Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: siomkos audi  (Skaityta 81400 kartus)

Neprisijungęs siomka

• Įrašai: 2931
    • Žiūrėti profilį
Re: siomkos audi
« Atsakymas #275: 2013 Gruodžio 20, 22:15:26 »
http://www.zakona.lt/produktai/cid-202.html  siulyciau aplankyti sita istaiga, aisku jei esi kaunietis. Pasirinkimas neblogas, tiek OEM tiek CUSTOM.
as pats ten nebuvau, bet tas kas man darys, tai sake, kad ten jei yra kataloge, tai dar nereiskia, kad ja galima gauti, reik uzsakinet, o gal isvis negali uzsakyt, zodziu nzn, bet jo turimi zakonos pvz ispudzio nepadare, nera problemos man is ebay parsisiusti dar pigiau nei Lietuvoj, turbut

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18277
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #276: 2013 Gruodžio 20, 22:25:41 »
o, tai netoli manęs ;)

o kaip sakei nori išlaikyt plius minus originalų vaizdą, taip? spalvos nekeist?

Neprisijungęs siomka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #277: 2013 Gruodžio 20, 22:53:00 »
o, tai netoli manęs ;)

o kaip sakei nori išlaikyt plius minus originalų vaizdą, taip? spalvos nekeist?
nu spalva gal kazkiek keisis, bet ne i juoda, galvoju kazka apie beige arba smelio gal dar pilka

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #278: 2013 Gruodžio 20, 23:03:29 »
aišku, aš labai norėjau juodos alkantaros ar kažko pan; jau nusipirkau rankenas juodos spalvos, bet kiek dar visko liks, atvartų plastmasiukai visi balti, lemputė prie liuko kontrolės, tada dažyt, pradės luptis, na daug dielof keist splavą į juodą

Neprisijungęs siomka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #279: 2013 Gruodžio 20, 23:08:22 »
aišku, aš labai norėjau juodos alkantaros ar kažko pan; jau nusipirkau rankenas juodos spalvos, bet kiek dar visko liks, atvartų plastmasiukai visi balti, lemputė prie liuko kontrolės, tada dažyt, pradės luptis, na daug dielof keist splavą į juodą
jei gerai pamenu dar apie duris tu gumu kazkuri dalis eina sviesi, bent jau pas mane, tai del to ir as atsisakiau juoduos spalvos, nors siaip sedejau pilkos spalvos salone su juodom lubom, tai man labai patiko derinys (y)

Neprisijungęs siomka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #280: 2013 Gruodžio 27, 23:04:44 »
panarses atradau stai kokia foto,

bilder kostenlos hochladen

butent tokios spalvos lubos buvo vienas is pagrindiniu mano variantu, bet pamacius foto jau pradedu stipriai dvejot ar bus grazu, gal kas ivaldes fotosopa galetu padaryti ir stoikes bei skydelius nuo saules tokios spalvos kaip lubos, idomu kaip pasikeistu vaizdas  :V
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Gruodžio 27, 23:07:09 sukūrė siomka »

Neprisijungęs Edgaras.

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 879
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #281: 2013 Gruodžio 27, 23:32:59 »
stoikiu kliudyt nereikia, o apsiuvus skydelius manau kurkas geresnis vaizdelis butu ir plius sudet naujasnes ish c4 rankeneles kurios buna grynai pilkos ir butu viskas pasaka.. del rankeneliu tai maciau kazkada bertos shotokano daryta daliu foto ir buvo visa kruva tokiu rankeneliu ish kupu ir pan...visos tinka, galetum jo paprashyt kad atrastu ta foto :)

Neprisijungęs siomka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #282: 2013 Gruodžio 27, 23:36:42 »
stoikiu kliudyt nereikia, o apsiuvus skydelius manau kurkas geresnis vaizdelis butu ir plius sudet naujasnes ish c4 rankeneles kurios buna grynai pilkos ir butu viskas pasaka.. del rankeneliu tai maciau kazkada bertos shotokano daryta daliu foto ir buvo visa kruva tokiu rankeneliu ish kupu ir pan...visos tinka, galetum jo paprashyt kad atrastu ta foto :)
pas mane prieky tos stoikes tamsiai pilkos, per vidury, berots, irgi pilkos, o gale sviesios kazkokios, tai manau butu graziau suvienodint visa stoga iki puses :think: bet kaip as nemegstu pilku kilimu ir salonu, o pas mane butent toks ir papuole :-{ su kitom spalvom sugalvociau kazka idomesnio, o pilka mazai su kuo derinasi
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Gruodžio 27, 23:39:12 sukūrė siomka »

Neprisijungęs Edgaras.

