Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: StingerX Audi S2 2.2T ir Audi A6 Avant  (Skaityta 450285 kartus)

Neprisijungęs StingerX

• Dalys
  • Įrašai: 2626
    • Žiūrėti profilį
Koks jums skirtumas kam žmogus mašiną pardavė? Juk jis pardavė, o ne jūs. O "pirikupas" kas - ne žmogus? Nelabai suprantu diskusijos esmės. Visi norim užsidirbti, tik kiekvienas tai daro kaip išmano ir kaip geriausiai sekasi. Tai... Skauda jums nuo to ar kas yra, kad nupirkau? Stebėkit, bendraukit su žmonėm daugiau, sekit skelbimus ir nereikės zysti, kad vaaa, pirikuuuupas vėl nupirko tą ar aną. C'mon, nesuprantu rimtai kai kurių.:think:

Neprisijungęs jumpman

• Įrašai: 42
    • Žiūrėti profilį
Kiek dramos dėl senos geldos (aa):goodboy:

Neprisijungęs WIPas

• Įrašai: 1964
    • Žiūrėti profilį
o kur cia drama?asmeniskai man dzin kas ja nupirko ir uzkiek nupirko,tiesiog juoko formoj bandau stumt ir aiskint morales normas :-] jei rimtai reik vairo jei geros bukles ne jabejaus kainom :goodboy:

Neprisijungęs StingerX

• Dalys
    • Žiūrėti profilį
o kur cia drama?asmeniskai man dzin kas ja nupirko ir uzkiek nupirko,tiesiog juoko formoj bandau stumt ir aiskint morales normas :-] jei rimtai reik vairo jei geros bukles ne jabejaus kainom :goodboy:

Su tavim viskas ok, bet yra, kas labai rimtai "stuma". :D Kokio vairo reikia. Brukstelk PM. Suorganizuosim kazka. ;)

Neprisijungęs Mukas

• Įrašai: 2193
    • Žiūrėti profilį
:-] pjoban#@i perekupai...
blin ir as norejau tokios, tik pagalvojus kam man ji :think: ai, tam kad ne AS nupirkau uz tokia kaina :bedantis::bedantis:

Neprisijungęs StingerX

• Dalys
    • Žiūrėti profilį
:-] pjoban#@i perekupai...
blin ir as norejau tokios, tik pagalvojus kam man ji :think: ai, tam kad ne AS nupirkau uz tokia kaina :bedantis: :bedantis:

Va va, butent. :D

Neprisijungęs C4_reanimacija

• Įrašai: 311
    • Žiūrėti profilį
O - geras pasirinkimas, dar beto RS/S'o Nogaro mėlynė, superinė spalva, o jei dar būtų kvadro... ledz būtų :-) bet ir taip gera, beje vienas ir paskutinių su kokybės ženklu DE kurinių, grynas vokietis, o jau po to virti CEPELINAI pagal italus. Geras pasirinkimas! (y)

[/quote]

Neprisijungęs C4_reanimacija

• Įrašai: 311
    • Žiūrėti profilį
Beje, jei dar komforto norėtum, kaip autopiloto ar borto kompo, gali kreiptis, pm arba mano tel. nr. turi.

Neprisijungęs audicouper

• Įrašai: 4273
    • Žiūrėti profilį
Gera bulke nukirtai, kaina super

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Koks jums skirtumas kam žmogus mašiną pardavė? Juk jis pardavė, o ne jūs. O "pirikupas" kas - ne žmogus? Nelabai suprantu diskusijos esmės. Visi norim užsidirbti, tik kiekvienas tai daro kaip išmano ir kaip geriausiai sekasi. Tai... Skauda jums nuo to ar kas yra, kad nupirkau? Stebėkit, bendraukit su žmonėm daugiau, sekit skelbimus ir nereikės zysti, kad vaaa, pirikuuuupas vėl nupirko tą ar aną. C'mon, nesuprantu rimtai kai kurių.:think:

Todėl, kad daugumai skauda, jog sugeba kai kas dar suktis ir užsidrbti. Savo adresu dar ne to girdžiu, bet man giliai p., nes gyveni, kad sau būtų geriau ir žiūri, kaip prasisukti, o ne verki, kad kaip hujova LT gyventi

Neprisijungęs StingerX

• Dalys
    • Žiūrėti profilį
Beje, jei dar komforto norėtum, kaip autopiloto ar borto kompo, gali kreiptis, pm arba mano tel. nr. turi.

Turiu turiu. :) Isimest BC i seske butu gal ir neblogai. Pasuksiu.

