Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: StingerX Audi S2 2.2T ir Audi A6 Avant  (Skaityta 472296 kartus)

Neprisijungęs nikolas

• Įrašai: 955
    • Žiūrėti profilį
jei svaros reiks salone zinai kur kreiptis  (8-)

Neprisijungęs df

• Įrašai: 1564
    • Žiūrėti profilį
Nesenai pats isigijau airbag panele,vaizdas salone keisis kardinaliai, o del vietos sumazejimo tai kazinau..gal del tavo ilgu koju sitaip atrodo,kad sumazejo vietos salone su airbag panele ?  :V barskejimo tai manau kaip shoto sake..kazka blogai surinkai,kad barskejo. Peace

Neprisijungęs StingerX

• Dalys
  • Įrašai: 2626
    • Žiūrėti profilį
Nu jus kalbat saliskai, nes turit jas susideje. Jums joms tinka ir patinka, tai negi sakysit kazka pries jas, kad ir blogai butu? :) Ka ten imanoma sudet netaip, kad kazkas tarsket pradetu? Tiesiog turejau, ciupinejau tas paneles, nu tas bardaciokas ir kisene po vairu - tragedija man. Kalbu butent apie ta panele, su kuria nieko burt nereikia. Tiksliau gal net ne apie visa panele, o butent apie tas pustas vietas (bardaciokas ir kisene po vairu). Ta kita, kurios laikiklius reikia daryti, visai kitokia. Jos bardaciokas zymiai sunkesnis ir minkstesnis pats "aptraukimas", pusta dalis po vairu irgi zymiai sunkesne ir minkstesne. Nu ne is oro sneku tai, juk turejau visas tas paneles ir tokia nuomone susidariau. O kas del vietos sumazejimo, velgi - man jos tikrai sumazejo. Tiek man taip pasirode, tiek zmonem, kuriuos veziau jau su pusta panele. Baigiam ta tema manau, nes jus savo, as savo. Tokia mano nuomone, ne is pirsto lauziu ir sneku. :)
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Sausio 21, 20:58:16 sukūrė StingerX »

Neprisijungęs Karolis080

• Įrašai: 5466
    • Žiūrėti profilį
Ir durniui vizualiai net matos,kad tos vietos maziau su pusta panele, cia net nereikia gincytis, bent keleivio vietoj TIKRAI maziau vietos, realiai sedejau tokioj,zinau. Kad graziau pusta,bent man taip,graziau. Siaip tos vietos ir taip bulkoj gi ne marios  :D

Neprisijungęs Shotokan

• Įrašai: 5448
    • Žiūrėti profilį
vietos tai aisku kad sumazejo :D apsivai ir paneles isnesimas sumazino tikrai.todel ir jausmas kitas.stingeriui nepatiko iir jo cia bedos :) nedeciau to kito varianto paneles jei net ja padovanotu man.su tokiu bardacioko svoriu ir nauda tai atsiprasau :D debilizmas.kietas minkstu niekad nebus tuom viskas ir pasakyta.wsio taskas!

Neprisijungęs jankazas

• Įrašai: 2535
    • Žiūrėti profilį
aha ir b4 priekio krovimas ant b3  irgi vos ne tas pats :)
  :bedantis: Siaip b3 priekis irgi toks oldschooliskas, tik del bulku paplitimu pabodes. Kai dings is gatviu bulkos ir akys atpras nuo ju priekio galima bus grizti prie b3 (8-)

Neprisijungęs Shotokan

• Žiūrėti profilį
ja bus galima :) as ir dabar gryzciau, bet del lesiu nelabai noriu.arba b3 normalus snukis koki turejau arba b4 kaip priklauso.

Neprisijungęs StingerX

• Dalys
    • Žiūrėti profilį
Nepavyko sulaukti pavasario nekeiciant dirzu su viskuo, nes vandens pompa pradejo po biski vis daugiau ir daugiau leisti antifriza.  (-) Tad nutariau niekur neskubant, viska issivalant ir pan. pasikeisti dirzus, pompa, itempejus ir t.t. Taip pat pasikeisiu ausinimo radiatoriu, sparnuotes, dali "televizoriaus" ir visokias plastmases, kuriu truksta arba sulauzytos, galvos dangtelio tarpines ir pan. Sitam reikalui puikiai pasitarnaus likusios dalys is ardomo kupo 2.6 motoru. Kelios foto is siandienos darbu eigos:

Neprisijungęs xxignasxx

• Įrašai: 431
    • Žiūrėti profilį
kaip sugaudej metkes veleneliu paskirstymo?
to irankio uzfiksuot neturejai

