Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: StingerX Audi S2 2.2T ir Audi A6 Avant  (Skaityta 460819 kartus)

Neprisijungęs BLAMM0

• Įrašai: 237
    • Žiūrėti profilį
Galetum kibt i varikli, kazka rimciau daryt,o ne zaist su ratais..
Peace
Na žmogus nori, kad mašina vaizdą turėtų, lupynų lekiančių daug yra, o nulaižytų... Beje tų kw gatvėj per akis, o į dragą žmogus panašu, kad nežada lėkt :)

Neprisijungęs Tomis

• Įrašai: 1174
    • Žiūrėti profilį
manau kompetetingai remapinus ta masina turetu kardinaliai geriau vaziuoti nei dabar.

Neprisijungęs StingerX

• Dalys
  • Įrašai: 2626
    • Žiūrėti profilį
O nors vienas is jusu vaziavot su ja dabar, kad snekat? As nesuprantu kam tos snekos. Vaziuoja man puikiai ir dabar. Ir kaip kolega minejo - i dragus nevaziuosiu, tad man uztektinai 270kw. vazinetis gatvemis.
« Paskutinį kartą keitė: 2015 Sausio 14, 12:39:17 sukūrė StingerX »

Neprisijungęs ArasCL

• Įrašai: 7063
    • Žiūrėti profilį
nu nieko, pabandysim :)

Neprisijungęs \/ainius

• Įrašai: 1470
    • Žiūrėti profilį
Uzsipulsiu ir as :-]
Smlsumas toks, is kur zinai kad cia butent 270kw'ailiu? O gal dar daugiau :)
As manau butu geriausia prasukt ant stendo, tada butu visi ramus bei laimingi :-]

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Ir šioje istorijoje kaip ir daugumoje geriausia, kad dėl tų kw labiausiai šikną skauda kitiems, o ne savininkui :-] Tai Maskva irgi ne per dieną pasistatė. Ateis laikas manau ir tiems kw, kai kosmetika bus baigta

Neprisijungęs StingerX

• Dalys
    • Žiūrėti profilį
Uzsipulsiu ir as :-]
Smlsumas toks, is kur zinai kad cia butent 270kw'ailiu? O gal dar daugiau :)
As manau butu geriausia prasukt ant stendo, tada butu visi ramus bei laimingi :-]

Nei as suksiu ant to dyno stendo del kitu, nei cia svaikit. :D Esu vaziaves su kitais s2, tai sitas tikrai geriau sukasi.

Neprisijungęs StingerX

• Dalys
    • Žiūrėti profilį
Geriau patarkit kur LT nusipirkti rastafkes/adapterius 25mm ir 30mm. Radau H&R, bet biski kaina baisoka pasirode. 860lt uz 4vnt.

Neprisijungęs \/ainius

• Žiūrėti profilį
Nei as suksiu ant to dyno stendo del kitu, nei cia svaikit. :D Esu vaziaves su kitais s2, tai sitas tikrai geriau sukasi.

Tai ir valio. :-]
Galetum parodyt juoda kupa pries iskialiaujant.

Neprisijungęs PSSHHH

• Įrašai: 2222
    • Žiūrėti profilį
http://www.rastafkes.lt/index.php?route=product/category&path=59 Uzmesk aki ant durniaus gal bus kazkas kaip tik tau :V

Neprisijungęs PSSHHH

• Įrašai: 2222
    • Žiūrėti profilį
Nieko gero cia ka as numeciau :bedantis:

Neprisijungęs BLAMM0

• Žiūrėti profilį
Na jo, gal čia koks 350kw, iš kur gali žinoti :D

Neprisijungęs StingerX

• Dalys
    • Žiūrėti profilį

Tai ir valio. :-]
Galetum parodyt juoda kupa pries iskialiaujant.

Ner ten ka rodyt. :D

Neprisijungęs \/ainius

• Žiūrėti profilį
Ner ir ne... :D
Rodyk kokia isvaziuoja, ant kiek nurengta :-]

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18277
    • Žiūrėti profilį
nelabai suprantu kam tie pykčiai, įdomu variklis, nes nė dėl to kad pas autorių yra chujovai ar kažkas ne taip padaryta; o dėl to kad įdomūs techniniai sprendimai, kurie aktualūs man pačiam ir kaikuriem žmonėms čia forume. niekas nesako kad netraukia ar nevažiuoja ar bombinti reikia, tiesiog įdomu kaip pasiekti 270kW ir ką ten veikia distrikas, jei jis tikrai yra.

asmeniškai man tie bbs replica ratai ar galinai priekiniai bulkiniai bamperiai yra 0 intereso, nes nesuprantu apie tai nieko; tas pats su rastafkėm, o įdomiausia variklis, kurio net foto nėra
« Paskutinį kartą keitė: 2015 Sausio 14, 15:26:31 sukūrė Domas »

Neprisijungęs tomas25

• Įrašai: 1213
    • Žiūrėti profilį
nelabai suprantu kam tie pykčiai, įdomu variklis, nes nė dėl to kad pas autorių yra chujovai ar kažkas ne taip padaryta; o dėl to kad įdomūs techniniai sprendimai, kurie aktualūs man pačiam ir kaikuriem žmonėms čia forume. niekas nesako kad netraukia ar nevažiuoja ar bombinti reikia, tiesiog įdomu kaip pasiekti 270kW ir ką ten veikia distrikas, jei jis tikrai yra.
Turbina, Purkstukai, ismetimo kolektorius, didesnis interkuleris.. ir dar sankaba truputi stipresne  pasikeisti..
daugiau nieko ir nereikia.

