Citata iš: diesel_power 2010 Liepos 18, 10:58:42 Citata iš: Vytkė 2010 Liepos 17, 20:42:55 Mane tai po A6'os labai domintų Passat B5 universalas 1.9tdi. Klaidos tikrai nepadarytum tokią paimdamas, kad ir sedaną. Nu bet ok, Audi forume sedim, dar nusuks sprandą kasnors. is c5 i Passata b5 didziausia gyvenimo klaida butu. Reik buti aklam ir durnam kad nepastebet c5 privalumu pries Passata.Tai yra ta pati mašina, tik kitu pavadinimu. Aišku man C5 salonas yra žymiai malonesnis ir geresnis, bet išvaizda didelės įtakos nedaro. Bet aišku C5 ir iš išvaizdos gražesnė bent jau man.
Citata iš: Vytkė 2010 Liepos 17, 20:42:55 Mane tai po A6'os labai domintų Passat B5 universalas 1.9tdi. Klaidos tikrai nepadarytum tokią paimdamas, kad ir sedaną. Nu bet ok, Audi forume sedim, dar nusuks sprandą kasnors. is c5 i Passata b5 didziausia gyvenimo klaida butu. Reik buti aklam ir durnam kad nepastebet c5 privalumu pries Passata.
Mane tai po A6'os labai domintų Passat B5 universalas 1.9tdi. Klaidos tikrai nepadarytum tokią paimdamas, kad ir sedaną. Nu bet ok, Audi forume sedim, dar nusuks sprandą kasnors.