Ne bet gali pasijungti mp3 adapteri arba line in jungti ir pasijungti mp3 pleiri as nenorejau deti "blizgancio" mago nes atrodo negraziai, kai uzsideda tie kampai sone ir dar mago remelis, nu zodziu klaikiai atrodo man
Galvoju paimt tokias
Nu, kad mano a4 tokia auksta, kad neisivaizduoju kur kabint gali su standartinem:)
apie 5 cm zemina
Manau, kad minimum 5cm dropo reiktu:)
Citata iš: slamzz 2010 Sausio 06, 17:35:07 Manau, kad minimum 5cm dropo reiktu:)jei dropint ruosi, tada dek kokia karterio apsauga bent
neleisk nebuk kvailas :DDAs kaip tik ieskau standarto spiruokliu kelt savaja,nes kabinu dugna ziauriai,pramusti baigiu greiciu deze.. yra sita karterio apsauga,bet kad is jos nieko jau nelike visa sulauzyta
Citata iš: andriuskins 2010 Sausio 06, 20:23:06 neleisk nebuk kvailas :DDAs kaip tik ieskau standarto spiruokliu kelt savaja,nes kabinu dugna ziauriai,pramusti baigiu greiciu deze.. yra sita karterio apsauga,bet kad is jos nieko jau nelike visa sulauzyta protingos mintys, galesi tada vaziuoti grybaut pirkti kita masina, nebent grybaut nevaziuoji Pas mane stokas, visur braukiu dugna. Karteri buvau du kart pramuses.