Evka temos neseka Sent from my SM-N910C using Tapatalk Pro
Puikiai prižiūri ir usa faros tinka džiugu kad į geras rankas pakliuvo Su stabdžiais vėl buvo išlindę problemų?
Super cepas atrodo Kaip su stabdziais? Issprendei?
nu čia skėliai tai ir tą hidraulinę bombą dvigubą gal pasiūlyk
o jei ta bomba nauja idejus? kaip idomu stabdziai? nepadideja pedalo jautrumas? manau ne tokia ten ir bloga ta sistema, tik va kad +- pas visus seniai negyva
jeigu apie hidraulika, pas mane gyva tokia bus ir kitoj masinoj.zapase turiu kriausiu kruva
Ir koks teigiamas efektas? Nuo bulkos amžiaus matei kur nors hidraulinius stabdžius? Gesendet von meinem EVA-L09 mit Tapatalk
Na jei teigiamas efektas nedomina Ti kodėl keiti stabdžius? Palik g60Gesendet von meinem EVA-L09 mit Tapatalk
Man rodos kad tu nesupranti kad ten viskas ne optimaliai padaryta . dėl to rs gavo Porsche stabdžius Ir kaina naudotų dalių didesnė nei naujų tobulesniu m pasaulis nestovi vietoje.. Ir pasakyk kur daugiau buvo audi hidrauliniai stabdžiai?.. Gesendet von meinem EVA-L09 mit Tapatalk
porsche stabdziai kartais ne brembo suportai? uzklijuoti galiu, kad ir lambordzini apie hidraulika diskutuok kitur.tavo ratas vienas, mano kitas
prie ko g60 ir ta sistema? kazka maisai.sistemos uztenka, o suportu ne.skiri du dalykus?