Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: slam'o garazas foto  (Skaityta 80769 kartus)

Neprisijungęs Vytkė

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 1741
    • Žiūrėti profilį
Mane tai po A6'os labai domintų Passat B5 universalas 1.9tdi.  :-] :-] Klaidos tikrai nepadarytum tokią paimdamas, kad ir sedaną. Nu bet ok, Audi forume sedim, dar nusuks sprandą kasnors.  :-] :-]

Neprisijungęs slimshady

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 13014
    • Žiūrėti profilį
Mane tai po A6'os labai domintų Passat B5 universalas 1.9tdi.  :-] :-] Klaidos tikrai nepadarytum tokią paimdamas, kad ir sedaną. Nu bet ok, Audi forume sedim, dar nusuks sprandą kasnors.  :-] :-]
gal jau rimtai riškit tas kalbas ne į temą ;)
1.4Tdi
328Ci

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 16827
    • Žiūrėti profilį
Kuo toliau, tuo labiau ziurineju passatus :) bet dar neaisku kaip cia bus :) nerandu tinkamo :P
Kam tau to pasato?
Tesla Model 3 SR+ 239kw, '19
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs diesel_power

• Įrašai: 3129
    • Žiūrėti profilį

is c5 i Passata b5 didziausia gyvenimo klaida butu. Reik buti aklam ir durnam kad nepastebet c5 privalumu pries Passata.

Neprisijungęs Vytkė

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį

is c5 i Passata b5 didziausia gyvenimo klaida butu. Reik buti aklam ir durnam kad nepastebet c5 privalumu pries Passata.
Tai yra ta pati mašina, tik kitu pavadinimu.  :) Aišku man C5 salonas yra žymiai malonesnis ir geresnis, bet išvaizda didelės įtakos nedaro. Bet aišku C5 ir iš išvaizdos gražesnė bent jau man.

• Žiūrėti profilį

Tai yra ta pati mašina, tik kitu pavadinimu.  :) Aišku man C5 salonas yra žymiai malonesnis ir geresnis, bet išvaizda didelės įtakos nedaro. Bet aišku C5 ir iš išvaizdos gražesnė bent jau man.

b5 passato salonas tai kazkoks nesusipratimas. Kiek maciau tai pas visus centrine konsole braska net vaziuojant lygiu keliu. Cia jauciu taip jau is gamyklos isriedejus jiems visiems buvo :D

Neprisijungęs LK

• Įrašai: 36
    • Žiūrėti profilį
Pasatas tai tikrai patvari mašina,  skirta darbui , daug važinėti, tvirta auto ,bet salonas ir komfortas (barška salono apdailos detalės) nelyginami su C5

Neprisijungęs Vytkė

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
Pasatas tai tikrai patvari mašina,  skirta darbui , daug važinėti, tvirta auto ,bet salonas ir komfortas (barška salono apdailos detalės) nelyginami su C5
Vat mane tas jos patvarumas ir traukia taip.  :-]  :)

• Žiūrėti profilį
Vat mane tas jos patvarumas ir traukia taip.  :-]  :)

b3 ir b4 patvarus pakrovimo atzvilgiu, bet b5 tai nelabai...

Neprisijungęs ignaras

• Įrašai: 1536
    • Žiūrėti profilį
Mane tai po A6'os labai domintų Passat B5 universalas 1.9tdi.  :-] :-] Klaidos tikrai nepadarytum tokią paimdamas, kad ir sedaną. Nu bet ok, Audi forume sedim, dar nusuks sprandą kasnors.  :-] :-]

nu zn turim ta b5 1.9tdi levokos komplektacijos , bet kas del vaziavimo tai vaziuoja seip padoriai , varikliui jokiu gedimu rimtu nieko  nebuvo , tik kw biski truksta ant to 81 kai i lenkima koki iseini ir reik greitai aplenkt , bet tiesa pasakius persedus i c5 2002 114kw tai , tevo pirmieji zodziai , audi yra audi , visai kitas vaziavimas  , garso izoliacija , trauka , minkstumas ir panasiai , salonas irgi daug grazesnis ir padarytas kokybiskiau , o labiausia tai trauka patiko , po to 81kw , tai tas 114kw kai zveris eina :D zodziu tikrai nuo c5 nepersesciau i b5, nes wv niekada nebus kaip audi
 ps kaip kazkas pasake wv passat  nuo tasko a iki z tave nuves , ekonomiska dalys pigios , patvari masina  beje pas mus ji jau 300tukst rieda , pravaziavom su ja ~50 tukst , bet jau geriau pilt daugiau tris litrus kuro ir daugiau sumoket uz masina , bet uztat komforta tureti gera ,  galiu pasakyt visai kitas vaziavimas su audi,..
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Liepos 19, 01:25:37 sukūrė ignaras »