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #283: 2013 Gruodžio 28, 00:18:27 »
priekines ir vidurines tada pjaunasi per viduri su panele ir apatine dalimi.. o galines tai jo, reikia taip pat apsiuvinet, o iki pilnos laimes tai ir galine palange aptraukt ta pacia medziaga ir butu super :) o kitas dalykas tai nera negraziu salonu, o buna neshvarus sutrinti ir suplyshe :D viskas super buvo viename mazaridziame zyle kuriame buvo pilkas salonas, bet jis buvo shvarutelis ir viskas visur sveika, paprastas veliuras, bet atrode super kai medis neishblukes ir t.t. :)

Neprisijungęs vabalaz

• Įrašai: 2839
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #284: 2013 Gruodžio 28, 00:21:51 »
pas mane prieky tos stoikes tamsiai pilkos, per vidury, berots, irgi pilkos, o gale sviesios kazkokios, tai manau butu graziau suvienodint visa stoga iki puses :think: bet kaip as nemegstu pilku kilimu ir salonu, o pas mane butent toks ir papuole :-{ su kitom spalvom sugalvociau kazka idomesnio, o pilka mazai su kuo derinasi

jei taip nepatinka, negi sunku sukraut kitą salioną į tą silke? kokį juodą rekarą pvz :H

Neprisijungęs Edgaras.

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #285: 2013 Gruodžio 28, 00:26:57 »
kai pradedi shraibint tvarkinga salona tai taip ir buna.. o kita juoda ir dar recara rast nera taip paprasta.. ledinio juodo grindu kilimo ieshkau gal ilgiau nei metai.. o ji tvarkingai ishsimt ir idet irgi reikalu yra nemazai, tad apie salono keitimus jei dabartinis yra tvarkingas meskit visas mintis.. o plaukit valykit ta pati..

Neprisijungęs siomka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #286: 2013 Gruodžio 28, 00:39:26 »
priekines ir vidurines tada pjaunasi per viduri su panele ir apatine dalimi.. o galines tai jo, reikia taip pat apsiuvinet, o iki pilnos laimes tai ir galine palange aptraukt ta pacia medziaga ir butu super :) o kitas dalykas tai nera negraziu salonu, o buna neshvarus sutrinti ir suplyshe :D viskas super buvo viename mazaridziame zyle kuriame buvo pilkas salonas, bet jis buvo shvarutelis ir viskas visur sveika, paprastas veliuras, bet atrode super kai medis neishblukes ir t.t. :)
nu pas mane viskas yra pilka, tai ten niekas nesipjautu per daug, o salonas pas mane nei suplyses, nei nesvarus, viskas savo vietose ir nesuluze isskyrus rankinio apdaila, tiesiog nemegstu PILKO salono, bet ka padarysi

Neprisijungęs siomka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #287: 2013 Gruodžio 28, 00:44:04 »
jei taip nepatinka, negi sunku sukraut kitą salioną į tą silke? kokį juodą rekarą pvz :H
tokios bukles salona, kuris niekada neardytas praktiskai, neskaitant dabar lubu, ir skydelio isiminejimo dazno :D :-{ keist butu daugiau nei kvaila, salone nei krebsdesiuko nera vaziuojant, viskas ideliai guli savo vietose kaip is gamyklos isejo, be to jis visiskai svarus, nesudiles
radau tik senas foto salono

bild hochladen

bilder hochladen kostenlos
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Gruodžio 28, 00:46:00 sukūrė siomka »

Neprisijungęs vabalaz

• Įrašai: 2839
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #288: 2013 Gruodžio 28, 01:06:22 »
nemačiau foto saliono anksčiau :) jei viskas idealu, nekliba, tai taip, nėra ko kišt nagų prie jo :)

Neprisijungęs Marijus

• Įrašai: 1864
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #289: 2013 Gruodžio 31, 19:02:46 »
zinai siomka toki bolida ir dar su tokiu salonu negaidintu siulau saugoti kaip aukso kirvi  :smoke: :smoke:

Neprisijungęs Ratas

• Įrašai: 1691
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #290: 2014 Sausio 02, 22:17:12 »
nu cia sedynes geresnes bukles nei mano :D bet mano salonas ir toks pat patapo:D

