uz kiek gavai zibintus?
Citata iš: audicauper 2011 Rugsėjo 08, 22:49:52 uz kiek gavai zibintus?Keiciau savo paprastas i sitas + pora daukantu. Bet galima sakyti man gavos 1 prie 1, nes dar ir pora naudotu xenon komplektu prie to pacio dave.
Citata iš: StingerX 2011 Rugsėjo 08, 22:54:56 Citata iš: audicauper 2011 Rugsėjo 08, 22:49:52 uz kiek gavai zibintus?Keiciau savo paprastas i sitas + pora daukantu. Bet galima sakyti man gavos 1 prie 1, nes dar ir pora naudotu xenon komplektu prie to pacio dave. Nesakyk, kad šitą vargšelį su tupdyta B4 iš Ukmergės čia šitaip nuskausminai, kur visą mašiną pardavinėja! Kažkaip viskas atitinka - vairuotojo pusės laikikliai nulaužyti ir xenonai stovėjo - pats travinau jį keist, ale rūpužiokas nepasirašė
Nu jo, turbūt mano snukutis ne itin simpatiškas p.s. siūliau tiek pat dadėt, tik keist i paprastas, o ne vientisas Dėl lęšių ir tos blendos net pasiūliau visą tą bėškę nupirkt už 2000 Lt , bet jaučiu dėl to pačio mano snukučio irgi nesutiko
gurksni, gal žinai kas turi ukmergėj ar aplink ukmergę ardomą audinę su tamsiai mėlynu šilkiniu salonu? Tuo standartiniu, kur būna ir b3/b4/c3/c4 ir t.t. Reikia man tokios medžiagos.
Citata iš: StingerX 2011 Rugsėjo 09, 09:08:42 gurksni, gal žinai kas turi ukmergėj ar aplink ukmergę ardomą audinę su tamsiai mėlynu šilkiniu salonu? Tuo standartiniu, kur būna ir b3/b4/c3/c4 ir t.t. Reikia man tokios medžiagos. Juodo šilko ir pas mane atsirastų dar turbūt, o tamsiai mėlyno tikrai neturiu. Ir šiaip - kažin ar esu matęs tokios spalvos.. Įmesk kokią foto čia ar į pm su pvz
Is B3/B4 kebulu juodas silkas buvo pas B3, pas B4 jau ejo negrinai juodas, o turejo toki melyna atspalvi..
ka ten per nesamone po medziaga abloskiu padejai?
Citata iš: Dim4ik 2011 Rugsėjo 09, 11:15:35 Is B3/B4 kebulu juodas silkas buvo pas B3, pas B4 jau ejo negrinai juodas, o turejo toki melyna atspalvi..Pas mane jis iš C3, tad kaip ir įtariau - jis visiškai juodut juodutėlis
as irgi atsimenu is ukmergiskio lesius keiciausi kazkada, su salyga kad viska pats sukeisiu
jei jau ilindo i masina...dabar eile atejo lesiams...saugok...