Mane tai po A6'os labai domintų Passat B5 universalas 1.9tdi.
Klaidos tikrai nepadarytum tokią paimdamas, kad ir sedaną. Nu bet ok, Audi forume sedim, dar nusuks sprandą kasnors.
![laughing out loud :-]](http://www.audiklubas.com/forumas/Smileys/3rdpty/f10.gif)
nu zn turim ta b5 1.9tdi levokos komplektacijos , bet kas del vaziavimo tai vaziuoja seip padoriai , varikliui jokiu gedimu rimtu nieko nebuvo , tik kw biski truksta ant to 81 kai i lenkima koki iseini ir reik greitai aplenkt , bet tiesa pasakius persedus i c5 2002 114kw tai , tevo pirmieji zodziai , audi yra audi , visai kitas vaziavimas , garso izoliacija , trauka , minkstumas ir panasiai , salonas irgi daug grazesnis ir padarytas kokybiskiau , o labiausia tai trauka patiko , po to 81kw , tai tas 114kw kai zveris eina
zodziu tikrai nuo c5 nepersesciau i b5, nes wv niekada nebus kaip audi
ps kaip kazkas pasake wv passat nuo tasko a iki z tave nuves , ekonomiska dalys pigios , patvari masina beje pas mus ji jau 300tukst rieda , pravaziavom su ja ~50 tukst , bet jau geriau pilt daugiau tris litrus kuro ir daugiau sumoket uz masina , bet uztat komforta tureti gera , galiu pasakyt visai kitas vaziavimas su audi,..
teisingi zodziai. Mano draugelis girdavosi, mano pasatas minkstesnis uz tavo a4 b5, praveze, pats pravaziavau karta ir nieko as ten nepajutau minkstesnio, masina ji didesne, erdvesne, plius aukstesnis jis, pravazumas geresnis uz tai susidaro tokia iliuzija. Ir as sakau kad Audi yra Audi.