O tu dar čia? Staigiai varyk spyruolių kišt
Kam reikia spyruokliu? Buvau katik nusisukes rata ir apziurejau ar tinka ar ne. Zodziu vienas galas tinka, o kitas ne. Vadinasi jos nuo B4, o ne nuo bulkos. Bet siaip masciau gal butu imanoma tik pati dangteli pakeist, kad tiktu sios spyruokles?
Citata iš: StingerX 2009 Gegužės 13, 13:57:38 Kam reikia spyruokliu? Buvau katik nusisukes rata ir apziurejau ar tinka ar ne. Zodziu vienas galas tinka, o kitas ne. Vadinasi jos nuo B4, o ne nuo bulkos. Bet siaip masciau gal butu imanoma tik pati dangteli pakeist, kad tiktu sios spyruokles?šiaip "tiks" tos spyruoklės ant kupo. tik tiek kad apačia ne tiksliai atsiguls ant lėkštutės. arba kaip kažkas minėjo, gali apatinę apviją pripjauti. šiaip geros spyruoklės weitec.
Del amortiko tai keistai, kad sulinko jis.o suzemejo graziai kai busi ukm pasirodyk prie garazo, nes kasdien ten po darbo bunu
keista, kad tas amortikas nelūžo.. nes ten kietas metalassužemėjo, tai liuks
bus kaip pas mane priekis auksciau galas zemiau :)amortikai tai greit mirs tepalinei tau
dek dujinius ir fsio....
nu jo...pas mane tai trumpesniu amortiku reik nes masina pakelus reik spiruokle istatyt kai nuleidi