Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: StingerX Audi S2 2.2T ir Audi A6 Avant  (Skaityta 460087 kartus)

Neprisijungęs adrian

• Įrašai: 5868
    • Žiūrėti profilį
O tu dar čia? Staigiai varyk spyruolių kišt  :D :D :D

Neprisijungęs StingerX

• Dalys
  • Įrašai: 2626
    • Žiūrėti profilį
O tu dar čia? Staigiai varyk spyruolių kišt  :D :D :D

Jo bleen, kieme ant saligatvio? :D As Kaune, o garazas Ukmergej. :D Nors reiks nuvaryt paziuret nusukus rata kokios pas mane stovi.

Neprisijungęs StingerX

• Dalys
    • Žiūrėti profilį
Kam reikia spyruokliu? :D Buvau katik nusisukes rata ir apziurejau ar tinka ar ne. Zodziu vienas galas tinka, o kitas ne. Vadinasi jos nuo B4, o ne nuo bulkos. Bet siaip masciau gal butu imanoma tik pati dangteli pakeist, kad tiktu sios spyruokles?

Neprisijungęs ~Romas~

• Įrašai: 2312
    • Žiūrėti profilį
jei tikslei nuo B4 tai skelbk kaina ir kiek jos zemina kazin? :)

Neprisijungęs goodazz

• Įrašai: 1643
    • Žiūrėti profilį
Kam reikia spyruokliu? :D Buvau katik nusisukes rata ir apziurejau ar tinka ar ne. Zodziu vienas galas tinka, o kitas ne. Vadinasi jos nuo B4, o ne nuo bulkos. Bet siaip masciau gal butu imanoma tik pati dangteli pakeist, kad tiktu sios spyruokles?
šiaip "tiks" tos spyruoklės ant kupo. tik tiek kad apačia ne tiksliai atsiguls ant lėkštutės. arba kaip kažkas minėjo, gali apatinę apviją pripjauti. šiaip geros spyruoklės weitec.
goodazz audi dalys  - naudotos s2/s4/s6/a200 20v ir kitų audi dalys
861011325

Neprisijungęs StingerX

• Dalys
    • Žiūrėti profilį
šiaip "tiks" tos spyruoklės ant kupo. tik tiek kad apačia ne tiksliai atsiguls ant lėkštutės. arba kaip kažkas minėjo, gali apatinę apviją pripjauti. šiaip geros spyruoklės weitec.

Kad tiks, tai zinau, bet tai jei ne tiksliai atsiguls ant lekstes, tai speju nesuses tiek, kiek su tinkamom. Pripjovus jas masina dar labiau suses, nei sudejus tinkamas. Ar ne? O as perdaug zemint nenoriu.

Siaip maciau forume kazkas pardavineja tokias pat weitec nuo bulkos, tai reikes bandyt pasikeist su juo. Jei nieko neisdeks, tai tada ziuresiu ka su jomis daryt.

Neprisijungęs andrenas

• Įrašai: 1549
    • Žiūrėti profilį
visgi buvau teisus , o pjaustyt nepatarciau gausis paskui nesamone

Neprisijungęs StingerX

• Dalys
    • Žiūrėti profilį
Susidejau tas spyruokles. Susidejo normaliai, niekas niekur nesiekia ir susedo tikrai normaliai. Bet vistiek butu idomu sukist weitec zalias spyruokles nuo bulkos ir ziuret kaip su jomis atrodytu. :) Foto veliau ikisiu kaip atrode pries ir po.

Neprisijungęs StingerX

• Dalys
    • Žiūrėti profilį
Pakeiciau tik galines noredamas isitikint ar tinka jos. Priekines keisciau ryt, bet neturiu tinkamu irankiu atsukt amortizatoriaus virsaus tai teks vazinet su iskeltu priekiu, kol nenuvaziuosiu i ukm.  :-{ :D   Taip atrode pries keiciant spyruokles:  :f

O taip po  :G

O cia radau "dovanu" po tada, kai uzsokau ant bordiuro.  (z) Pravazinejau metus laiko ir net nepajauciau, kad amortikas lenktas.  (z)  :D
Tam kartui atitiesinau ir idejau atgal, bet reikes keist, nes salnikas jau po biski tepaluojasi.

