Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: StingerX Audi S2 2.2T ir Audi A6 Avant  (Skaityta 472304 kartus)

Neprisijungęs ArasCL

• Įrašai: 7063
    • Žiūrėti profilį
tai turbūt su mergike, tik vietos biški ne prūdai :)

Neprisijungęs Rencius

• Įrašai: 2648
    • Žiūrėti profilį
uooooj užtenka  :D

Neprisijungęs StingerX

• Dalys
  • Įrašai: 2626
    • Žiūrėti profilį
Nedapisitu jus sergat ar kas yra. :D VIENAS buvau!! Siryt, nes nusibodo darbe kontoroj sedet, tai sugalvojau pasiziuret kaip gretimi miskai gyvena. :D

Neprisijungęs slimshady

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 13014
    • Žiūrėti profilį
Nedapisitu jus sergat ar kas yra. :D VIENAS buvau!! Siryt, nes nusibodo darbe kontoroj sedet, tai sugalvojau pasiziuret kaip gretimi miskai gyvena. :D
Urėdu ar miškininku dirbi? :V ;)
1.4Tdi
328Ci

Neprisijungęs StingerX

• Dalys
    • Žiūrėti profilį
Urėdu ar miškininku dirbi? :V ;)

Žvalgu. :D

Neprisijungęs StingerX

• Dalys
    • Žiūrėti profilį
Bevažinėjant po miškus, biški gėrybių užradau. :D Galinį kamėjų, borto kompą su rankena ir fyškėm, originalų coupe quattro farkopą (nėra tik pačio nuimamo kablio, bet tinka nuo a100 jie) ir išorės temp.ekranėlį su laidais.  :applause: Dėkingas Kerolui už dalis. ;)

Ieškau tokio nuimamo kablio:

Neprisijungęs Shotokan

• Įrašai: 5448
    • Žiūrėti profilį
nunesei mano irankiu komplekta  :D ir ka trauksi su kabliu?

Neprisijungęs Justinas

• Įrašai: 2061
    • Žiūrėti profilį
Iki Panevėžio miškais rovei :D

Neprisijungęs skierys

• Įrašai: 710
    • Žiūrėti profilį
tai ka kerolas ir sumane isiparduoti

Neprisijungęs StingerX

• Dalys
    • Žiūrėti profilį
tai ka kerolas ir sumane isiparduoti

Ne. Farkopas kitas, ne nuo jo kupo. Kameju jis turi kita, borto kompas ir kiti sudeliokai tiesiog metesi pas ji garaze, kiek zinau. O pati buferi, tai jauciu pasiims ji atgal, nors sake labai tingi ruost dazymui ji, tai dar neaisku kas ir kaip. Bet faktas, kad jis savo kupsto nepirdolina dalim. :)

Neprisijungęs StingerX

• Dalys
    • Žiūrėti profilį
nunesei mano irankiu komplekta  :D ir ka trauksi su kabliu?

Dar nezinau, bet geras daiktas, reik turet. Nezinai kada prireiks, o kai prireikia - ieskai kas turi auto su kabliu... Priekaba turiu, todel reik kablio. :)

Neprisijungęs Shotokan

• Žiūrėti profilį
galbut tu ir teisus :) pas.mane yra bet kazin ar as ji kada naudosiu.man kupeta su priekaba kaip kabrikas su priekaba nu nesirisa  (z)
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Sausio 15, 20:51:22 sukūrė Shotokan »

Neprisijungęs StingerX

• Dalys
    • Žiūrėti profilį
galbut tu ir teisus:) pas.mane yra bet kazin as as ji kada naudosiu.man kupeta su priekaba kaip kabrikas su priekaba nu nesirisa  (z)

O man dzindzilin. Quattro priklauso farkopas. :D

Neprisijungęs gurksnis

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 3498
    • Žiūrėti profilį
Ieškau tokio nuimamo kablio:
Turiu kažką panašaus nuo V8, gal prikonstruosi  :bedantis:
Beje, gal Becker'io reik už 170Lt?  :smoke:

Neprisijungęs StingerX

• Dalys
    • Žiūrėti profilį
Turiu kažką panašaus nuo V8, gal prikonstruosi  :bedantis:
Beje, gal Becker'io reik už 170Lt?  :smoke:

To paties, kur kazkada tu ar tavo bratkis pirko is manes? :D Siaip kolkas ne, nes pripratau prie mp3 is flashkes klausytis... Vel tuos CD paprastus keptis...:) O kabli reiketu vietoj paziuret koks ten jis, jei tiktu, sutartume manau kaina. Tikrink PM.