Neprisijungęs Vytkė

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
Mane tai po A6'os labai domintų Passat B5 universalas 1.9tdi.  :-] :-] Klaidos tikrai nepadarytum tokią paimdamas, kad ir sedaną. Nu bet ok, Audi forume sedim, dar nusuks sprandą kasnors.  :-] :-]

nu zn turim ta b5 1.9tdi levokos komplektacijos , bet kas del vaziavimo tai vaziuoja seip padoriai , varikliui jokiu gedimu rimtu nieko  nebuvo , tik kw biski truksta ant to 81 kai i lenkima koki iseini ir reik greitai aplenkt , bet tiesa pasakius persedus i c5 2002 114kw tai , tevo pirmieji zodziai , audi yra audi , visai kitas vaziavimas  , garso izoliacija , trauka , minkstumas ir panasiai , salonas irgi daug grazesnis ir padarytas kokybiskiau , o labiausia tai trauka patiko , po to 81kw , tai tas 114kw kai zveris eina :D zodziu tikrai nuo c5 nepersesciau i b5, nes wv niekada nebus kaip audi
 ps kaip kazkas pasake wv passat  nuo tasko a iki z tave nuves , ekonomiska dalys pigios , patvari masina  beje pas mus ji jau 300tukst rieda , pravaziavom su ja ~50 tukst , bet jau geriau pilt daugiau tris litrus kuro ir daugiau sumoket uz masina , bet uztat komforta tureti gera ,  galiu pasakyt visai kitas vaziavimas su audi,..
Va, viską pasakei ką reikia. :) Mano persėdimas į B5 passat būtų motyvuovamas pigesniu išlakymu, na bet kadangi dabar turiu savo C5  :H tai ir važinėju ir džiaugiuosi,  :H tiek komfortu, tiek kitais dalykais.  :-]   :)

• Žiūrėti profilį

nu zn turim ta b5 1.9tdi levokos komplektacijos , bet kas del vaziavimo tai vaziuoja seip padoriai , varikliui jokiu gedimu rimtu nieko  nebuvo , tik kw biski truksta ant to 81 kai i lenkima koki iseini ir reik greitai aplenkt , bet tiesa pasakius persedus i c5 2002 114kw tai , tevo pirmieji zodziai , audi yra audi , visai kitas vaziavimas  , garso izoliacija , trauka , minkstumas ir panasiai , salonas irgi daug grazesnis ir padarytas kokybiskiau , o labiausia tai trauka patiko , po to 81kw , tai tas 114kw kai zveris eina :D zodziu tikrai nuo c5 nepersesciau i b5, nes wv niekada nebus kaip audi
teisingi zodziai. Mano draugelis girdavosi, mano pasatas minkstesnis uz tavo a4 b5, praveze, pats pravaziavau karta ir nieko as ten nepajutau minkstesnio, masina ji didesne, erdvesne, plius aukstesnis jis, pravazumas geresnis uz tai susidaro tokia iliuzija. Ir as sakau kad Audi yra Audi.

Neprisijungęs Vytkė

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
Chebra, jūs negalvokit, kad aš taip nemanau. Aš irgi sakau: Audi yra Audi. :)  :H

Neprisijungęs ignaras

• Įrašai: 1536
    • Žiūrėti profilį
niekas manes is c5  tvarkingos nepersodintu i b5 :D , bet seip negalima varyt b5 tikrai gera ir vykusi masina

Neprisijungęs kodis

• Įrašai: 1427
    • Žiūrėti profilį
Nieks ten nebarska nei b5 nei b5+
Durniausia vieta koloneliu uzengimo tos sietkos, nes jos visose luzta.
O pasate b5+ seip vietos vairuotojui daugiau nei c5.
c5 bent man asmeniskai grazesne uz pasata.

b5 passato salonas tai kazkoks nesusipratimas. Kiek maciau tai pas visus centrine konsole braska net vaziuojant lygiu keliu. Cia jauciu taip jau is gamyklos isriedejus jiems visiems buvo :D

Neprisijungęs slam

• Įrašai: 1982
    • Žiūrėti profilį
Siuo metu reziu sparna aplink a4 avant tdi quattro '97 :) Ziuresim kas gausis ;)

Neprisijungęs Kambas

• Įrašai: 1597
    • Žiūrėti profilį
visgi siulyciau i vw pasidaryt  :)
ant laužo už tokius pasiūlymus :-]

Neprisijungęs Kambas

• Įrašai: 1597
    • Žiūrėti profilį
Passate prieš A4 matau tik vieną privalumą. Minkščiau važiuojantį mašinos galą (dėl hidraulinių gumos-metalo įvorių)

Neprisijungęs kodis

• Įrašai: 1427
    • Žiūrėti profilį
dydis dar kitas privalumas :)
o trukumai isvaizda :)

Neprisijungęs EVALDASA4

• Įrašai: 90
    • Žiūrėti profilį
seip sitie ratai s tipo grazus kazkaip kai jie ne ant audi atrodo seip sau bet kai uzdedi juo 17 arba 18 tai atrodo gerai, skaitau kad vistiek gamyklose ne seip dizaineriai dirba

Neprisijungęs Rencius

• Įrašai: 2648
    • Žiūrėti profilį
slam tai ka ten jau po avataru pasirases galetum ir parodyti... 1,9tdi Q paemei?????

Neprisijungęs slam

• Įrašai: 1982
    • Žiūrėti profilį
Greit bus parodyta, deja, ne q :)

Neprisijungęs push_it

• Įrašai: 408
    • Žiūrėti profilį
sveikinimai is anksto, likus audi bendrijoje, nepersedus i vw :D

Neprisijungęs vyciokas

• Įrašai: 1603
    • Žiūrėti profilį
Greit bus parodyta, deja, ne q :)
na cia jau klaida  :V

Neprisijungęs Vytkė

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
Bet užtai labai geras žingsnis, kad įstojai į Avant'ų gretas.  :) (y)