Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: SpryndiS A6 V6 2,8 (atnaujinta 12psl.)  (Skaityta 25495 kartus)

Neprisijungęs SpryndiS

• Įrašai: 191
    • Žiūrėti profilį
Turiu nusiziurejes viena geri, bet net neisivaizduoju kaip ji reiktu atkasti visa ebay permeciau neradau (z) gal kas turi pasiulymu:) Jei ka kalba eina apie priesrukines groteles  :D

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
(-) Nekaip atrodo (-) Geriau jau jamam rs grotas bendrai

Neprisijungęs rafinuotas

• Įrašai: 3412
    • Žiūrėti profilį
ar nesivaziuoja kietai su sitais ratais? manau turetu, nes as ant mazesnes masinos, t.y. bmw3 uzdejau 225/40 padangas kieta kaip vezimas, po tavaja 225/45 palystu ore..  :H

Neprisijungęs SpryndiS

• Žiūrėti profilį
ar nesivaziuoja kietai su sitais ratais? manau turetu, nes as ant mazesnes masinos, t.y. bmw3 uzdejau 225/40 padangas kieta kaip vezimas, po tavaja 225/45 palystu ore..  :H

Na pakietejo tikrai, bet tuo momentu kai pirkausi padangas norejau kad kuo maziau skirtusi nuo standarto, o siuo metu turbut mauciau jau 225/45 o gal netgi taip ir padarysiu ant pavasario :)

o man evaldai kaip tik gerai turetu atrodyti, tada kaip tik grotos isrisketu dar labiau jau neshtu i naujesnes :D

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Dėk 235/40 r18 ;)

Neprisijungęs SpryndiS

• Žiūrėti profilį
Niu reiks susimastyti ant pavasario  ;)

Neprisijungęs Oizo

• Įrašai: 1405
    • Žiūrėti profilį
ledine audine :D susibegsim mazeikiuos, vaziuosim panu kadrint :D :D respect ;) (y) (+)

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
ledine audine :D susibegsim mazeikiuos, vaziuosim panu kadrint :D :D respect ;) (y) (+)

Kai ką pamiršot ;) (+) :D :D :D

Neprisijungęs Oizo

• Žiūrėti profilį
nepamirsim ir taves :D (+)

Neprisijungęs SpryndiS

• Žiūrėti profilį
Dekui Dekui OIZO..stengiames graziai atrodyt tik kad jau nesiprause seniausiai  :D :D   Reiktu kada susibegt kai grysim i mzk ;)

Neprisijungęs orzo

• Įrašai: 4660
    • Žiūrėti profilį
blyn kas cia per naujokas su ziauriai panasiu niku i mano, nesusimaisyk spryndi :D

Neprisijungęs SpryndiS

• Žiūrėti profilį
blyn kas cia per naujokas su ziauriai panasiu niku i mano, nesusimaisyk spryndi :D
ORZO tu ji labai gerai pazysti...chia gi mazius jei toki dar pameni ;)

Neprisijungęs powliuz

• Įrašai: 3533
    • Žiūrėti profilį
Gerule a6, bet dropo reiketu mano nuomone ;)

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį

Kaži o ORZO aš nepažįstu? :V :D

Neprisijungęs orzo

• Žiūrėti profilį

aaa :D faktas kad pamenu :)

o ka tu Evaldai pazisti ir ko ne tai as nzn :D

Neprisijungęs slimshady

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 13014
    • Žiūrėti profilį
pavasari Spryndi reikia Kedainiuose sezono atidaryme tau būtinai sudalyvaut (h) :D
1.4Tdi
328Ci

Neprisijungęs SpryndiS

• Žiūrėti profilį
pavasari Spryndi reikia Kedainiuose sezono atidaryme tau būtinai sudalyvaut (h) :D
Na skaiciau visa shita varianta ir man labai patiko tas meetas, bet nenoriu prisizadeti taip is anksto, as prasinesiu kelioms savaitems likus iki renginio ;) ok? ;)

Neprisijungęs SpryndiS

• Žiūrėti profilį
Isaiskink nezinanciam kas tas dropas? :D

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį

Mašinos priartinimas arčiau prie žemės :D

Neprisijungęs orzo

• Žiūrėti profilį
dropas kai ratus nusuki ir numeti ant zemes :D

Neprisijungęs slimshady

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 13014
    • Žiūrėti profilį
Na skaiciau visa shita varianta ir man labai patiko tas meetas, bet nenoriu prisizadeti taip is anksto, as prasinesiu kelioms savaitems likus iki renginio ;) ok? ;)
tinka (+)
1.4Tdi
328Ci

Neprisijungęs SpryndiS

• Žiūrėti profilį

Mašinos priartinimas arčiau prie žemės :D
Kai mashina skirta kasdieniam vazinejimui ir nemazais atstumais ar verta ja "dropint"... tiesiog bijau dantis issibarskint po suzeminimo kol is kns i mzk grisiu :D

Neprisijungęs Oizo

• Žiūrėti profilį
dropas tai manau estetini vaizda pagerina, bet siaip - nieko ypatingo, galit aisq nesutikt su manim ;) masina ne tokia komfortiska palieka, ziemai vel keisti amortikus reiktu, nes sniega valytum... :D :D is patirties zinau :-] aisku nuo bamperio priklauso :D be to, reiktu bordiuru saugotis, o uzsimirses gali ir palikt bamperi :D :D

Neprisijungęs SpryndiS

• Žiūrėti profilį
dropas tai manau estetini vaizda pagerina, bet siaip - nieko ypatingo, galit aisq nesutikt su manim ;) masina ne tokia komfortiska palieka, ziemai vel keisti amortikus reiktu, nes sniega valytum... :D :D is patirties zinau :-] aisku nuo bamperio priklauso :D be to, reiktu bordiuru saugotis, o uzsimirses gali ir palikt bamperi :D :D

Teisingas poziuris, jei mashina butu skirta tik savaitgaliams ar pramogoms, net negalvojes kaip sakant "dropinciau" bet kitu atveju sutinku su OIZO ;)

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Pas mane beveik visos buvo su sport pakabomis, dabar jau kaip ir keistai važiuoti su standartine :D