Citata iš: Spark 2011 Birželio 09, 14:00:36 Citata iš: juniors 2011 Birželio 09, 10:38:56 is planu tai man labiausiai patiko kad priekyje bus diskiniai sugrezioti stabdziu diskai, suportai 2 clindriuku, o gale paliks bugninius mano asmenine nuomone, tie planai taip ir liks planais net neprasideje.. o tu zinai kad man dzin tavo asmenine nuomone? o tu nejauti, kad persūdai su savo vėdinamais diskiniais ir dar gręžiotais stabdžių diskais? nebus čia tokių galingumų pas tave, kad tokio stabdžių setupo reikėtų o nuo garso aparatūros kiekio automobilis bus ir taip sunkus, todėl numetus gazą pats lėtės greitai P.S. ir nafik gale platesni ratai, kai auto FWD?
Citata iš: juniors 2011 Birželio 09, 10:38:56 is planu tai man labiausiai patiko kad priekyje bus diskiniai sugrezioti stabdziu diskai, suportai 2 clindriuku, o gale paliks bugninius mano asmenine nuomone, tie planai taip ir liks planais net neprasideje.. o tu zinai kad man dzin tavo asmenine nuomone?
is planu tai man labiausiai patiko kad priekyje bus diskiniai sugrezioti stabdziu diskai, suportai 2 clindriuku, o gale paliks bugninius mano asmenine nuomone, tie planai taip ir liks planais net neprasideje..