Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: StingerX Audi S2 2.2T ir Audi A6 Avant  (Skaityta 471878 kartus)

Neprisijungęs Shotokan

• Įrašai: 5448
    • Žiūrėti profilį
permastei mano grieztus postus? (aa)  tai panelem keist nenori? kronsteinus galesiu su spec irankiu pritvirtint. :) airbagu prava semkes ten pajungt.pasijungia tik pliusas nuo degimo ir minusas.

Neprisijungęs StingerX

• Dalys
  • Įrašai: 2626
    • Žiūrėti profilį
Ne, manau panele kisiu sita, tik biski as ja "patiuninguosiu" :D Man kisene po vairu aktuali, o toj kitoj jos nera.

Neprisijungęs Shotokan

• Įrašai: 5448
    • Žiūrėti profilį
vel pipec :D

Neprisijungęs StingerX

• Dalys
    • Žiūrėti profilį
(j) Kaip cia buve. :D Biski "patiuningavau" lesius, kad ilgapirsciams butu ka veikt juos isimant.   (z) Dar hologenus pasikeiciau, nes pries tai buvo senesni.

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Halus reiktų išskersti ir reflektorių perdažyti naujai, tada daug gražiau atrodytų. Savo ex buvau baltai vidų nupūtęs, idealiai tada spalvos atitiko.

Neprisijungęs StingerX

• Dalys
    • Žiūrėti profilį
Zinau sita, reikes issikept orkaitej tuos halogenus kuria diena ir persipust vidurius. (+)

Neprisijungęs An$id

• Įrašai: 754
    • Žiūrėti profilį
priekis  (y) truksta tik lempu apiplovimo :V  :D

Neprisijungęs StingerX

• Dalys
    • Žiūrėti profilį
Daug ko truksta sitai varguolei. Gal bus ir apiplovimas kuria diena, reik tik surast uz normalia kaina. :D

Neprisijungęs ArasCL

• Įrašai: 7063
    • Žiūrėti profilį
gražiai lešiai atrodo

Neprisijungęs GedasQ

• Įrašai: 2515
    • Žiūrėti profilį
Senieji priesrukiniai tai be skaidraus to kvadratelio skaitosi?

Neprisijungęs StingerX

• Dalys
    • Žiūrėti profilį
Senieji priesrukiniai tai be skaidraus to kvadratelio skaitosi?

Kiek zinau, tai taip. Nors gali buti ir atvirksciai... Tiksliai nezinau. :think:

Neprisijungęs Miron`as

• Įrašai: 2792
    • Žiūrėti profilį
Zinau sita, reikes issikept orkaitej tuos halogenus kuria diena ir persipust vidurius. (+)
nereik nieko kept, pastatai "ciajnika" vandens, uzverda => pili i inda su halais (pries tai aisku viska isrink) pabaltuos, nereiks 3.14stis :)

Neprisijungęs StingerX

• Dalys
    • Žiūrėti profilį
Cia rimtai toks bajeris veikia? (z)

Neprisijungęs Miron`as

• Įrašai: 2792
    • Žiūrėti profilį
taip, savo rs halus viriau pabaltavo

Neprisijungęs df

• Įrašai: 1564
    • Žiūrėti profilį
Reiks issivirt halus (y) :D

Neprisijungęs 1408

• Įrašai: 157
    • Žiūrėti profilį
na jeigu zmogus dare su rs halais toki dalyka tai galima ir su paprastais taip padaryt, nors ne taip bus gaila jaj kazkas atssitiks :D

Neprisijungęs An$id

• Žiūrėti profilį
as tai kai dariau tokia nesamone tai man padejo tiesiog karstas vanduo is krano  :D, ir paskui lengvai isejo stikla nuimt be atsuktuvu tiesiog rankomis :D

Neprisijungęs vabalaz

• Įrašai: 2839
    • Žiūrėti profilį
as tai kai dariau tokia nesamone tai man padejo tiesiog karstas vanduo is krano  :D, ir paskui lengvai isejo stikla nuimt be atsuktuvu tiesiog rankomis :D

tai kad čia, kaip supratau, niekoardyt nereik. Reflektorius tiesiog nudega ir pasidaro baltas :D