Neprisijungęs ArasCL

• Žiūrėti profilį
kol turi ta buferi gali kamejaus kopija pasidaryti ir deti ant savo

Neprisijungęs Shotokan

• Žiūrėti profilį
galiu kopija pasiulyt  :D originalas liks originalu

Neprisijungęs ArasCL

• Žiūrėti profilį
galiu kopija pasiulyt  :D originalas liks originalu
nu jo, bet kai ant masinos tai nesimato skirtumo iš tolo :)

Neprisijungęs StingerX

• Dalys
    • Žiūrėti profilį
Daug zaidimo su tom kopijom, tingiu uzsiimt. Reik pasidaryt pirma jo forma, tada toj formoj lipdyt kopija. Per daug zaidimo, neturiu noro tiek knistis. :)

Neprisijungęs ArasCL

• Žiūrėti profilį
Daug zaidimo su tom kopijom, tingiu uzsiimt. Reik pasidaryt pirma jo forma, tada toj formoj lipdyt kopija. Per daug zaidimo, neturiu noro tiek knistis. :)
nu taip yra ka paveikt :)

Neprisijungęs StingerX

• Dalys
    • Žiūrėti profilį
Neberades garaze donorinio ceskes skydelio su sveiku BC (kazkur nukisau, o gal kazkam atidaviau...) nutariau pabandyt biski pachalturint su esamu ekraneliu. Gavosi netgi geriau, nei tikejausi. Taip pat pasidariau laida su fyskem, bei isidejau BC valdyma i coupe rankenele. Su ekraneliu teko ilgokai pazaist, kol ismaigiau ta isbegusia vieta, bet surinkus atgal jis vistiek issiliedavo. Tuomet sumasciau, kad reikia duoti jam papildoma spaudima is vidaus per viduri. Tam panaudojau persvieciamo plastiko detale (puikiai tiko donorinis bulkos skydelis). Viska surinkus atgal su tuo papildomu prispaudimu per viduri - niekas nebeissiliejo. Tikrinau - viskas veikia ir sviecia. Tik toj vietoj, kur yra didesnis spaudimas - blyskiau, bet bent jau matosi ka rodo BC. Aisku cia laikinas dalykas, kol nerasiu tvarkingo ekranelio, bet kolkas sueis tikrai. ;) Kai isjungtas degimas - net neatskirsi ar cia kazkas burata su ekraneliu ar ne.   :goodboy:

Neprisijungęs \/ainius

• Įrašai: 1470
    • Žiūrėti profilį
Idomu ar man taip sunku pasidaryti, pas mane imontuotas a4 dkydelis, tai as i savaja coupe galeciau borto kompo ekraneli isideti ir pasijungti, kad viska rodytu? (H-)
Beje ieskok kamei pazeminimo ir man ;DD

Neprisijungęs StingerX

• Dalys
    • Žiūrėti profilį
Nezinau, su a4 skydeliais nesusidures daug, tai tikrai nezinau kas ir kaip ten. :) O Kamei medziok pats :D Nelengva juos rast. :)))

Neprisijungęs Shotokan

• Žiūrėti profilį
tik ne i a4 skyda bulkes borta montuot :) nebent neturi ka weikt ilgais vakarais ir zaist ten kosmetiskai ir ne tik.kuriam amziui gyvenam? tada taikyk a4 pilna borta

Neprisijungęs \/ainius

• Įrašai: 1470
    • Žiūrėti profilį
tik ne i a4 skyda bulkes borta montuot :) nebent neturi ka weikt ilgais vakarais ir zaist ten kosmetiskai ir ne tik.kuriam amziui gyvenam? tada taikyk a4 pilna borta
As apie a4 borto kompa ir mastau :)
Bet ar galima i kupeta imontuoti..?
Nezinau, su a4 skydeliais nesusidures daug, tai tikrai nezinau kas ir kaip ten. :) O Kamei medziok pats :D Nelengva juos rast. :)))
Kaip matau tau nera sunku :D