Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: StingerX Audi S2 2.2T ir Audi A6 Avant  (Skaityta 459970 kartus)

Neprisijungęs StingerX

• Dalys
  • Įrašai: 2626
    • Žiūrėti profilį
aaa.. ko iskart nesakei kad akrilas :) tada gali megynt,, wistiek jei pasistenksi bus graizu anie yra :)

oook, reiks tada bandyt naikint tas rudis. :D

Neprisijungęs tomazas

• Įrašai: 945
    • Žiūrėti profilį
visai normaliai ta raudona spalva siuo atveju man atrodo, nors ir nemegstu tokiu pat dalyku kaip brutas. tik vat kaip su galu situacija?

Neprisijungęs StingerX

• Dalys
    • Žiūrėti profilį
visai normaliai ta raudona spalva siuo atveju man atrodo, nors ir nemegstu tokiu pat dalyku kaip brutas. tik vat kaip su galu situacija?

Ta prasme "su galu situacija" ? Apie kuria poteme sneki? Ar apie kebulo korozija ar galinius stabdziu suportus? :)

Neprisijungęs tomazas

• Žiūrėti profilį
apie suportus: kokios jie spalvos?

Neprisijungęs StingerX

• Dalys
    • Žiūrėti profilį
apie suportus: kokios jie spalvos?

Raudonos, kaip ir priekiniai. :)

Neprisijungęs StingerX

• Dalys
    • Žiūrėti profilį
Daugumai kupistu atsilupineja, atsokineja apatiniu dureliu moldingu kampai yra galvos skausmas, tame tarpe ir man. Tai sumasciau siektiek "paburti" su tais atsokusiais kampais. Ziuresim ar pasiteisins ar ne, bet moket po 150lt uz viena moldinga nelabai turiu noro.  (-)
Siaip pagrindinis dalykas del ko atsokineja tie kampai yra senatve ir rudziu suesti "begeliai" laikikliams. Isvaliau, isgramdziau tas rudis paciuose kampuose ir is cinkuotos skardos islanksciau nauja begiu galiuka ir priklijavau su kauciukiniais klijais ir palaikiau para prislaudes su siokiu tokiu svoriu. Galbut reikejo su stiklo klijais, bet cia tik dar bandymas, tad nenorejau iskart pernelyg tvirtai suklijuot, kad poto nebutu imanoma nulupt tos skardos. :) Beje, gal kas turit nereikalingus atsilupinejusius Coupe apatinius moldingus? Yra dar siokiu tokiu planu.

Foto, kad butu aiskiau apie ka as cia svaigstu:

Neprisijungęs StingerX

• Dalys
    • Žiūrėti profilį
Taip pat pagaliau prisiverciau tvarkingai pasidaryt laidus einancius i maga, kol neturejau ka veikt.  :D Izolke sucks, lydmetalis + kembrikai  :G

Neprisijungęs vyciokas

• Įrašai: 1603
    • Žiūrėti profilį
bet tai tarpas yra, ar jis panaikinamas?

Neprisijungęs a200

• Įrašai: 1765
    • Žiūrėti profilį
kas ten per raudona knopke? nos'as? :D :D :V

Neprisijungęs StingerX

• Dalys
    • Žiūrėti profilį
bet tai tarpas yra, ar jis panaikinamas?

Tarpas yra, nieko cia kolkas su tuo paciu moldingu nebepridarysi, nes nuo senatves jis yra susitraukes. Bet va nors galai nebeuzsilankste. :P
O ta tarpa vizualiai galima paslepti tiesiog patepliojant juodais dazais. Bet as kitka esu primastes, velgi teks bandyt. :D

Neprisijungęs StingerX

• Dalys
    • Žiūrėti profilį
kas ten per raudona knopke? nos'as? :D :D :V

O ka tu galvoji? Zinoma! :D Siaip ten stipro ijungimas/isjungimas per remote laideli. :)

Neprisijungęs tomazas

• Žiūrėti profilį
Teko nesenai savo moldingus irgi taip remontuot, tai išoperavau surudijusią geležį lauk ir priklijavau gumą prie kėbulo, bet mano buvo labiau ir daugiau supuvę.
stiprintuvo mygtukas pas mane prie slenkscio buvo ir atjungdavo jisai "+" laidą - patogus dalykas :)

Neprisijungęs StingerX

• Dalys
    • Žiūrėti profilį
Teko nesenai savo moldingus irgi taip remontuot, tai išoperavau surudijusią geležį lauk ir priklijavau gumą prie kėbulo, bet mano buvo labiau ir daugiau supuvę.
stiprintuvo mygtukas pas mane prie slenkscio buvo ir atjungdavo jisai "+" laidą - patogus dalykas :)

