Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: StingerX Audi S2 2.2T ir Audi A6 Avant  (Skaityta 472291 kartus)

Neprisijungęs StingerX

• Dalys
  • Įrašai: 2626
    • Žiūrėti profilį
Nupirktas Audi sport vairiukas. Bukle - tragiska. Truksta zenkliuko ir reikia persiuti. Gal galit patart kas gerai siuna vairus? Miestas realiai nera labai svarbu, per siuntas nusiusciau ar pan. :)

Neprisijungęs andrenas

• Įrašai: 1549
    • Žiūrėti profilį
Zuvedriukas man toki vaira labai gerai buvo apsiuves

Neprisijungęs StingerX

• Dalys
    • Žiūrėti profilį
Zuvedriukas man toki vaira labai gerai buvo apsiuves

Parasiau jau jam, laukiu atsakymo. Beje, jei nepaslaptis, kiek paeme uz persiuvima?

Neprisijungęs Shotokan

• Įrašai: 5448
    • Žiūrėti profilį
speju 100-200 tam tarpe

Neprisijungęs Karolis080

• Įrašai: 5466
    • Žiūrėti profilį
Nieks neisizeiskit, bet kaip jums grazus tokie vairai ? Suprasciau tas s2 vadinamas ,kur audzius nesenai idealu pardavinejo, jau kiek suprantu ir pardave va apie toki kalbu http://imageshack.us/photo/my-images/269/img0335small.jpg/ jis grazus, o tas audi sport labai jau senovinis,i kokius pirichodus puikiai tiktu,bet ne cupui tik manau  :V. Kaip ir sakiau nieks neisizeiskit,tik siaip nuomone parasiau :D

Neprisijungęs Ecka

• Įrašai: 918
    • Žiūrėti profilį
mano manymu gariausiai tiktu pirmasis S-Line vairas kur ejo berots iki 97m

Neprisijungęs Shotokan

• Žiūrėti profilį
tiesos yra.tarkim panele pusta tai vaizdas isvis ziaurus.pats vairas grazus, bet ubagem b2 coupe labai tinka

Neprisijungęs Karolis080

• Įrašai: 5466
    • Žiūrėti profilį
mano manymu gariausiai tiktu pirmasis S-Line vairas kur ejo berots iki 97m
Tai cia toks skaitos, kaip mano nuorodoj,taip ?

Neprisijungęs razor0817

• Įrašai: 152
    • Žiūrėti profilį
nelabai suprantu kodel Stinger keicia vaira, juk ten buvo kaip s2 tik be zenkliuko :)

Neprisijungęs An$id

• Įrašai: 754
    • Žiūrėti profilį
jis juk turejo tos visus vairus tai gal jam patogiausias sitas ir viskas. Pats noreciau isbandyt sport vaira bet per senas atrodo kazkaip. Ta coupe  vaira turiu (toks pat kaip s2 bet be zenkliuko :-]) patogus, prie salono tinka labai, bet jis gana didelis idomu audi sport vairas mazesnis?  :V kalbu apie diametra

Neprisijungęs Shotokan

• Žiūrėti profilį
nea. pustas su airbag

Neprisijungęs Shotokan

• Žiūrėti profilį
turejau ir ta audi sport ir s2 ir dabar pusta.man visi gerai kimba i prie ranku, bet  sline su airbagu iki 97 tvirciausias.jauciasi akivaizdziai.tai sakyciau man jis the best

Neprisijungęs ArasCL

• Įrašai: 7063
    • Žiūrėti profilį
Nieks neisizeiskit, bet kaip jums grazus tokie vairai ? Suprasciau tas s2 vadinamas ,kur audzius nesenai idealu pardavinejo, jau kiek suprantu ir pardave va apie toki kalbu http://imageshack.us/photo/my-images/269/img0335small.jpg/ jis grazus, o tas audi sport labai jau senovinis,i kokius pirichodus puikiai tiktu,bet ne cupui tik manau  :V. Kaip ir sakiau nieks neisizeiskit,tik siaip nuomone parasiau :D
tas senovinis vairas biski mazesnio diametro nei S2 ir patogesnis ir labiau sportiskesnis nei S2 tik tiek, kad ne toks grazus kaip S2 :), gyvai pasukiotum toki irgi uzsimanytum