Neprisijungęs Dariuxxxassss

• Lietuvių kalbos darkytojas
  • Klubo garbės narys
  • *
  • Įrašai: 3773
    • Žiūrėti profilį
sveiki hebra , as del tu motoru 2.6 ir 2.8 , pasakysiu jum tiek , jie yra patvarus ir tikrai nelievi , jai jau vienas kaskam uzlinko nuo redlaino , jieskok bedos ji bus kaskur , nes as su 2.6 motoriuku tris metus atvazinejau mate jis redlaino ir siltas budamas ir saltas ir liepsna is duslintuvo saude , duslintuvas buvo originalus visas tik be katalizatoriu , du metus buvo dujos ,ir tikrai mate jis pas mne dauk visko , ir pirmu begiu redlaino ir antru redlainai o jai ant ledo tai ir treciu budavo redlainas , patikekit jie laiko , jai netikit uzeikt i siauliu tema ir paklauskit ar pas mane laiko tas motoriukas ir kaip as vazineju ar buna pas mane redalinu ar ne jie pasakys jog pas mane motoras atlieka savo darba kaip priklauso ;) ir dabar turiu nusipirkes b4 su 2.8Q benzas ir tas jau mato rdlaino ir nemzai :D aisku kai tik grystu is reiso

o paskaos kad jie lievi tikrai nepatikesiu ;)  cia turbut tau taip ispuole ir viskas

Neprisijungęs StingerX

• Dalys
    • Žiūrėti profilį
Jooo, dar pamenu, kaip tu su tokia... auksine, bronzine lyg ir ceske su 2,8 ar 2,6 quattro ant akro stogo Kaune pedala uzmynes numynei link nuvaziavimo. :D

Neprisijungęs Dariuxxxassss

• Lietuvių kalbos darkytojas
  • Klubo garbės narys
  • *
  • Įrašai: 3773
    • Žiūrėti profilį
jo kol kaune dirbau tai ir palakstydavau po ta kaua , neviena buvau uzerzines prie svesaforo ir malku gaudavo daukas :D 

buvo pas mane auksines dvi viena buvo 2.8 fwd ir kita buvo 2.8Q abi buvo smagios 240km/h pasiekti nebuvo ideliu problemu :D

taipkad sakau sitie motoriukai tikrai geri ir jie apsuku nebijo ;)

Neprisijungęs bornas1

• Įrašai: 337
    • Žiūrėti profilį
Prie ko cia malimas. Pats zinai, kad taip yra del tu paneliu. :) Senas salonas lievas tau, ne man. :) Kolkas viskas lieka sitam kupe, nieko neisporceliuoju, todel kainu irgi nebus. Kainas manau zinai ir pats, neverta ne rasyt ju. :D
Kad jau kalba isejo ape tas naujesnes paneles, tai gal zinot kiek jos mazdauk kainuoja sedanams(kartu su duru apmusalais)? Beje ten kokiu ipatingu perdarymu ar niuansu reikia, kad susideti naujesne?

Neprisijungęs df

• Įrašai: 1564
    • Žiūrėti profilį
Kad jau kalba isejo ape tas naujesnes paneles, tai gal zinot kiek jos mazdauk kainuoja sedanams(kartu su duru apmusalais)? Beje ten kokiu ipatingu perdarymu ar niuansu reikia, kad susideti naujesne?
Manau iki kokiu 350pinigu rastum su panelka ir abloskem.
Ziurint pas ka pirksi :)
Del paneliu dejimo manau pats stingeris aiskiau parasys.

« Paskutinį kartą keitė: 2013 Kovo 13, 13:37:09 sukūrė df »

Neprisijungęs Karolis080

• Įrašai: 5466
    • Žiūrėti profilį
Panele galima uz 150 nupirkti, absyvkes uz 80

Neprisijungęs An$id

• Žiūrėti profilį
savartinuose jau po biski atsirandu tu pustu paneliu ipac sedan/avant ir ten kaina tikrai ne kosmine bus. Bet as nesuprantu koks tolkas ta pusta panele det man tai tas airbago ispjovimas kazkaip baisiai atrodo + vietos maziau ir dar i a4 panasu  :F :-]
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Kovo 13, 14:33:06 sukūrė An$id »