Neprisijungęs StingerX

• Dalys
    • Žiūrėti profilį
kaip sugaudej metkes veleneliu paskirstymo?
to irankio uzfiksuot neturejai

Tiesiog pasidariau naujas mietkes keliose vietose ant veleneliu, dirzo ir korpuso su baltais dazais, kol dar pagrindinis dirzas nebuvo nuimtas. Neturejau tos "liniuotes", o kazka darytis patingejau, tai teks kazkiek pavargt su veleneliais, kai desiu nauja dirza, bet manau nebus ten dideliu problemu. :)

Neprisijungęs Shotokan

• Žiūrėti profilį
Tiesiog pasidariau naujas mietkes keliose vietose ant veleneliu, dirzo ir korpuso su baltais dazais, kol dar pagrindinis dirzas nebuvo nuimtas. Neturejau tos "liniuotes", o kazka darytis patingejau, tai teks kazkiek pavargt su veleneliais, kai desiu nauja dirza, bet manau nebus ten dideliu problemu. :)
taip pat dariau

Neprisijungęs Rencius

• Įrašai: 2648
    • Žiūrėti profilį
visą laiką servise dirbdamas taip statydavau :D nachrien ta liniuotė ;)

Neprisijungęs Shotokan

• Žiūrėti profilį
liniuote baimes iveikimui :D

Neprisijungęs StingerX

• Dalys
    • Žiūrėti profilį
Atkeliavo dalys kupetai. Ryt nusimato smagaus darbelio.  :party:

I garaza atvaziavo dar vienas coupe. 93m, fwd, 2.3 su dujom, el.langai, el.liukas, zeminta vaziuokle, r16 ratai, ale sport ismetimas. Daug kosmetiniu reikalu ant jos ir ant benzo sunkiai dirba. Rudziu nera, bet daug visokiu "sudelioku". Kupas pas mane neliks, tiesiog is manes isvaziuos dar vienas prikeltas kupas. ;) Foto kolkas tik tokios, nes nieko geriau neturejau po ranka.  :-)

Neprisijungęs \/ainius

• Įrašai: 1470
    • Žiūrėti profilį
Berk ant daliu;) Atvyksiu paziuret ;)

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
Kaip ta metelli vandens pompa ? Man kai pirkau pries menesi kazkur kai keiciau viska irgi tokia siule, bet kazkaip nelabai girdeta,sakau ai visgi hepu duok. Nors apie hepu jis man kazkodel neigiamai atsiliepe, tipo greit gali pradet leist ir pan, bet as kazkaip senamadiskas is senu laiku zinau kad hepu gerai,tai pirkau ta :D Metelli ta parode padaryta gan rimtai taip atrodo, ir sparnuote metaline buvo,nors dar klausimas ar plastikine ar metaline geriau...

Neprisijungęs StingerX

• Dalys
    • Žiūrėti profilį
Tiek as ir zinau... Per pazistama visas dalis pirkau, kuris dirba su tais reikalais, tai patare imti metelli. :)

Neprisijungęs Vytkė

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 1741
    • Žiūrėti profilį
Galiu patvirtint kad Hepu pompa man pradėjo leist. :) '12 metų gamybos buvo, tai va visai nauja pompa skaityk. :)

Neprisijungęs StingerX

• Dalys
    • Žiūrėti profilį
Kelios varguoles foto dienos sviesoj:

Neprisijungęs \/ainius

• Įrašai: 1470
    • Žiūrėti profilį
Turiu priesrukinius ir orandzinius posukius ;)

Neprisijungęs Rencius

• Įrašai: 2648
    • Žiūrėti profilį
iš priešrūkinių tai idomiai čia padaryta :D

Neprisijungęs ArasCL

• Įrašai: 7063
    • Žiūrėti profilį
puse velnio dar visai :)
cia tas veidrodelis nuskiles ar kad priesrukiniu nera tai menka beda

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
Galiu patvirtint kad Hepu pompa man pradėjo leist. :) '12 metų gamybos buvo, tai va visai nauja pompa skaityk. :)
Neprikarksek man :-]

Neprisijungęs Vytkė

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 1741
    • Žiūrėti profilį
Neprikarksek man :-]
Blem, tikrai nelinkiu žinok, kad taip nutiktų, bus ok viskas.  :-] :party:

Neprisijungęs StingerX

• Dalys
    • Žiūrėti profilį
puse velnio dar visai :)
cia tas veidrodelis nuskiles ar kad priesrukiniu nera tai menka beda

Priesrukiniai be stikliuku ir lesiu. Neisivaziduoju kur juos padejo. :D Vairuotojo veidrodelis su nuskeltu kampu ir trukusiu stikliuku.