Neprisijungęs StingerX

• Dalys
    • Žiūrėti profilį
Todėl, kad daugumai skauda, jog sugeba kai kas dar suktis ir užsidrbti. Savo adresu dar ne to girdžiu, bet man giliai p., nes gyveni, kad sau būtų geriau ir žiūri, kaip prasisukti, o ne verki, kad kaip hujova LT gyventi

Ir teisingai mastai. Visada buvo ir bus nepatenkintu kazkuom, kurie rekia vakare drybsodami su alaus bambaliu rankoj "kriiiiize, ner pinigu, visi vagys ir visi apgavikai". :D   Zodziu. Kam ozu reik? Perleisiu dabar stipriai numetes kaina, nei skelbime yra. Aparatura taipogi iskomplektuoju is beskes. Jei kam ko reikia - PM.
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Lapkričio 08, 08:38:17 sukūrė StingerX »

Neprisijungęs WIPas

• Įrašai: 1964
    • Žiūrėti profilį
vyrai,nesupratot esmes,nieks neverkia kad masina nupirko 'perekupas',pamineta buvo kad adminai elgiasi sakykim minimum nesaziningai nes neleidzia visiems konkuruoti vienodai todel pries patvirtindami skelbimus issirenka kas gera sau o taip sakant liekaneles i foruma,tai rodo mazu maziausiai nepagarba kitiems klubo/forumo dalyviams (is esmes zinau adminu nuomone apie eilinius forumo lankytojus bet susilaikom del to) kitas reikalas skelbimo autorius/buves savininkas forume parase kad masina iskeliavo pas gera zmogu su mintim kad masina gyvuos ir ja ispuoseles,bendras rezultatas gavosi tiesiog nesusisneketa,nemanau kad kas kaltina kad stingeris ta b4 nupirko,netgi sakyciau saunu kad jis o ne belekoks balvonas :D ir forumieciams atiteks sansas isigyti gerybiu,kurios papildys ju bulkeles (y)

Neprisijungęs StingerX

• Dalys
    • Žiūrėti profilį
Yep. Beske bus prikelta ir perleista i kitas rankas tvarkinga. O jos visi "zaisliukai" papuos itariu kitus audi klubo ar siaip kitu klubu dalyviu audines. nematau nieko blogo tame. Visiems tik i nauda. :D

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
vyrai,nesupratot esmes,nieks neverkia kad masina nupirko 'perekupas',pamineta buvo kad adminai elgiasi sakykim minimum nesaziningai nes neleidzia visiems konkuruoti vienodai todel pries patvirtindami skelbimus issirenka kas gera sau o taip sakant liekaneles i foruma,tai rodo mazu maziausiai nepagarba kitiems klubo/forumo dalyviams (is esmes zinau adminu nuomone apie eilinius forumo lankytojus bet susilaikom del to)

Teisybės čia irgi daug yra ;)

Neprisijungęs IIrmantass

• Įrašai: 3
    • Žiūrėti profilį
Jeigu gali, įdėk nuotraukų, kaip magas pritvirtintas naujoj vietoj.

Neprisijungęs \/ainius

• Įrašai: 1470
    • Žiūrėti profilį
Ratus sau ant kupo pasilik.
Vaizdas tikrai nepablogetu  :-]

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Jo, ratai super.

Neprisijungęs StingerX

• Dalys
    • Žiūrėti profilį
Blemba, del ratu galvojau, bet man labiau patinta OZ WRC superturizmo, kurie dabar pas mane uzdeti... Butu buve sitie ant beskes WRC, tai tikrai buciau pasilikes sau. Dabar ne :)

Neprisijungęs audicouper

• Įrašai: 4273
    • Žiūrėti profilį
Nū laikiam pasirodanciu dalių su aprašymais ir kainom

Neprisijungęs \/ainius

• Įrašai: 1470
    • Žiūrėti profilį
Nebuk durnas. Ratus dek sau. Gaila manes nera nes jau jie butu ant kupo :-]

Neprisijungęs StingerX

• Dalys
    • Žiūrėti profilį
Nebuk durnas. Ratus dek sau. Gaila manes nera nes jau jie butu ant kupo :-]

Nu man sitie nepatinka. Geriau susirasiu OZ WRC R18, tik 5 skyliu. :)

Neprisijungęs StingerX

• Dalys
    • Žiūrėti profilį
Nū laikiam pasirodanciu dalių su aprašymais ir kainom

Ne taip greit. :D Nespėju su darbais. Preliminariai galiu parasyt taip: Klimos komplektas 300lt, S2 zibintai tokie, kokie dabar yra - 450lt. Pakeitus stikla bus 700lt. sutvarkytas sildomas salonas su obsyfkemis, kokybiskai padarytais podiumais ir isklijuota garzo izoliacija - 600-700lt, vairas 250lt. Pilotas, isores temp., borto kompas parsiduos kitur. :) Ozai jau imesti i skelbimus - 1500lt. Zieminiai ratai 400lt. Aparaturos dar neivertinau, tai su ja kiek veliau. Plika masina su sutvarkytu kebulu, paprastu salonu, vientisom farom parsiduos uz 3500-4000lt. Jei kanors kazkas domina - PM ir kaina sutarsim. 8:8

Neprisijungęs Shotokan

• Įrašai: 5448
    • Žiūrėti profilį
lupinet  klima kai ji priklause  pagal komplektacija...

Neprisijungęs StingerX

• Dalys
    • Žiūrėti profilį
lupinet  klima kai ji priklause  pagal komplektacija...

Del klimos dar mastau. Jauciu paliksiu ja. Per daug kraptymosi ir darbo. :)