Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: StingerX Audi S2 2.2T ir Audi A6 Avant  (Skaityta 469821 kartus)

Neprisijungęs oramo

• Įrašai: 1049
    • Žiūrėti profilį
Bandziau sita reikala  :) kazkiek atlieka savo darba , bet ne tiek kiek turetu. Pas viena mano auto buvo rimta nano danga padengtas stiklas voketijoj ,tai jau prie 50km/h valituvu nereikedavo per lietu  :).

Neprisijungęs ArasCL

• Įrašai: 7063
    • Žiūrėti profilį
cia tik langu valiklis su priedu, bet man patiko, bent jau langas gerai nusivalo

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
O su kokiu langų valikliu langas blogai nusivalo?

Neprisijungęs ArasCL

• Žiūrėti profilį
nu yra kiti kur papurski ir mozuoji, mozuoji kol nutrini, o cia gana greitai viskas pasidaro

Neprisijungęs slimshady

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 13014
    • Žiūrėti profilį
nu yra kiti kur papurski ir mozuoji, mozuoji kol nutrini, o cia gana greitai viskas pasidaro
tai ten tikrai ne langų valiklis jei nesivalo normaliai ;)
1.4Tdi
328Ci

Neprisijungęs audzius

• Įrašai: 5201
    • Žiūrėti profilį
su paprastais valikliais labai priklauso nuo oro temp. ir drėgmės  :V geriausiai valo spec. putos langam  ;)

Neprisijungęs vytiokx

• Įrašai: 2365
    • Žiūrėti profilį
Bandziau sita reikala  :) kazkiek atlieka savo darba , bet ne tiek kiek turetu. Pas viena mano auto buvo rimta nano danga padengtas stiklas voketijoj ,tai jau prie 50km/h valituvu nereikedavo per lietu  :) .
nereikia nei vokieciu,nors ten manau geresne produkcija ir ilgiau issilaiko.Cia esu pirkes  LT buteliuka su nano danga itrinin langa tai kokius 3men atlieka savo darba.Viena karta sugedo valytuvai tai lyjant ir vaziuojant 100km/h ju kaip ir nereikejo,nes lasai greit issiskaido,jeigu letai vaziuoji tada jau prasciau.Man tik vienas minusas tada,kad kaip purski langu skysti ant stiklo tai nrm jis nepasiskirsto ,o ta juosta taip greit ir nuvaro y virsu.Tai geriau tada soninius langu itrint ar kazka panasaus. :)

Neprisijungęs siomka

• Įrašai: 2931
    • Žiūrėti profilį
nereikia nei vokieciu,nors ten manau geresne produkcija ir ilgiau issilaiko.Cia esu pirkes  LT buteliuka su nano danga itrinin langa tai kokius 3men atlieka savo darba.Viena karta sugedo valytuvai tai lyjant ir vaziuojant 100km/h ju kaip ir nereikejo,nes lasai greit issiskaido,jeigu letai vaziuoji tada jau prasciau.Man tik vienas minusas tada,kad kaip purski langu skysti ant stiklo tai nrm jis nepasiskirsto ,o ta juosta taip greit ir nuvaro y virsu.Tai geriau tada soninius langu itrint ar kazka panasaus. :)
ta nano danga gal daugiau ne diena be valytuvu vaziuot, o tamsiu paros metu per lietu, as pernai pirkau vokietijoj ir visus stiklus padengiau, tai puse metu kazkur atlaike, priekis aisku greiciau nusivale, bet per stipru lietu lenkiant fura prietemoje nereikia valytuvu, mano manymu, cia jau yra afigienai :-) o diena tie lakstantys lasai, tai siek tiek erzina, nors pas mane stiklas ne org ir jau apvarges, bet tamsoj efektas stulbinantis, po pusmecio antra kart priek. stikla dengiau, bet jau pastovejes skystis sumaisytas buteliukuose nuo pirmo karto buvo, tai efektas buvo kazkaip trumpalaikis

