gerai sumastei nebus ermaza deze bosui?
maciau senaji inkila, naujasis tikrai ergonomiskesnis beje, darbai sveikintini isoreje
ZiedaI blizga kada sudesi i skydeli? Oo) noriu galutinio vaizdo paziureti, tada leisiu tau nupoliruoti ir mano skydeliui ziedelius
nu pakolkas neblogai reikia dar paziureti kaip atrodys skydelyje greit begi db dar is masinos skydeli isimi ir sudedi :DDD
Citata iš: BeniTTo 2009 Gegužės 26, 21:54:18 ZiedaI blizga kada sudesi i skydeli? Oo) noriu galutinio vaizdo paziureti, tada leisiu tau nupoliruoti ir mano skydeliui ziedelius Gal gali pasakyti tu ziedu ismieras, o gal brezinius turi? Turiu galimybe pasigaminti. Dekui
StingerX, taip, goja yra žalias "akmuo", paskutinį kartą jį čia panaudojau http://picasaweb.google.com/tomazas0000/DarbaiDarbeliaiLaivalaikioUzsiemimai#5340218874772508050 Man su lakavimu vis kyla klausimas: paprastas lakas ant poliruoto paviršiaus kaip ir nelimpa ir sukrenta į lašelius? Tai taip išeina, kad naudojat spec laką kažkokį poliruotam metalui?
gera mintis, reiktu pamėgint tokius varinius išsipjaut ir ant gojos pazulint beje matau subikas kenwoodas, pamenu pas drauga stebuklingom aplinkybėm įtruko pati ta plasmasė kur juda sube