Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Spydo kibiras.  (Skaityta 9170 kartus)

Neprisijungęs quattre

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 2328
    • Žiūrėti profilį
Visiškai ne.  :V
rodos dedasi nuo pasato valytuvai,ne?kazkur maciau aprasyma nete :V be spoileriuko bus nelabai smagu,nebent greitis nevirsija leistino,priesingu atveju  (-)
« Paskutinį kartą keitė: 2007 Liepos 02, 12:55:32 sukūrė quattre »

Neprisijungęs spydas

• Įrašai: 647
    • Žiūrėti profilį
Ne aš vienas žėk toks gudras ant svieto  :-]

Neprisijungęs quattre

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
Ne aš vienas žėk toks gudras ant svieto  :-]

o tu tikejaisi.... :-] ;)

Neprisijungęs cosmo

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 2753
    • Žiūrėti profilį
Visiškai ne.  :V
rodos dedasi nuo pasato valytuvai,ne?kazkur maciau aprasyma nete :V be spoileriuko bus nelabai smagu,nebent greitis nevirsija leistino,priesingu atveju  (-)
be spoilerio ant valytuvo ir esant didesniam greiciu shudiniau valys, nes spoileris spaudzia valytuva prie stiklo ;)

Neprisijungęs spydas

• Žiūrėti profilį
Mano reikalai ir lietus vaikšto kartu - kai esu užsiėmęs, tada lyja, bet nėr kada traukt mašinos valytuvų bandymams. Kai išsitraukiu maškę ir belekur varau - būna gražus orelis ir telieka valytuvais mozoti ant lango išsitrėškusius vabalus - krieną tada suprasi  :D Šiaip tikiu, kad bus blogiau, belieka pasitikrint ant kiek ir bandyt konstruot spoilerį  :D pvz tokį tiuninginį su suoliukais  :-]

Neprisijungęs Klaustukas

• viską matau
  • Įrašai: 7027
    • Žiūrėti profilį
susidėk tuos naujoviškus bekarkasinius- jie be spoilero eina nes nebereik jiems.......

Neprisijungęs spydas

• Žiūrėti profilį
Galima plačiau apie bekarkasinius? Gal ir  į šią balą lipsim... o ko ne - jei haifai, tai haifai  :-] Dar nesidomejau konkrečiai, įtariu, kad biškį daugiau kainuoja... gal turit kokių rekomendacijų kad pinigus ne į balą  :V Ar ir tie iš norfos už 12 lt bus geri?  :V :-]

Neprisijungęs Klaustukas

• viską matau
  • Įrašai: 7027
    • Žiūrėti profilį
arba Valeo firminius, arba iš norfos.........

Neprisijungęs Grishman

• Įrašai: 7631
    • Žiūrėti profilį
susidėk tuos naujoviškus bekarkasinius- jie be spoilero eina nes nebereik jiems.......
problema, kaip pas juos su tvirtinimu, kad pvz nereiktu keist kojeliu :V nes pvz tikrai nenoriu taikstytis su tokiais minusais, kaip negalejimas atitraukti valytuvu nuo stiklo ar sumazejes valymo plotas.
Pas mane pvz spoilerio ant kojeles nenumatyta gamyklishkai, stovi Valeo karkasiniai su spoileriais pritvirtinatais prie karkaso: (po deshine)
http://www.v70xc.com/features/ultimate_wiper_blade/0/oem_vs_ultimate_wiper_blade.jpg
atrodo irgi neblogai ?!?

Neprisijungęs spydas

• Žiūrėti profilį
Su tais norfiniais paprikolu įrašei ar kaip? bent tuos 12 lt atvalo?  :V Neaiškių valymo konstrukcijų išbandymui valeo gal biškį per prabangiai, probai gal ir norfos pakaktų, bet jei neverta, kad ir 20 lt šiknon - vistiek gaila :V :D Beje, po kiek ir kur valeo būna?  :V Ir šiaip kaip tie berėmiai plg su gerais rėminiais?
« Paskutinį kartą keitė: 2007 Liepos 04, 00:00:26 sukūrė spydas »

Neprisijungęs Grishman

• Įrašai: 7631
    • Žiūrėti profilį
Su tais norfiniais paprikolu įrašei ar kaip? bent tuos 12 lt atvalo?  :V Neaiškių valymo konstrukcijų išbandymui valeo gal biškį per prabangiai, probai gal ir norfos pakaktų, bet jei neverta, kad ir 20 lt šiknon - vistiek gaila :V :D Beje, po kiek ir kur valeo būna?  :V Ir šiaip kaip tie berėmiai plg su gerais rėminiais?
Tie karkasiniai su spoileriais kainuoja berods 70lt vnt......
Patikek, pigus valytuvai, tai pinigai ishmesti i bala, gerai valo tik pirma savaite (-) jau isitikinau...

