bet neblogai padaryta...byferis neblogs
pirmas tai gerai...gal esi galine lentyna dares?ar orginali tebera?galwoju gal kas dares kokia geriau daryt
kokio storio dejei plokste ir su kuo medziaga lipinai?ten pas tawe isklijuota garso izoliacija?as db daraus deze tai zadu is dezes tiesiai i palange sukalt fazikus 2
ka kainuoja izoliacine medziaga?o palange tik prisukai su blakem ir wisk?ar putei dar ka i tarpus?pas mane balionas prie seduniu tai zn neka ir padarysi gero :[
Citata iš: saras669 2009 Spalio 03, 21:43:37 ka kainuoja izoliacine medziaga?o palange tik prisukai su blakem ir wisk?ar putei dar ka i tarpus?pas mane balionas prie seduniu tai zn neka ir padarysi gero :[cia paprasta arnuota aliuninio juosta apie 16lt. siaip kazkur buvau girdejas kad garso izoliacijai naudoja kazkokias spec folijas tai nusprendziau pabandyti tokia ir kazkiek padejo dangtis taip nebedrebejo ir garsas salone geresnis pasidare.dek zapaskini baliona
o nebuna beskem sedanams bagazines vidines puses uzdangalo, kad nesimatytu skardu? na pvz kaip avantui...
Citata iš: skierys 2009 Spalio 03, 21:52:51 Citata iš: saras669 2009 Spalio 03, 21:43:37 ka kainuoja izoliacine medziaga?o palange tik prisukai su blakem ir wisk?ar putei dar ka i tarpus?pas mane balionas prie seduniu tai zn neka ir padarysi gero :[cia paprasta arnuota aliuninio juosta apie 16lt. siaip kazkur buvau girdejas kad garso izoliacijai naudoja kazkokias spec folijas tai nusprendziau pabandyti tokia ir kazkiek padejo dangtis taip nebedrebejo ir garsas salone geresnis pasidare.dek zapaskini baliona garso izoliacijai naudoja - pusta guma;vibro izoliacijai - bitumo lakstus.