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
aš suprantu kaip tai daroma, bet kas konkrečiai dėta įdomu, kaip pasiektas tas kw skaičius, kiek kainavo palyginti su kitais setupais.

kokiu slėgiu važiuojama ir kokiu kuru?

Neprisijungęs StingerX

• Dalys
    • Žiūrėti profilį
aš suprantu kaip tai daroma, bet kas konkrečiai dėta įdomu, kaip pasiektas tas kw skaičius, kiek kainavo palyginti su kitais setupais.

kokiu slėgiu važiuojama ir kokiu kuru?

Kas tiksliai deta negaliu labai tiksliai atsakyti, kadangi ne as pats dejau. Vaziuojama max 1,4 bar. ir 98 benzinu. :) Rasiau kazkurioj zinutej kas deta pasak buvusio savininko.

"Nu va, sian issiaiskinau biski apie eske. Zodziu yra 375 AG ir 510 NM. Idetas 10v siurblys, RS2 ismetimo kolikas, keramikine sankaba (motor sport), kaltiniai stumokliai, turbina hx35 su k26, zalias oro filtras, cooleris didesnis, kompas stock mapintas, pukstukai nuo saab. Kaip ir viskas. Stabdziai pezo priekis, gale s3+s4."
« Paskutinį kartą keitė: 2015 Sausio 14, 15:48:03 sukūrė StingerX »

Neprisijungęs BLAMM0

• Žiūrėti profilį
Šneka žmonės, kad su paskirstytoju iki 450hp galima varyt, ir apsukos jei neviršyja 7500. Žinoma daug geriau atskiros babinos :)

Neprisijungęs ArasCL

• Įrašai: 7063
    • Žiūrėti profilį

asmeniškai man tie bbs replica ratai ar galinai priekiniai bulkiniai bamperiai yra 0 intereso, nes nesuprantu apie tai nieko; tas pats su rastafkėm, o įdomiausia variklis, kurio net foto nėra
o jei jis nesuks daug rpm virs gamyklinio, tai gal uztenka ir distrofiko, manau pagrinxas oras ir daugiau kuro atitinkamai ir zvakes geros, kad nebutu misfiriu

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
Šneka žmonės, kad su paskirstytoju iki 450hp galima varyt, ir apsukos jei neviršyja 7500. Žinoma daug geriau atskiros babinos :)
Taip galima, tik nelabai saugu, žmonės sako kad rimtesnę babiną įdėjus pasidaro saugiau
o jei jis nesuks daug rpm virs gamyklinio, tai gal uztenka ir distrofiko, manau pagrinxas oras ir daugiau kuro atitinkamai ir zvakes geros, kad nebutu misfiriu
na nevisai noriu sutikti kad misfire pagrindinė bėda nesudirbs, susitampys
bet esmė kad kai važiuoji didesniu slėgiu (ne apsukose esmė šiuo atvėju), nes bėda tame, kada cilindre, kuriame reikia skierkos yra didelis slėgis, yra didesnė varža, dėl to skierka gali rasti kelią į kitą cilindrą , pvz kuris dar tik turės būti padegamas, o ten jau kuras yra,  o suspaudimo ciklas tik prasideda, tai pasėkmės savaime suprantamos;

esmė tokia, kad skierka eina trumpiausiu keliu kur mažiausia varža, tai jei cilindre, kur nėra suspausto mišinio varža ant tiek mažesnė, kad skierkai lengviau bus šokt į kitą cilindrą distrike... tada buna liūdna
Kas tiksliai deta negaliu labai tiksliai atsakyti, kadangi ne as pats dejau. Vaziuojama max 1,4 bar. ir 98 benzinu. :) Rasiau kazkurioj zinutej kas deta pasak buvusio savininko.

"Nu va, sian issiaiskinau biski apie eske. Zodziu yra 375 AG ir 510 NM. Idetas 10v siurblys, RS2 ismetimo kolikas, keramikine sankaba (motor sport), kaltiniai stumokliai, turbina hx35 su k26, zalias oro filtras, cooleris didesnis, kompas stock mapintas, pukstukai nuo saab. Kaip ir viskas. Stabdziai pezo priekis, gale s3+s4."
Stingeri dėkui už info, standartinis setupas visgi, aš visai už motroniką, mapint kainuoja brangiai, bet tempti laidus vemsam visokiem, daug darkymo. Beje gal žinai rs2 kolikas tikras ar china copy? bet kuriuo atvėju nepalyginti su stock (y)
« Paskutinį kartą keitė: 2015 Sausio 14, 16:47:24 sukūrė Domas »

Neprisijungęs StingerX

• Dalys
    • Žiūrėti profilį
Skriejikas pas mane. :) Ateity bus babinos ir vemsas. Dabar kol kas prie motoro nelendu, kaip sakiau. Vasaros pradzioj pradesiu kraptsytis ten, kai dazysis kebulo dalys. :)

Neprisijungęs tomas25

• Įrašai: 1213
    • Žiūrėti profilį
Kiek AG nori kad į vems keisti?

Neprisijungęs audicouper

• Įrašai: 4273
    • Žiūrėti profilį

Kaip patikrinai stumoklius?
Dažniausiai keičiami svaistikliai keliant galia o ne stumai, nes tai praktiškai mažai ką keičia ;-)

Neprisijungęs Shotokan

• Įrašai: 5448
    • Žiūrėti profilį
bet tai stumai riba turi?