Neprisijungęs Fanatiks

• Įrašai: 1281
    • Žiūrėti profilį
passato valytuwai????????? as turejau passata bet  isardziau ir pardaviau jai tikrai tiks eijnu susirasiu  garaze svaidos, ...  (h) ot linksmai bus, ... Gera recepta tu cia  patiesiai  (y)

Neprisijungęs spydas

• Žiūrėti profilį
Kad jau išaiškėjo, ir pasekėjų ėmė rastis, tai pasakysiu iki galo  :D - niuansas - pas mane abu keleivio pusės. Vairuotojo pusės pas mane kažkoks neaiškus buvo, netiesus, nlb prie konteksto tiko, tai desipirkau dar vieną, keleivio. Vienam žmogui sakiau, kad būtinai abu keleivio pirktųsi, bet daba praeidamas į passatą pažėjau - lygtaissss ir vairuotojo pusės yra tiesus, tai tada išeitų kad pas mane iš pradžių kažkoks lievas buvo. Krc jei kas pirksit pasižėkit vietoj - abu valytuvai turi būt tiesūs, be išlenkimų ;) - tik tada valytuvai pasislėps. Nu ir kas dabar jau pulsit dėtis - turit omeny - montuojatės neišmėgintą konstrukciją ant savo atsakomybės - jei ko prisidirbsit - kaltinkit patys save, aš jums nieko nesakiau  :D bo dar ir pats nesu tikras kaip jie dirba  ;)
« Paskutinį kartą keitė: 2007 Liepos 04, 00:37:30 sukūrė spydas »

Evaldas

• Svečias
spydas - tu bekarkasinių kemi yra.Numauk ten pažiūrėti.

Neprisijungęs spydas

• Žiūrėti profilį
Thanx  ;) Mechaniniams-geometriniams bandymams, galvoju, bent vairuotojo pusėj vistiek pradžioj maximinį gal pirksiu  :V Ten pas mane biškelį arčiau pasispaudžia naujoji kojelė prie valytuvo, reik įsitikint kaip palįs. ir ta sukabinimo vieta berėmiams tokia bent jau vizualiai labiau iškilus pūpso, greičiausiai tik vizualiai, bet vistiek kažkaip neramu....vdrug neprisisegs norm ar kur į kapotą klius  ;) Tai galvoju pradžiai užsimest maximinį, padrožt, pažėt ar viskas gerai vaikšto, o jau paskui imt žvalgytis į firminius. 10 litų tai ne šimtas  :D Na, jei tik jaunimas manęs neaplenks su mano apsukom  ;) :-] :-] :-]
« Paskutinį kartą keitė: 2007 Liepos 04, 09:27:55 sukūrė spydas »

Neprisijungęs quattre

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
dejau paprastus gaidiskus valytuvus uz ....net....7.50lt :-] tikrai zinau kad laikys iki ziemos(ne pirmas kartas)...to realiai gana,bet siaip gero gamintojo valytuvai - nepakeiciami :V

Neprisijungęs Fanatiks

• Įrašai: 1281
    • Žiūrėti profilį
lempas graziai nusilakavau, dabar reikia valytuvus pasislept, ..  :) bus isvis maladec (y)

Neprisijungęs spydas

• Žiūrėti profilį
Sudėti norfiniai bekarkasiniai  po 14 lt  :D ir pagaliau norm pavarinėta po lietų.  :)
« Paskutinį kartą keitė: 2007 Liepos 31, 10:08:38 sukūrė spydas »

2rnas

• Svečias
ir kaip? geriau nei paprasti?

Neprisijungęs spydas

• Žiūrėti profilį
Dėl valymo tas pats š  :D man aktualu buvo berėmiai, nes pas mane ant kojelių spoileriuko neliko, o bekarkasiai jie patys spoilerio formos. Šiaip lygtaissss veikia, prie 120 km/h su vidutiniu lietum susidoroja lygiai taip pat kaip stovint. Imt iškart Valeo ar pan biški per riebiai man pasirodė eksperimentams  :D, pajamiau Jada by Norfa  :-] Dirba tyliai, valymo kokybė pusė velnio, galėtų geriau, bo palieka vandens mikrojuosteles, kurios iš vairuotojo vietos praktiškai nepastebimos, o važiuojant ir visai nematomos  :D bet jos yra  :P Pusantrų metų naudojau Bosch`inius po 30lt, tai tie po savęs tokį lyg "rūką" palikdavo, kuris tuoj pat ir nusipūsdavo, tai gal iš dalies ir beveik 20 metų senumo stiklas kaltas  ;) :)

Neprisijungęs spydas

• Žiūrėti profilį
Mielas mano dienoraščiau... Pagalvojau, senokai į tave kažką berašiau. Fotkę reik kokią naujesnę įdėt :D

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Re: Spydo kibiras.
« Atsakymas #46: 2008 Rugsėjo 12, 09:41:09 »
Spyruoklių visdar nesuinstalinai? :)

Neprisijungęs spydas

• Žiūrėti profilį
Re: Spydo kibiras.
« Atsakymas #47: 2008 Rugsėjo 12, 09:47:27 »
nope. buvo čia visokių reikalų, ne ciuningai galvoj bebuvo. bet, kaip sakant -eilėj, eilėj :D