Neprisijungęs vytiokx

• Įrašai: 2365
    • Žiūrėti profilį
ta nano danga gal daugiau ne diena be valytuvu vaziuot, o tamsiu paros metu per lietu, as pernai pirkau vokietijoj ir visus stiklus padengiau, tai puse metu kazkur atlaike, priekis aisku greiciau nusivale, bet per stipru lietu lenkiant fura prietemoje nereikia valytuvu, mano manymu, cia jau yra afigienai :-) o diena tie lakstantys lasai, tai siek tiek erzina, nors pas mane stiklas ne org ir jau apvarges, bet tamsoj efektas stulbinantis, po pusmecio antra kart priek. stikla dengiau, bet jau pastovejes skystis sumaisytas buteliukuose nuo pirmo karto buvo, tai efektas buvo kazkaip trumpalaikis
be valytuvu teko vaziuoti nakti,bet ir to uzteko :) efektas tikrai yra.Aisku vaziavau tik apie kokia 20 km iki namu,bet kaip ir sakiau prie didesnio greicio tu valytuvu kaip ir nerekia.Kaip pats sakai.labai geras dalykas kaip paskui furas vaziuoji ar kita trasnporta :)

Neprisijungęs ArasCL

• Žiūrėti profilį
ne vien del lietaus ir skaidrumo stiklui priduoda ir atspindziu ar sviesos iskalidymu po stikla maziau, aisku nuplovus stikla paprastai is irgi skaidresnis :)

Neprisijungęs slashas

• Įrašai: 8255
    • Žiūrėti profilį
Pradžiai gal vertėtų stiklą iš vidaus valyti nors kas mėnesį, dar geriau matysis :D

Neprisijungęs ArasCL

• Žiūrėti profilį
Pradžiai gal vertėtų stiklą iš vidaus valyti nors kas mėnesį, dar geriau matysis :D
nu jo pradziai bent tai reiketu

Neprisijungęs Shotokan

• Įrašai: 5448
    • Žiūrėti profilį
Tiksliai!

Neprisijungęs StingerX

• Dalys
  • Įrašai: 2626
    • Žiūrėti profilį
Dviduriu bulku suvaziavimas. :D

Neprisijungęs StingerX

• Dalys
    • Žiūrėti profilį
Gal zinot kas kokiu alternatyvu sitam reikalui? Dezes ir reduktoriaus pagalves. Pavargau keisti jas ties reduktorium. Labai greit isdrasko, kad ir kokios firmos nupirkciau. Aliumo deti kazkaip nenusiteikes....

Neprisijungęs Rencius

• Įrašai: 2648
    • Žiūrėti profilį
Poli gamintis.

Neprisijungęs tomas25

• Įrašai: 1213
    • Žiūrėti profilį
daug alternatyvu yra.. geriausia alu/poly gamintis.. bet siaip ilgiau stock turetu laikyti nej  manai..

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
del reduktoriaus rasyk man jei domina, neatkasu fotkiu dabar, tiksliau neturiu is ko

Neprisijungęs valukonis

• Įrašai: 4111
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs StingerX

• Dalys
    • Žiūrėti profilį
Pavoge masina ir perpute kebula. (z) :D

Neprisijungęs slashas

• Įrašai: 8255
    • Žiūrėti profilį
Pavoge masina ir perpute kebula. (z) :D
Jo ir posūkius išplovė, patapo balti :D

Neprisijungęs adrian

• Įrašai: 5868
    • Žiūrėti profilį
oem LM 'ai su mazesne palange kazkaip daug geriau ziuris..

Neprisijungęs StingerX

• Dalys
    • Žiūrėti profilį
Cia jau skonio reikalas tos palanges. Man su didesnem palangem graziau. :)

Neprisijungęs StingerX

• Dalys
    • Žiūrėti profilį
Uzpyyp jau ta eske. Sian vaziuojant i Panevezi sankabos cilindriukas pasake ate. Teko grizti i Ukmerge be sankabos. Idomi patirtis. :D  Startas su antru begiu ant starterio, o veliau zaidimas su apsukom ir pataikymas imust begi. :D Taip pat stabdziai pradejo musti. Bet per pedala nemusa, o daugiau per visa kebula krato stipriau uzspaudus. Galiniai stabdziai gali tai itakoti? Nesitiki, jog priekiniai diskai, nes jie labai mazai nudeveti, brembo, kalades naujos... O vat ant galiniu matosi tokie seseliai, lyg issiklaipe butu, bet ar gali del ju pradet must per vaira ir per visa kebula?
« Paskutinį kartą keitė: 2015 Liepos 27, 22:11:04 sukūrė StingerX »

Neprisijungęs karalaitis

• Įrašai: 690
    • Žiūrėti profilį
uzvaryk i servisa kur turi stabdziu stenda, lengvai pasitikrinsi priekis ar galas musa.
man su s8 buvo galiniai diskai, kai per visa kebula krete - vairo, pedalo, nepurte tuo metu.