Citata iš: psychadelic 2011 Rugsėjo 15, 20:37:13 Jei kasko buvo daroma pirmą kartą ir buvo nufotografuota. Tad tokiu atveju dės tai, kas jau buvo sudėta Beje kiek kainavo idomumo delei kasko apsidraust tokiai masinai?
Jei kasko buvo daroma pirmą kartą ir buvo nufotografuota. Tad tokiu atveju dės tai, kas jau buvo sudėta
draudimas gjensedige?
dar i priekinius posukius butu galima ideti sidabrines tokias lemputes kurios geltonai svieciao kai nedega buna spalvos kaip blizgudis, tai visai to gelsvumo nesimatytu
Citata iš: ArasCL 2011 Rugsėjo 24, 23:00:34 dar i priekinius posukius butu galima ideti sidabrines tokias lemputes kurios geltonai svieciao kai nedega buna spalvos kaip blizgudis, tai visai to gelsvumo nesimatytuTa prasme, vietoj oranziniu lempuciu idet sidabrinio stiklo posukiu lemputes? Neteko matyt kazkaip tokiu. Reikes uzklaust kokioj auto daliu parduotuvej.
Evaldai, cia rimtai, kad tos dvi lampackos i posukius ~60lt ?
Tai reiskia sueis man ryzos lempeckos )
Citata iš: Tserber 2011 Rugsėjo 27, 09:47:25 Tai reiskia sueis man ryzos lempeckos )Philipsai nelygu kur rasi, 30lt iseitu
Citata iš: BLAMM0 2011 Rugsėjo 27, 11:22:01 Citata iš: Tserber 2011 Rugsėjo 27, 09:47:25 Tai reiskia sueis man ryzos lempeckos )Philipsai nelygu kur rasi, 30lt iseitu Kur čia jie po 30lt, jei jų savikaina daug didesnė?
Citata iš: Evaldas 2011 Rugsėjo 27, 11:28:31 Citata iš: BLAMM0 2011 Rugsėjo 27, 11:22:01 Citata iš: Tserber 2011 Rugsėjo 27, 09:47:25 Tai reiskia sueis man ryzos lempeckos )Philipsai nelygu kur rasi, 30lt iseitu Kur čia jie po 30lt, jei jų savikaina daug didesnė?Man rodos Kaune Jovaite man uz tiek atidave paskutinius kitur visur kainos uzlauztos neblogai
Gautas dar vienas "pribumbasas" kupetai. Oo) Greitu metu reikės užmaut vietoj senojo.
Citata iš: StingerX 2011 Rugsėjo 27, 13:46:23 Gautas dar vienas "pribumbasas" kupetai. Oo) Greitu metu reikės užmaut vietoj senojo. modas tai tikrai geras, tik nedazhyk jo kebulo spalva
As tai patarciau neskubet susitvarkyt is leto ir pavasari uzsidet, nes ziemai toki geri trint gaila butu O dar zinant kad jie lengvai luzta, manau islauk sezono kito