Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: StingerX Audi S2 2.2T ir Audi A6 Avant  (Skaityta 472889 kartus)

Neprisijungęs Dainiuxxx

• Įrašai: 143
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs Eternal

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 475
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs slimshady

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 13014
    • Žiūrėti profilį
koks ten isskirtinumas (dzin kad ju pagaminta ten keli simtai berods.kebulas ir pan mazgais tas pats kaip eilines  b4 kvadro) jei tu b4 sedanu kvadravyku skelbuose tikrai rasi ir su geresniais matorais.buferi, lesius s2 ir kt zaislus uzsidet galima.mano nuomone zmones perdaug soka i kosmosa keldami  masinas su tais 4 varomais ratais :) kaip sakiau diskusija iki... gali but.taip pat mobile.de pilna ir coupe kvadro ir sedanu avantu ko tik sirdis geidzia.senai nusipirkes butum kupa kokio norejai tik kainos biski vokiskos  ?!? pasikartosiu dar karta kvadro ziema labai  fainai  (h) vat ka vertinu tai b2 coupe q kuriu jau nedaug ir yra. p.s., slimai tawo beske man asmeniskai graziai ziurisi.peace.ne visi compiai tokie.
uždėti viską galima, bet ar tai bebus originalus daiGtas? :V iš to paties competition modelio galima padaryti S2 sedaną, bet kaip idealiai tu jį bepadarytum vis tiek tai bus tik replika ;)
o koks pagal tave B4 kėbule yra geresnis variklis? :V V6 ar 2.3 10V?
P.S. mano bulka man dar gražiai nesižiūri :D dar nemažai jai trūksta iki to ;)
P.S.P.S. ir toj pačioj mobile.de ar autoscaut.de ACQ V6 tikrai ne per daugiausia. kitokių variantų tikrai nemažai ;)
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Lapkričio 17, 17:05:05 sukūrė slimshady »
1.4Tdi
328Ci

Neprisijungęs Shotokan

• Įrašai: 5448
    • Žiūrėti profilį
tai aisku, kad 2.8 is atmosferiku b4 kas gali belikt galingiausio (2.3 10v jau atgyvena.tik del garso uzskaitau) :)2.3 10v jau  atgyvena.tik del garso uzskaitau. s2 kita klase.gali daryt, tvert viska i s2, bet vistiek dokuose ji nebus s2  :[ beja audi 80 competition  ar pan. raso dokuose?idomu pasidare  ?!? man tawo beske  grazi ir nieko nepadarysi.ka padaryciau dabar tai leisciau biski zemiau ir kisciau mille miglia ratus 5x112 ir turbut 18  :)   :H
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Lapkričio 17, 17:27:56 sukūrė Shotokan »

Neprisijungęs Shotokan

• Žiūrėti profilį
Vel parduodamas tavo bolidas :D http://www.autogidas.lt/audi-coupe-coupe-1993-0122566156.html
paskutiniu metu pastebejau jau ne viena kupa, kur nuperka ir ta pacia diena ideda uz brangiau ir dar kabo senas skelbimas :D

Neprisijungęs StingerX

• Dalys
  • Įrašai: 2626
    • Žiūrėti profilį
Vel parduodamas tavo bolidas :D http://www.autogidas.lt/audi-coupe-coupe-1993-0122566156.html

Vo ble. :D Tegul pardavineja, jei tik uzdirbt iseina is to. As uzdirbau kiek buvau planaves, o toliau jau nebe mano reikalas. :)

Neprisijungęs Shotokan

• Žiūrėti profilį
ir kiek uzdirbai?

Neprisijungęs StingerX

• Dalys
    • Žiūrėti profilį
butu nuplautas, issiurbtas tai kazin ar sakytum dalim leist  :V
aišku, kad leisti dalim ;) ne quattro, variklis irgi atgyvena, kam į tokią beinvestuot? :V padrožti ir ant dalių ją :)

Gerai, kad jau taviskis 2.0 dohc  neatgyvena. ;) Jei jau auto ne su Q, tai jau dviratis? Dar syki sakau, kad ne visiems reikia to Q. Ne visi ji naudoja. O pasvaigimu apsnigtose ar slapiose aikstelese as nelaikau Q paskirtimi.
o kur aš gyriau savosios variklį? :) žinoma, kad jis atgyvena yra ir tuo pačiu 'nevalingitas' :D
quattro ir aš ne vien dėl pasismaginimo ant sniego pirkau ;) jei pameni ilgai ir nuobodžiai ieškojau V6 coupe quattro įsigyti. vien dėl to, kad tai gan retas automobilis ir kuo toliau tuo labiau jis retesnis darysis. o visos kitos likusios coupe tikrai niekada nebus toks retas egzempliorius ir kažin ar bus taip vertinamos kaip geros būklės ACQ (h)
tą patį dabar galiu pasakyti apie savo bulką, lygindamas ją su kitom fwd bulkom ;)

