Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: siomkos audi  (Skaityta 81373 kartus)

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
Re: siomkos audi
« Atsakymas #250: 2011 Liepos 13, 09:50:12 »
turbut neaiskiai isreiskiau minti, veliuras tai man asocijuojasi su ta senaja audi naudojama medziaga ~89-97m ir yra atgyvena
gal dar tikslaiu būt sakyt IKI '89  ;)  nes paskui vėliau jau 'nebe toks veliūras' pradėjo eiti. man tas senasis afygienai mielas.

reikejo deti nauja oda versta su neversta kombinuota, nu bet aisku kiekvienas pagal save daro  ;)
va būten ir ieškojau, galvojau ką dėt, kad TIk nedėt verstos odos (alcantaros). žiūrisi ji žinoma labai gerai, bet patogumo iš jos nulis, nes šikna kaip prikibusi ant jos ir norint pasislinkti kelis cm reik ją, šikną, praktiškai pakelti arba 'forsuot per jėgą'  :D :D  stogui versta oda pats tas.
Kas per oda panaudota Gedžio atveju?
tagi parašiau Nappa, nors vieną p praleidęs buvau
.... ir veliūrą ir Napa odą į V8 ....

Neprisijungęs siomka

• Įrašai: 2931
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #251: 2011 Liepos 13, 18:33:25 »
gal dar tikslaiu būt sakyt IKI '89  ;)  nes paskui vėliau jau 'nebe toks veliūras' pradėjo eiti. man tas senasis afygienai mielas.
na matosi, kad tu senovisku paziuru  :D turejau as kazkada silke su smelio spalvos veliuru idealios bukles, tai mielas daiktas (y), bet ji reikia uzmirsti kaip ir tarybine gera desra  :D

Neprisijungęs Brutas

• Įrašai: 8627
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #252: 2011 Liepos 13, 18:43:09 »
apskritai veske turet yra SENOS PAZIUROS :D

Neprisijungęs voisniz

• Įrašai: 2564
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #253: 2011 Liepos 13, 19:15:12 »
senos pažiūros - nebūtinai blogos pažiūros :) daug dalykų seniau buvo, ko dabar nerasi... kad ir kokybės...

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #254: 2011 Liepos 13, 22:47:24 »

na matosi, kad tu senovisku paziuru  :D turejau as kazkada silke su smelio spalvos veliuru idealios bukles, tai mielas daiktas (y), bet ji reikia uzmirsti kaip ir tarybine gera desra  :D
hmmm, kažin ant kiek galima sakyt kad senų, nes nappa odą po šiai dienai kad ir pvz į R8 siuva, o dešrų nei tarybinių nei dabartinių nepripažystu, geriau tikra gryna miasa  :)

Neprisijungęs siomka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #255: 2011 Liepos 13, 23:09:35 »
senos pažiūros - nebūtinai blogos pažiūros :) daug dalykų seniau buvo, ko dabar nerasi... kad ir kokybės...
kokybe gali rasti, tik ji siais laikais laaabai brangi

Neprisijungęs siomka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #256: 2011 Liepos 13, 23:30:30 »
ka manot apie tokio stiliaus s'kes vairo persiuvima, perforuota oda su tradicine kombinuota, gal kas panasu esat isbande, kaip jausmas toki laikant rankose? Norisi padaryti kazkaip idomiau

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #257: 2011 Liepos 14, 07:31:35 »
Rs vairas pas mane buvo su perforuota oda. Na, maloniau kažkiek.

Neprisijungęs siomka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #258: 2012 Sausio 28, 17:34:00 »
prisiminus savo garaza imetu keleta svieziu dabartines kasdienines foto

« Paskutinį kartą keitė: 2012 Sausio 28, 17:52:07 sukūrė siomka »

Neprisijungęs siomka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #259: 2012 Sausio 28, 17:48:58 »
Nuo vasaros atlikta visa galybe darbu, kadangi viska dariau pats ir neskubedamas, tai uztruko pakankamai ilgai remontas, o nuveikta sitai a6 stai kas:
pakeistas visas salonas isskyrus lubas,
pilnai i originalias vietas isvedzioti laidai BOSE aparaturai ir changeriui,
perrinkta labai nemazai vaziuokles daliu naujomis,
pakeista didzioji dalis stabdziu sistemos, diskai, kalades, rankinio trosai, vamzdeliai, skystis, suportai perrinkti,
sutvarkytos visos smulkmenos, kaip sviesos, lemputes ir pan tech apziurai, kuria praejo be priekaistu,
tvarkingai sumontuota duju iranga, kas man buvo nemazas issukis, nes pirma karta darant isvedzioti viska pagal savo pageidavimus yra nevisai lengva,
sutvarkytas klimos valdymo blokas, uzpildytas AC, nors po remonto dingo mygtuku apsvietimas kazkodel  :D
pakeisti visi filtrai ir pan smulkmenos,