Neprisijungęs siomka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #291: 2014 Sausio 02, 22:49:15 »
nu cia sedynes geresnes bukles nei mano :D bet mano salonas ir toks pat patapo:D
cia gal 5 metu foto, dabar dar cheminis tam salonui padarytas, tai neturiu as jam dideliu priekaistu del bukles, tik su stogu visdar neapsisprendziu kokia spalva ir ar itraukt i darbus ir apsyvkes visas iki pusei :think:

Neprisijungęs Ratas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #292: 2014 Sausio 03, 11:31:51 »
cia gal 5 metu foto, dabar dar cheminis tam salonui padarytas, tai neturiu as jam dideliu priekaistu del bukles, tik su stogu visdar neapsisprendziu kokia spalva ir ar itraukt i darbus ir apsyvkes visas iki pusei :think:
a na pas mane tai jau murzinokos kasdien vaziuoju na sakei pas tave salone tyla anksciau pas mane buvo ir tyla bet kai ydejau 2,5 tdi motora atsirado toki birbimas salone na dar ta deze nezmoniskai kaukia neuzilgo pakeisiu ir ziuresiu kas toliau bus nu bet siaip dar tokia vibracija jauciasi benzininen silkej tai tyla budavo :V

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #293: 2014 Sausio 03, 17:42:16 »
zinau kad ne tema, bet del vibracijos pagalves teisingos sudetos? Pas du su pute tdi abi su laidu turi but

Neprisijungęs Ratas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #294: 2014 Sausio 03, 17:50:11 »
zinau kad ne tema, bet del vibracijos pagalves teisingos sudetos? Pas du su pute tdi abi su laidu turi but
pas mane be laidu ir pas teva c4 be laidu nes su laidais kosmosa kainuoja tai tiesiog sake nesukt smegenų ir det paprastas pas teva c4 sudejau ir niekas ten nevibruoja

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #295: 2014 Sausio 03, 19:20:07 »
na pas tėvuką 2,5 c3 buvo su laidu, manau buvo visose c3 tdi

Neprisijungęs Ratas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #296: 2014 Sausio 03, 22:32:33 »
jo pas visas turi but su laidu bet juk pas mane gi ant dokumentu 2,0 dyzelis  :D

Neprisijungęs siomka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #297: 2014 Sausio 10, 21:30:58 »
siandien nusipirkau rulona alkantaros pakaitalo, spalva nzn, atrodo, kad ziuresis gerai, bet ar ne per tamsi bus prie visu rankenu?  :think: dar toks dalykas, kad jos storis o,6mm, o yra pardavime ir 2,5mm ir 3mm, gal kas nusimano, kokio storio geriau lubom sueitu, ana brangesne storesne ir dar buna ju 100%polisteras arba 90%polisteras ir 10 % medvilne, tai kuri geriau?  :-) dar ir perforuotos alkantaros yra, zodziu, sunku net issirinkt
dar yra tokia AMARETTA medziaga, speciali Mersu sukurta, kazkas panasaus kaip alkantara, bet uz alkantaros pakaitala zenkliai brangesne, nu ir tokia nzn net ka ir pasakyt, lyg ir nebloga

kostenlos bilder hochladen

direct upload

gratis bilder hochladen
cia numeciau ant zalios alkantaros sofos (kaip Bmw sedyniu alkantaros spalva), kad eitu mazdaug tamsuma suprast,  bet is foto, tai cia ji belekaip gavos ta spalva, realiai sviesesne kazkiek

Neprisijungęs Fanatiks

• Įrašai: 1281
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #298: 2014 Sausio 12, 01:37:27 »
Gražus garažas  :H , A6 matau be termomovos gal reikia  :D ? kaip tik turiu likusia iš donorinės. Ir norėjau paklausti dujas pats statei ar kur firmoi dėjais? :) kokios firmos dujų įranga?  :)

Neprisijungęs siomka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #299: 2014 Sausio 12, 15:01:12 »
Gražus garažas  :H , A6 matau be termomovos gal reikia  :D ? kaip tik turiu likusia iš donorinės. Ir norėjau paklausti dujas pats statei ar kur firmoi dėjais? :) kokios firmos dujų įranga?  :)
a6 jau pusantru metu kaip nera :-) apie masinas su dujom ir prisimint nenoriu (-)