« Paskutinį kartą keitė: 2009 Gegužės 13, 22:30:38 sukūrė StingerX »

Neprisijungęs ags

• Įrašai: 409
    • Žiūrėti profilį
oho,gerai suzemejo,nice (+)

Neprisijungęs goodazz

• Įrašai: 1643
    • Žiūrėti profilį
keista, kad tas amortikas nelūžo.. nes ten kietas metalas
sužemėjo, tai liuks
goodazz audi dalys  - naudotos s2/s4/s6/a200 20v ir kitų audi dalys
861011325

Neprisijungęs iBeniTTo

• Įrašai: 1743
    • Žiūrėti profilį
Del amortiko tai keistai, kad sulinko jis.
o suzemejo graziai  :H :H :H
kai busi ukm pasirodyk prie garazo, nes kasdien ten po darbo bunu ;)

Neprisijungęs StingerX

• Dalys
    • Žiūrėti profilį
Del amortiko tai keistai, kad sulinko jis.
o suzemejo graziai  :H :H :H
kai busi ukm pasirodyk prie garazo, nes kasdien ten po darbo bunu ;)

Ja ja, zinau, kad knisiesi prie savosios kas vakara. :D Uzsuksiu, kai busiu. :)

Neprisijungęs StingerX

• Dalys
    • Žiūrėti profilį
keista, kad tas amortikas nelūžo.. nes ten kietas metalas
sužemėjo, tai liuks

Man irgi keista, nes kad metalas kietas, tai pajauciau, kai bandziau dalinai atitiesint. Siaip netaip pavyko atkalt. :D
Suzemejo tai liuks, bet siaip tos B4 spyruokles yra trumpesnes mazdaug ~2cm nei stock'ines kupo, o vat jei buciau dejas pilnai tinkancias weitec spyruokles nuo bulkos, tai butu tip-top ilgis kaip ir stock'iniu. Tai dabar man idomu kaip atrodys priekis, kai sudesiu spyruokles. Tikiuosi nebus labiau pakiles, nei galas..  (z) :D

saras669

• Svečias
bus kaip pas mane priekis auksciau galas zemiau :)amortikai tai greit mirs tepalinei tau :D

Neprisijungęs MIKE_S

• Įrašai: 362
    • Žiūrėti profilį
teisingai nusileido kupas (y)

Neprisijungęs StingerX

• Dalys
    • Žiūrėti profilį
bus kaip pas mane priekis auksciau galas zemiau :)amortikai tai greit mirs tepalinei tau :D

Blecha negerai.. Reikes mastyt kazka su tuo priekiu tada. Arba gala tada reiks biski kilstelt. O del amortiku labai nesijaudinu, nes taip ar taip jau reiks keist viena galini, tai prie progos ir kita pakeisiu. Dar reiks pabandyt stoka prasregiuot ir patrumpint kokius 3cm, manau turetu tada ilgiau laikyt. :D

saras669

• Svečias
dek dujinius ir fsio.... ;)

Neprisijungęs StingerX

• Dalys
    • Žiūrėti profilį
dek dujinius ir fsio.... ;)

Tai ir su dujiniais galima toki pati eksperimenta pabandyt padaryt. :) Juk tada kaip suprantu turetu amortikas dirbti praktiskai taip, kaip jam priklauso. Ar klystu?

saras669

• Svečias
nu jo...pas mane tai trumpesniu amortiku reik nes masina pakelus reik spiruokle istatyt kai nuleidi :D

Neprisijungęs StingerX

• Dalys
    • Žiūrėti profilį
nu jo...pas mane tai trumpesniu amortiku reik nes masina pakelus reik spiruokle istatyt kai nuleidi :D

:D

Neprisijungęs adrian

• Įrašai: 5868
    • Žiūrėti profilį
 (y) teisingas kelias  ;)

Neprisijungęs StingerX

• Dalys
    • Žiūrėti profilį
Deka netiketai sutikto Tomazo, gavau raktus reikalingus atsukt priekinio amortiko virsui, tai varau keist ir priekiniu spyruokliu. :D

Neprisijungęs PREZIDENTAS

• Įrašai: 3831
    • Žiūrėti profilį
pasakyk nuosirdziai ar kietumas labai padidejo, nes noreciau ir as suzieminti, tik bijau kad nebutu labai kietas nes padangos ir taip jau 35 ausktis

Neprisijungęs powliuz

• Įrašai: 3533
    • Žiūrėti profilį
 (aa) (aa) Super sukrito (y) Nepastebejai, per duobes waziuojant nebruzina? Susisodink kada kelis zmones i gala ir tada paziek ar nebruzina  :V  O del kietumo tai nemanau kad lb kieta su tepaliniais amortikais... ?!?