Citata iš: Miguel 2009 Balandžio 30, 00:40:24 Citata iš: StingerX 2009 Balandžio 29, 23:27:52 Citata iš: tomazas 2009 Balandžio 29, 23:26:45 pagirtinas darbas, sveikinu sijona užsidejus kitas darbas turbūt bus antakių šalinimas, ane? Nifiga. Antakiai liks, nes man jie suteikia siokios tokios agresijos. Joa geri darbeliai mldc... bet del antakiu man tai irgi kazkaip grubei jie ziuresi... as irgi salinciau
Citata iš: StingerX 2009 Balandžio 29, 23:27:52 Citata iš: tomazas 2009 Balandžio 29, 23:26:45 pagirtinas darbas, sveikinu sijona užsidejus kitas darbas turbūt bus antakių šalinimas, ane? Nifiga. Antakiai liks, nes man jie suteikia siokios tokios agresijos. Joa geri darbeliai mldc... bet del antakiu man tai irgi kazkaip grubei jie ziuresi... as irgi salinciau
Citata iš: tomazas 2009 Balandžio 29, 23:26:45 pagirtinas darbas, sveikinu sijona užsidejus kitas darbas turbūt bus antakių šalinimas, ane? Nifiga. Antakiai liks, nes man jie suteikia siokios tokios agresijos.
pagirtinas darbas, sveikinu sijona užsidejus kitas darbas turbūt bus antakių šalinimas, ane?
8-P Priekiniu groteliu apvada nenori perdazyt juodai? O gal planuoji groteles pasikesit?
Sitos cia tik laikinai. Desiu FK tipo, be zenklo. Ziuresiu kaip su jomis atrodo.
Atsigavo masinele po darbu O ratus irgi perdazinejai? Ar nauji? jei desi juodas grotelkes FK, lb tiktu ir ratus juodai nupust Restepa tau, taip ir toliau
Nezinau kaip kitiems, bet man tie antakiai ant lempu nesiziuri
cupas tvarkingai atrodo... manes irgi laukia daug darbo su moldingais ir daug dazymo...
guminiais,ju galai uzsiraite jau,atsoke.... :/
va kokios galines pas coupe turi buti http://www.autogidas.lt/auto/skelbimas/audi_80/14/78037