o cia su tais ziedais kazkas pradejo juos darytis? ar kaip?nes pats lb tokiu noriu bet 100lt uz kazkokius ziedukus moket tai gaila kisene neleidzia..o taip ju norisi.. :/
aleksoto turguj diedukas prekiauja galandimo irankiais, peiliais obliui, tai jisai tau ne tik parodys, bet ir parduos
o is kur pats gawai ziedelius?
klijawai juos? reik ir man tokiu
Citata iš: saras669 2009 Gegužės 27, 15:52:23 klijawai juos? reik ir man tokiu Jo klijavau. keleta laseliu dejau su superglue. Palaukiau kol isdziuvo klijai ir tada apvaliau pabaltejimus. O stikla klijavau su epoksidiniais klijais dvieju komponentu ir kampuose su lituokliu sulydziau stikla ir rema, kad tvirciau suliptu epoksidiniai klijai. O del ziedeliu tai derinkis su kuriuo nors is cia pasireiskusiu, t.y. su DOHC, Vytunia ar BeniTTo.
Bandysim benitto užspaust kad kitiems reikaliukams žiedelių pagamintų Oo)
Citata iš: StingerX 2009 Gegužės 27, 16:03:56 Citata iš: saras669 2009 Gegužės 27, 15:52:23 klijawai juos? reik ir man tokiu Jo klijavau. keleta laseliu dejau su superglue. Palaukiau kol isdziuvo klijai ir tada apvaliau pabaltejimus. O stikla klijavau su epoksidiniais klijais dvieju komponentu ir kampuose su lituokliu sulydziau stikla ir rema, kad tvirciau suliptu epoksidiniai klijai. O del ziedeliu tai derinkis su kuriuo nors is cia pasireiskusiu, t.y. su DOHC, Vytunia ar BeniTTo. na man tereikia brezinuku, o veliau jau bus matyt
Citata iš: Andriux 2009 Gegužės 27, 16:22:13 Bandysim benitto užspaust kad kitiems reikaliukams žiedelių pagamintų Oo)Kas per reikalai? Kiek jis sake, tai tau reikia to staciakampio aplink autocheka/borto kompa ir visas lemputes. Ar dar ko?
Citata iš: StingerX 2009 Gegužės 27, 17:05:50 Citata iš: Andriux 2009 Gegužės 27, 16:22:13 Bandysim benitto užspaust kad kitiems reikaliukams žiedelių pagamintų Oo)Kas per reikalai? Kiek jis sake, tai tau reikia to staciakampio aplink autocheka/borto kompa ir visas lemputes. Ar dar ko? reikia aplink oro reguliatorius, ant langu apiputimu salia kolonkiu panelej, aplink aukstadaznius ir aplink kolonkes o i skydeli nereikia jau, nes skirsis :/