Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: StingerX Audi S2 2.2T ir Audi A6 Avant  (Skaityta 472219 kartus)

Neprisijungęs StingerX

• Dalys
  • Įrašai: 2626
    • Žiūrėti profilį
Re: StingerX Audi Coupe B4 2.8 Quattro
« Atsakymas #1300: 2013 Vasario 18, 13:15:53 »
Man labiau patinka audi sportas, todel bus jis. Dabartinis man tiesiog per didelis. :)
Pofik, kad cia ne esas. Svarbu quattro, b4, kupas ir DUJOS. ;) Eso kupo kasdienai nenoreciau. :F O sitas 2.8 kupstas labai puikiai tarnaus bruzinant ji kasdien, kadangi dujine virykle masinoje yra geris. :-] Galbut kazkada ir esas atplauks i mano garaza, cia niekas negali pasakyt. :D Taciau kazkaip to eso taip ziaaauriai nebekeliu i dievus. B2 kebule urkes ir eskes visai kita sneka, ten legenda. O kas s2? :) Tech. pase irasas, turba po kapotu, balti skydeliai ir 5 skyliu stupicos? S2 turet galima tik kaip savaitgaline, taciau kolkas man dvieju masinu nereikia, nes ir taip turiu kur pinigus ir laika deti. :) O kadangi as esu toks zmogus, kad negaliu vazineti su nuspardytu stock ir dziaugtis tuo, tai as turiu pasidaryt bet kokia masina tvarkinga ir priziureta. CIa ne modelyje esme. ;) Beje, irzlus as pastarosiom dienom, nes neberukau, tad sorry, jei per piktai atsakau kazka. :D