi db dar is masinos skydeli isimi ir sudedi :DDD

Skydelis jau ant sofos metosi, tereikia isardyt ji. :P Bet tingiu sian dar kazka daryt, geriau TV paziuresiu. :D

Neprisijungęs Ernestas

• Žiūrėti profilį
o tu juos dar bespalviu laku ir nulakavai ane ? :)

Neprisijungęs iBeniTTo

• Įrašai: 1743
    • Žiūrėti profilį

Gal gali pasakyti tu ziedu ismieras, o gal brezinius turi? Turiu galimybe pasigaminti. Dekui

Darbe turiu brezinius ir matmenis, o seip emiau isardzew skydeli ir matavau su slankmaciu...

Neprisijungęs GedasQ

• Įrašai: 2515
    • Žiūrėti profilį
gera mintis, reiktu pamėgint tokius varinius išsipjaut ir ant gojos pazulint :D beje matau subikas kenwoodas, pamenu pas drauga stebuklingom aplinkybėm įtruko pati ta plasmasė kur juda sube :)

Neprisijungęs tomazas

• Žiūrėti profilį
StingerX, taip, goja yra žalias "akmuo", paskutinį kartą jį čia panaudojau http://picasaweb.google.com/tomazas0000/DarbaiDarbeliaiLaivalaikioUzsiemimai#5340218874772508050 :D
Man su lakavimu vis kyla klausimas: paprastas lakas ant poliruoto paviršiaus kaip ir nelimpa ir sukrenta į lašelius? Tai taip išeina, kad naudojat spec laką kažkokį poliruotam metalui?

Neprisijungęs StingerX

• Dalys
    • Žiūrėti profilį
StingerX, taip, goja yra žalias "akmuo", paskutinį kartą jį čia panaudojau http://picasaweb.google.com/tomazas0000/DarbaiDarbeliaiLaivalaikioUzsiemimai#5340218874772508050 :D
Man su lakavimu vis kyla klausimas: paprastas lakas ant poliruoto paviršiaus kaip ir nelimpa ir sukrenta į lašelius? Tai taip išeina, kad naudojat spec laką kažkokį poliruotam metalui?

Na kad nenaudojau jokio spec lako.. Purskiau su paprastu bespalviu masininiu laku. Viskas prilipo. Jokiu laseliu.
Beje, tu man geriau ta zalia akmeneli parodyk kaip jis atrodo, nes visi sneka sneka.. bet taip ir nenurodo, kaip jis atrodo. :D neturi kurnors foto?

Neprisijungęs StingerX

• Dalys
    • Žiūrėti profilį
gera mintis, reiktu pamėgint tokius varinius išsipjaut ir ant gojos pazulint :D beje matau subikas kenwoodas, pamenu pas drauga stebuklingom aplinkybėm įtruko pati ta plasmasė kur juda sube :)

Jo, kenwoodas... Betik bumsi ir gerai. Ner grynu rimtesniam. :) O kas del skilimo, tai sakyciau, kad ir pas mane siektiek yra itrukimas. Nors dar tiksliai nzn, nes is pirmo zvilgsnio pasirode kaip gilus ibrezimas. :D

Neprisijungęs Povilas24

• Įrašai: 338
    • Žiūrėti profilį
o cia su tais ziedais kazkas pradejo juos darytis? 8:8 ar kaip?nes pats lb tokiu noriu bet 100lt uz kazkokius ziedukus moket tai gaila (-) kisene neleidzia..o taip ju norisi..  :/

Neprisijungęs tomazas

• Žiūrėti profilį
aleksoto turguj diedukas prekiauja galandimo irankiais, peiliais obliui, tai jisai tau ne tik parodys, bet ir parduos ;)