Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: StingerX Audi S2 2.2T ir Audi A6 Avant  (Skaityta 471962 kartus)

Neprisijungęs df

• Įrašai: 1564
    • Žiūrėti profilį
Vietos maziau :-]

Neprisijungęs Karolis080

• Įrašai: 5466
    • Žiūrėti profilį
Faktiskai kazkiek tai pamazeja nes tie pustumai tikrai pamazina, bet praktiskai kiek ten pamatavus cia gali pasakyt tik kas jas turi ir su paprastom lyginant

Neprisijungęs df

• Įrašai: 1564
    • Žiūrėti profilį
Vos vos gal ir mazina,bet tai nera manuo nuomone labai jauciamas dalykas. Kiek teke susidurt, jokio vietos stygio nejauciu.
peace.

Neprisijungęs Karolis080

• Įrašai: 5466
    • Žiūrėti profilį
Vokietis apskaiciavo vistiek, ner ten ant tiek maziau tos vietos ,kad tik delto nedet tos paneles :D Siaip atrodo tai fainiau pusta :) Bardacioko uzdarymo problemos nebeturi ten jau :D Nes su senaja panele reguliuok nereguliaves ten ta kabli nenori lengvai darytis :D

Neprisijungęs StingerX

• Dalys
  • Įrašai: 2626
    • Žiūrėti profilį
Nesimuskit mano smelio dezej! :-(:D Ner ten reikalu idet ta panele. NEBENT nupirksi tokia, pas kuria nera kisenes po vairu ir su mazesniu bardacioku. Tada reikes siektiek burti laikiklius. O daugiau ten nera ka daryt. Nuimi sena - dedi nauja. Viskas. Nebent dar nori, kad veiktu airbag sistema, tada aisku jungi airbag kompa ir pan. Ten irgi pora laidu reikia pajungti - minusa ir pliusa. Zinoma, jei tvarkingus laidelius turi issilupes kartu su ta nauja panele, o jei ne, tada teks zaisti su spalvotais laidu kusiais. :D :)

Neprisijungęs An$id

• Įrašai: 754
    • Žiūrėti profilį
Vokietis apskaiciavo vistiek, ner ten ant tiek maziau tos vietos ,kad tik delto nedet tos paneles :D Siaip atrodo tai fainiau pusta :) Bardacioko uzdarymo problemos nebeturi ten jau :D Nes su senaja panele reguliuok nereguliaves ten ta kabli nenori lengvai darytis :D
Kaip tau neiseina ta bardacioka atreguliot nesuprantu :think: minutes darbas ir uzsidaro idealiai tik prispadus :)

Neprisijungęs Shotokan

• Įrašai: 5448
    • Žiūrėti profilį
pusta viskas del to, kad butu sustriau ir naujiau sedet :) del vietos pamazejimo niekam cia neidomu (H-) kaip sakiau negaliu ziuret i  tas lievas paneles jau :D zinau kur yra dar vienos avanto apsifkes naujesnes. sakyciau  ner sunku rast avant/sedan ta reikala ko nepasakyciau apie coupe GT
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Kovo 13, 23:34:01 sukūrė Shotokan »

Neprisijungęs StingerX

• Dalys
    • Žiūrėti profilį
Tikrai taip. (+) Su 4-durem nera dideles bedos gaunant obsyfkes pustas. Su kupais kiek kitaip. Sekmes reikalas. :-]

Neprisijungęs \/ainius

• Įrašai: 1470
    • Žiūrėti profilį
Tikrai taip. (+) Su 4-durem nera dideles bedos gaunant obsyfkes pustas. Su kupais kiek kitaip. Sekmes reikalas. :-]
Tau labai daznai sekme sypsosi :D

Neprisijungęs Shotokan

• Žiūrėti profilį
sypsosi arba spejo paimt :smoke:

Neprisijungęs StingerX

• Dalys
    • Žiūrėti profilį
As tiesiog ilgai nemastau pamates tai, ko man reikia. Sedu ir minu. Bevaziuojant apgalvoju visus variantus uz ir pries. :D

Neprisijungęs StingerX

• Dalys
    • Žiūrėti profilį
Biski apipirkau 2.8Q kupeta: nupirktas klimos komplektas, autopiloto komplektas, sildymo prava nenukarpyta, dar vieni R17 OZ ratai ir dar kelios smulkmenos. (!?) :D Negalejau susilaikyt, kai pamaciau ratus. Nezinau - tiks, netiks. Bus matyt, kai uzdesiu. :D Gyvai ziurint ant masinos kazkaip solidziau atrode. Foto kazkaip netaip. :think:

« Paskutinį kartą keitė: 2013 Kovo 18, 16:52:21 sukūrė StingerX »

Neprisijungęs \/ainius

• Žiūrėti profilį
Ratai  (y) o kur anuos desi, nes man asmeniskai tie su daug stipinu grazesni :)
ir kur ta kabrika radai dalim?

Neprisijungęs StingerX

• Dalys
    • Žiūrėti profilį
Sitas kabrikas ne dalim. Kaune radau. :) O del ratu dar nezinau. Matysiu, kurie grazaiu ziurisi mano akims ant masinos. Supranti, tie su daug stipinu uzknis plaunant. :D O sitie... 5 stambus stipinai, kelios minutes ir svarus.

Neprisijungęs \/ainius

• Žiūrėti profilį
Grozis reikalauja auku ir laiko bei daugiau darbo :-]

Neprisijungęs StingerX

• Dalys
    • Žiūrėti profilį
Chebra, patarkit. Nebegaliu apsisprest kuriuos ratus pasilikt vasarai. (!?) :D OZ'ai su daug stipinu bus perdazomi i baltus, nes dabartiniai dazai vietomis pabluke, nubrozdinti ir pan. Tie kiti OZ'ai bus tokie, kokie yra. Kurie geriau ziurisi? :think:

« Paskutinį kartą keitė: 2013 Kovo 18, 16:53:50 sukūrė StingerX »

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Tik pirmi. Antri tai žiemai nebent, nes visiškai nesižiūri.

Neprisijungęs Shotokan

• Žiūrėti profilį
pirmi lievi.dviracio dydzio ratai

Neprisijungęs RmotorS

• Įrašai: 35
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs DOHC

• Įrašai: 2680
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs FabroLTU

• Įrašai: 69
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs valukonis

• Įrašai: 4111
    • Žiūrėti profilį
per koki photoshopa galejai juos baltus padaryti :) siaip tai uz pirmus :) man sitas dizainas baisiai patinka  (+)

Neprisijungęs An$id

• Įrašai: 754
    • Žiūrėti profilį
tavo vietoj kitu ieskociau, bet tarp situ dvieju pirmi geriau. bet mazi atrodo labai cia 16? Bet balta spalva turetu padidint juos.

Neprisijungęs Miron`as

• Įrašai: 2792
    • Žiūrėti profilį
kazkaip nzn... ozai 17`? reik rastavkiu paliubomu... (H-)

antri ziurisi geriau... bet lieku prie OZ`u

Neprisijungęs \/ainius

• Žiūrėti profilį
Man asmeniskai ant masinos antri, zymiai geriau ziurisi.. :)
Tik galui isnesimo matosi truksta. :)