O.Z. racing yra pardavime autogide.
Citata iš: slimshady 2011 Lapkričio 07, 10:49:29 O.Z. racing yra pardavime autogide.Yra, bet kaip uz restauruotus ratus perdaug kaina uzplesta.
Citata iš: StingerX 2011 Lapkričio 07, 11:56:35 Citata iš: slimshady 2011 Lapkričio 07, 10:49:29 O.Z. racing yra pardavime autogide.Yra, bet kaip uz restauruotus ratus perdaug kaina uzplesta. kokie dar restauruoti? du visai nauji ratai, o du kazkiek naudoti. cia ne apie baltus kalbu
Galeciau sawo OZ Racing F1 R17 su padangom parduoti uz kokius 600lt, nes sawo kupui perdaryneju stebules is 4 skyliu i 5 tai jie man nebebus reikalingi. Jai ydomu kaip atrodo, tai mano garaze 1 ar 2 puslapyje turetu buti.
Ratlankiai perdazyti, pries tai buwo apibraizyti, bet nesulankstyti. Padangu likutis 5-6mm. ET 37. Wakare nufotkinsiu;)
http://www.autogidas.lt/rh-evolution-r17-11678587.html sau apie šiuos galvojau, bet nusprendžiau kad geriau lips BBS RS
Citata iš: Renciuss 2011 Lapkričio 07, 13:58:07 http://www.autogidas.lt/rh-evolution-r17-11678587.html sau apie šiuos galvojau, bet nusprendžiau kad geriau lips BBS RSo kur tu rasi bbs rs su 4x108 skylem? ir dar r17?
brock b6 nedomintu?
Citata iš: ers 2011 Lapkričio 07, 14:37:52 brock b6 nedomintu? Maciau, kad pardavineji. Ne, ieskau butent tokiu, kokius nurodziau. Siaip, OZ superturismo eina paskutinej vietoj. Noriu geros palanges ir stambiu stipinu. 8-9 coliu plocio ratu.
yra rh zw1 8j et kyg 60 (nepazejau gerai) tik kad skyles 5x112 r17
Citata iš: Ernestas 2011 Lapkričio 02, 20:28:21 cia kiek matau tai imetei mano ex kupo foto salono tai ten tas salonas a6/c4 su vartymu buvo padaryta ten taip apacioi tas fiksatoriukas nbuimtas kad lankstytusi bet nesifiksavo tai su ranka tiesiok atlenkdavai ir viskas... beje is kur gavai ta foto? gal pazysti dabartini savininka to kupo? butu idomu pamatyt daugiau foto kaip tas kupas islaikytas Autogide neperseniausiai buvo skelbimas. Galvojau tu cia pardavineji, nors kiek zinau, tai jau anksciau tu ji pardavinejai ar i golfuka 4-ta tdi keist norejai. Bandziau sneket, kad keistu salona i mano su priemoka, bet nesileido i kalbas. Siaip realiai tavo ex kupo taip ir nepamaciau, bet is foto jis atrode toks gerokai "nuspardytas". Visa komplektacija likus, bet toks uzleistas. Na tik eskes buferio nebebuvo, nors gal tu ji toki ir pardavei, nezinau. Turiu jo pasta, tai galiu brukstelt tau i PM, jei reik.
cia kiek matau tai imetei mano ex kupo foto salono tai ten tas salonas a6/c4 su vartymu buvo padaryta ten taip apacioi tas fiksatoriukas nbuimtas kad lankstytusi bet nesifiksavo tai su ranka tiesiok atlenkdavai ir viskas... beje is kur gavai ta foto? gal pazysti dabartini savininka to kupo? butu idomu pamatyt daugiau foto kaip tas kupas islaikytas
Citata iš: Kerolas 2011 Lapkričio 06, 11:47:24 Citata iš: Ernestas 2011 Lapkričio 02, 20:28:21 cia kiek matau tai imetei mano ex kupo foto salono tai ten tas salonas a6/c4 su vartymu buvo padaryta ten taip apacioi tas fiksatoriukas nbuimtas kad lankstytusi bet nesifiksavo tai su ranka tiesiok atlenkdavai ir viskas... beje is kur gavai ta foto? gal pazysti dabartini savininka to kupo? butu idomu pamatyt daugiau foto kaip tas kupas islaikytas Tavo coupą šiandien apžiūrėjau tai toks nuveltas jau :/ priekis kreivas, purkštukai nulaužti, ūsų po lempom nebėr ir t.t.. http://www.autogidas.lt/audi-coupe-coupe-1991-0122394845.htmltikrai gaila to cupe.anksciau lb dailus buvo masiniukas
Citata iš: Ernestas 2011 Lapkričio 02, 20:28:21 cia kiek matau tai imetei mano ex kupo foto salono tai ten tas salonas a6/c4 su vartymu buvo padaryta ten taip apacioi tas fiksatoriukas nbuimtas kad lankstytusi bet nesifiksavo tai su ranka tiesiok atlenkdavai ir viskas... beje is kur gavai ta foto? gal pazysti dabartini savininka to kupo? butu idomu pamatyt daugiau foto kaip tas kupas islaikytas Tavo coupą šiandien apžiūrėjau tai toks nuveltas jau :/ priekis kreivas, purkštukai nulaužti, ūsų po lempom nebėr ir t.t..