Su tuo sutinku, kad ateityje ACQ ir tokie compiai bus vertinami ir ju tiesiog neberasi, kaip kad dabar yra su ACQ B2 kebule. Nebera ju isvis, nebent miskuose pas dedukus pasleptos. O jei kas ir islenda i dienos sviesa, tai arba visiskas lavonas arba kaina kaip uz nauja masina. Su situo pilnai sutinku. Tiesa sakant, dabartinis mano baltas kupas bus pakeistas, kai tik pats rasiu i ka pakeist su Q. Taciau siai dienai nemanau ar verta sneket, kad tas ir anas B3/B4 vertas metalo lauzo, jei jis neturi Q. ;)

Neprisijungęs StingerX

• Dalys
    • Žiūrėti profilį
Siandien kupstas dar labiau iskerstas, sulipdytos visos luzusios variklio skyriaus plastmases ir surinktos atgal. Taip pat pakeistas balkis, kuris buvo sukaltas. Isluptas salonas, isrinktos ir surinktos visos centrines konsoles plastmases. Viskas suvesta ir susukiota taip, kaip priklauso, o ne samariezikais. Foto yra, bet labai jau tingiu knaisiotis ir ikelt dabar. Bus veliau. :)

Neprisijungęs nikolas

• Įrašai: 955
    • Žiūrėti profilį
tik kelk,ydomu paziuret  (aa)

Neprisijungęs ArasCL

• Įrašai: 7063
    • Žiūrėti profilį
as nesakyciau, kad vasara Q yra nepanaudojamas

Neprisijungęs StingerX

• Dalys
    • Žiūrėti profilį
Skerdžiam toliau  (z)

Priėjau ir prie sėdynių. Sėdynės kažkokiu būdu užvilktos ant kupo sėdynių "skeleto". Pilnai viskas nesurinkta, trūksta apdailų. Ateityje bus pilnai paskerstos ir surinktos kaip priklauso su visom apdailom ir pan. Beje, reikia šildymo provodkės su rėlėm ir mygtukais. Gal kasnors turit?  :V

Dar vienas klausimas, kaip pajungti borto kompą? Pusė laidelių pajungta, o kur kiti turėtų būti pajungti - neaišku. Su elektra man vargo vakarienė, tad jei kasnors žinot - padėkit.  8:8 :D

Neprisijungęs Shotokan

• Žiūrėti profilį
ne tiek zmoniu ji ir naudoja, kad butu labai svarbus vasara.

Neprisijungęs Shotokan

• Žiūrėti profilį
ta borto kompo laida jis bure pagal mano pavyzdi :)

Neprisijungęs StingerX

• Dalys
    • Žiūrėti profilį
ta borto kompo laida jis bure pagal mano pavyzdi :)

Tai mačiau, kad ten priburta. O kur kiti laideliai jungiasi? Į valdymo rankenėlę 4, geltonas aišku kur nueina, o dar 4 kiti nepajungti. Kur jie jungiasi? :)

Neprisijungęs Dim4ik

• Įrašai: 667
    • Žiūrėti profilį
Jie taip ir turi likt :)

Neprisijungęs StingerX

• Dalys
    • Žiūrėti profilį
Jie taip ir turi likt :)

Rimtai? Aš nemėgstu, kai pusė laidų buna nesujungta. :D Ok tada, nes kiek skaičiau, tai ir pats dėjaisi borto kompa, tai manau jau perėjęs šitą reikalą. :)

Neprisijungęs Dim4ik

• Įrašai: 667
    • Žiūrėti profilį
Tie laidai yra tik iki 91 metu, pas B4 ju jau net nera. O kam jie reikalingi pas B3 nezino net schemos :D
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Lapkričio 18, 16:07:49 sukūrė slimshady »

Neprisijungęs StingerX

• Dalys
    • Žiūrėti profilį
Paruošiau baltą kupetą žiemos sezonui.  (aa)  :D

Neprisijungęs justinas89

• Įrašai: 645
    • Žiūrėti profilį
o grotu keisti tau minciu nekyla ? :D

Neprisijungęs StingerX

• Dalys
    • Žiūrėti profilį
o grotu keisti tau minciu nekyla ? :D

Grotos sueis. Iš balionėlio nupučiau sidabrine spalva. Per žiemą nusilups. :-]

Neprisijungęs powliuz

• Įrašai: 3533
    • Žiūrėti profilį
Situs ratus nupust sidabrine spalva (vidurius) ir toks setupas ir vasarai ziauriai graziai ziuretusi :G

Neprisijungęs StingerX

• Dalys
    • Žiūrėti profilį
Situs ratus nupust sidabrine spalva (vidurius) ir toks setupas ir vasarai ziauriai graziai ziuretusi :G

Sutikciau visu simtu, bet ratai ne mano, dropo nera dabar, del grotu irgi pajuokavau. Juodos jos.  :) Kupeta su jau iprastais baltais zieminukais, mates tu jau juos.  :)

Neprisijungęs ArasCL

• Įrašai: 7063
    • Žiūrėti profilį
posukiai sparnuose is kur ?

Neprisijungęs relax

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 3115
    • Žiūrėti profilį
posukiai sparnuose is kur ?

kogero dazniausias variantas kad is gamyklos arba is parduotuves.