Siaip pirmas pamastymas buvo tiesiog isgrauzt tas rudis ir klijuot guma prie kebulo, bet poto pamasciau, kad geriau pasidaryt taip, kad esant reikalui butu galimybe nuimt tas gumas. :)

Neprisijungęs tomazas

• Žiūrėti profilį
teisingai padarei :)

Neprisijungęs StingerX

• Dalys
    • Žiūrėti profilį
Taigi.. teko neitin maloni procedura niokot ir drozt peiliu savo kupeta  :[ Bet viskas siekiant gero!  :D
Reikejo isnaikinti pradedancias veistis rudeles ir atrodo man tai pavyko be dideliu pinigines skausmu.  :)
Viska dariausi pats su keletos zmoniu patarimais. Ziuresim kaip laikys, bet kadangi dariau kaip sau, tai turetu laikyti tikrai gerai.  Oo)
Foto kaip atrode pries darbus yra siektiek ankstesniuose lapuose, tad nesikartosiu.

Foto darbu eigoje:

Isgramdyti rudziu zidineliai ir isvalyti rudziu suriseju del viso pikto:

Neprisijungęs StingerX

• Dalys
    • Žiūrėti profilį
Isgramdytos vietas uzauginau su dazais, nes neturejau noro dazyt puse masinos. Spalvos siektiek nepataike, bet norint pamatyt, kad ten kazkas yra daryta, reikia laaabai gerai ieskot ir isiziuret. :P
Keleta foto:

Neprisijungęs StingerX

• Dalys
    • Žiūrėti profilį
Prie to pacio nusilupau visus moldingus ir veidrodelius ir paruosiau juos perdazymui, bei nusidaziau.  (+)
Nudazytu foto nera, nes buvau laikinai be fotiko, tad viskas jau susukta ant masinos.

Neprisijungęs StingerX

• Dalys
    • Žiūrėti profilį
Taip pat pagaliau uzsikabinau galinio buferio originalu Kamei "isnesima/buferio sijona".  :G
Foto kaip atrode be jo nededu, nes galima rasti pries ankstesniuose puslapiuose. ;)

Neprisijungęs StingerX

• Dalys
    • Žiūrėti profilį
Veliau seke kruopstus visu galu poliravimas. Nepalikau nei vieno nepoliruoto kampucio.  (+) Deja foto is darbu eigos neturiu. Poliravau velgi pats, nadojau 3m sveitimo ir poliravimo pastas, bei turtle wax poliroli-pieneli uzbaigimui.  Oo)

Foto po poliravimo:

Neprisijungęs StingerX

• Dalys
    • Žiūrėti profilį
O cia siaip foto po nupoliravimo, nuplovimo ir isblizginimo. Kazkaip kuo toliau, tuo labiau mane balta spalva veza.  :G  :G

Taip pat atejo laikas ir buvo pakeisti tepalai, visi filtrai ir voztuvu dangtelio tarpyne, nes siektiek leido tepaliuka pro ja. Po biski bandom gaivinti kondiske, nes kai pirkau auto, tai dirzas kazkodel buvo numestas.  ?!? Tai uzdejau dirza ir dabar reikia uzpildyt freonu (jei niekur nekiaura) ir ziuret ar salone saldo ar ne.  :V Kiti sekantys darbai yra isryskinti juodasias auto dalis, t.y. perdazyti slenkscius juodai, atnaujinti visas gumines ar plastikines vieteles ant kebulo suteikiant sviezumo.  (+)
Darbai niekada nesibaigia. Tik turek noro kanors daryt, tai tikrai rasi ka, kad ir kokia auto bebutu.  :D

Neprisijungęs vyciokas

• Žiūrėti profilį

Neprisijungęs tomazas

• Žiūrėti profilį
pagirtinas darbas, sveikinu sijona užsidejus :) kitas darbas turbūt bus antakių šalinimas, ane? ;)

Neprisijungęs StingerX

• Dalys
    • Žiūrėti profilį
pagirtinas darbas, sveikinu sijona užsidejus :) kitas darbas turbūt bus antakių šalinimas, ane? ;)

Nifiga. :D Antakiai liks, nes man jie suteikia siokios tokios agresijos. :P

Neprisijungęs MIKE_S

• Įrašai: 362
    • Žiūrėti profilį

Joa geri darbeliai ;) mldc... bet del antakiu man tai irgi kazkaip grubei jie ziuresi... as irgi salinciau  :) (h)

Neprisijungęs vyciokas

• Žiūrėti profilį

Joa geri darbeliai ;) mldc... bet del antakiu man tai irgi kazkaip grubei jie ziuresi... as irgi salinciau  :) (h)
(+) (+)