Neprisijungęs StingerX

• Dalys
    • Žiūrėti profilį
Audi sport mazesnis, nei triju stipinu vairas, todel ir patinka man. Storumas jo tas pats, kaip tu triju stipinu, tiesiog jis yra mazesnis. Labiausiai jis prilipo prie mano ranku. Sline man per masyvus ir per didelis. Be to, jis nelabai ziurisi, kai nera pustos paneles, o jos sitam kupe nebus, nes velgi ji man nepatiko del tarskejimo/barskejimo ir salono erdves sumazinimo. Sakau tai, kas man nepatiko/neprilipo. Tai nebutinai turi sutapti su kazkieno kitokia nuomone. ;)

Neprisijungęs skierys

• Įrašai: 710
    • Žiūrėti profilį
sutinku audi sport vairo kantai malonesni nei tipo s2

Neprisijungęs Shotokan

• Žiūrėti profilį
kazka lievai surinkai jei ji tau barskejo.... tik tokia isvada.kad vietos  daugiau uzima tai taip bet kaip tu tada fc supranti turetu but? turetu taip jaustis jog sedi kitoj masinoj.kanteliu israizymai ir pan minimalus pataisymai  nelabai pasijaus.paimk silke ileistaranke ir ne.skirtumas didelis.vien tik apsivai...
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Sausio 20, 22:44:10 sukūrė Shotokan »

Neprisijungęs robertass

• Įrašai: 181
    • Žiūrėti profilį
pas mane kazkada buvo minciu jei deciau toki vaira tai versta oda apsiut

Neprisijungęs Justinas

• Įrašai: 2061
    • Žiūrėti profilį
Pas mane ir dabar toks kaip pas Stingerx trišakis vairas. Viskas kaip ir patogu su juo būtų bet jis kiek per didelis, iškyla virš paneles žiūrint į priekį, norėtusi orginalaus mažesnio, bet gyvesni audi sport ras tikrai nelengva... :V

Neprisijungęs StingerX

• Dalys
    • Žiūrėti profilį
kazka lievai surinkai jei ji tau barskejo.... tik tokia isvada.kad vietos  daugiau uzima tai taip bet kaip tu tada fc supranti turetu but? turetu taip jaustis jog sedi kitoj masinoj.kanteliu israizymai ir pan minimalus pataisymai  nelabai pasijaus.paimk silke ileistaranke ir ne.skirtumas didelis.vien tik apsivai...

Nu nesakyk, tos pustos paneles, su kuriu laikikliais nieko burt nereik yra tarskalas. Bardaciokas pvz, arba ta kisene po vairu. Piguva kazkokia padaryta. Va ta panele, kurios laikiklius reik burt - kitas reikalas. Tik kad mazas bardaciokas ten ir nera kisenes po vairu.

Neprisijungęs Shotokan

• Žiūrėti profilį
persisiut ne problema juk

Neprisijungęs Shotokan

• Žiūrėti profilį
sudejau 7 masinom gal ir daugiau.niekam nebarska tik tau.nesi sudarankis koks tai nzn ka kalbi cia.gal tau ir piguva, bet senesne panele dar didesnis huinia atsiprasant.negaliu i jas ziuret jau senai.atpratau.lievas vidus su jom. pagal tawo ugi, sudejima tai maziausiai sukt galva turetum del vietos pamazejimo :)
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Sausio 20, 23:37:12 sukūrė Shotokan »

Neprisijungęs StingerX

• Dalys
    • Žiūrėti profilį
Senesnes paneles bardaciokas, kisene po vairu daug tvirtesni, nei tos naujos kuri tinka be perdarymu. O ka liecia jos isvaizda, tai skonio reikalas, apie kuri maziausiai reiketu diskutuot. Tiesiog mano nuomone pasikeite, kai paturejau tas paneles. Nieko mandro ten nera, ale "navarotas", kuris piguva kvepia (bardaciokas ir kisene po vairu). O kad ten fc ar ne fc - isvis man maziausiai rupi. :) Ir nevaryk, as dyyydelis zmogus, kojos vien  pusantro metro ilgio! :-]

Neprisijungęs Shotokan

• Žiūrėti profilį
lai buna tawo tiesa  :V

Neprisijungęs jankazas

• Įrašai: 2535
    • Žiūrėti profilį
Su sena panele kupas labiau oldschoolinis, su nauja salonas toks wanabe A4  8:8

Neprisijungęs Shotokan

• Žiūrėti profilį
aha ir b4 priekio krovimas ant b3  irgi vos ne tas pats :)