Parasiau, kad taip!
Numatomi kiti darbai/investicijos:1) Pagrindinio dirzo keitimas su komplektu2) Vimotos Chipas3) R17 vasariniai ratai TT arba S34) Galbut prie progos susidesiu galinius facelift zibintus5) Pavasari/vasara perdazyt priekini bamperi6) Facelift bamperio lupa su priesrukiniais (4300k xenon)
prie šito priekio vaizdo betrūksta facelifto grotelių
Situ ratu koks ET? Labai kazkaip i vidu sulinde O del dropo, tai tau ji labai kieta dabar? Kazkada teko vaziuot su A3, tai ji man kietoka pasirode, tai sudropinta ne ka kietesne bus manau, o tik prisides stabilumo ir grozio
palauk palauk ;DD uzsides r17 , prasides ir pamastymai apie dropa, garantuoju
Vazinejau pora menesiu su r16, nu jai tikrai nereikia dropo, ji atrodo kaip sudropinta Nuvarem siandien draugelio VW polo 03m. 1.9TDI 74kw PD, pjaut katalyzo, pasirodo pas ji 1kg katalyzas, gavo x2 daugiau litu nei as, pas mane tik 500g tebuvo
nu zemoka, zemoka ji. Db idejai facelift prozektorius, tai jau nori nenori turesi visa body apginkluot nuo facelift'o.
Pagal a3 ziurint tai pas mane tas naujenis 99m modelis
Citata iš: slam 2011 Vasario 07, 13:00:34 Pagal a3 ziurint tai pas mane tas naujenis 99m modeliskazin.. pas naujesne sparnas kitoks, su kitokiu posukiu sparne. pailgu