na po visu darbu auto tapo visai malonu vairuoti kasdien ir kuro sanaudos pakankamai dziuginancios, atejus salciams tik vienas dalykas tampo nervus, tai nesylanti vairuotojo sedyne :(

Neprisijungęs Edgaras.

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 879
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #260: 2012 Sausio 28, 19:23:24 »
..kaip katino pautai..... :G

Neprisijungęs siomka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #261: 2013 Vasario 03, 21:59:29 »
Po 2.5 menesiu poilsio isvaziavom pasivazineti su audi

Neprisijungęs karol1s

• Įrašai: 66
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #262: 2013 Vasario 03, 22:26:57 »
audi 220v spalva  :G :G :G

Neprisijungęs beee

• Įrašai: 621
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #263: 2013 Vasario 03, 22:30:54 »
zylas atrodau geriau uz  troike  :goodboy:

Neprisijungęs kosmo

• Įrašai: 1408
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #264: 2013 Vasario 03, 22:55:26 »
grazi troike !  (aa) gal galima vasarini jos setup'a pamatyt? ar cia all seasons?  ff

Neprisijungęs Karolis080

• Įrašai: 5466
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #265: 2013 Vasario 03, 22:57:06 »
Bimbalas  (y)  :G :)

Neprisijungęs Untis

• Įrašai: 570
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #266: 2013 Vasario 03, 23:21:43 »
Audine (y) (+)
Bimbalas nu as juos tik pavesy matau :-/

Neprisijungęs siomka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #267: 2013 Vasario 03, 23:28:30 »
grazi troike !  (aa) gal galima vasarini jos setup'a pamatyt? ar cia all seasons?  ff
na vasarai kolkas R18 ir standartine sport pakaba su Sport package II , visiskas stock'as, kaip keistai tai beskambetu  :D nes masina kasdienai naudojama  ;)

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18277
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #268: 2013 Vasario 03, 23:31:57 »
siomka, tai zylas su 0,8bat važiuoja ar rimčiau?

Neprisijungęs siomka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #269: 2013 Vasario 03, 23:34:43 »
rimciau, nzn gal 1.4 ar 1.5bar neisidejes dar gauges, reik trojanu ieskot, nes paskutiniu metu tai vaziuodavo, nu tiesa sakant visai nevaziuodavo  :D kratais gerai vaziuodavo, kazkada reiks uzsiimt tuo klausimu

Neprisijungęs siomka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #270: 2013 Gruodžio 20, 00:29:29 »
tai va radau siek tiek laiko ir prisiruosiau issiimti 200-tines lubas, nuveziau tik lubas, kad persiutu, bet kad ten jis nieko man negalejo doro pasiulyti spalvu alkantaros, juodu nenoriu, o is sviesiu, tai tik zalsva ir dar kazkokia kur man nepatiko, tai zodziu, nusprendziau medziaga pirkti is ebay ar pan., nes ten pasirinkimo daugiau ir dabar niekaip nesugalvoju kokia spalva daryti ir ar tik lubas ar ir stoikes tuo paciu  :think: gal kas turi kokia foto kokiu ne juodu lubu, kad derintusi prie pilko salono ar siaip minciu kokia spalva gerai deretu su pilka

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18277
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #271: 2013 Gruodžio 20, 00:58:46 »
pas ką vežei, jei čia kaune?

Neprisijungęs Teisingas

• Įrašai: 411
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #272: 2013 Gruodžio 20, 13:17:36 »
tai va radau siek tiek laiko ir prisiruosiau issiimti 200-tines lubas, nuveziau tik lubas, kad persiutu, bet kad ten jis nieko man negalejo doro pasiulyti spalvu alkantaros, juodu nenoriu, o is sviesiu, tai tik zalsva ir dar kazkokia kur man nepatiko, tai zodziu, nusprendziau medziaga pirkti is ebay ar pan., nes ten pasirinkimo daugiau ir dabar niekaip nesugalvoju kokia spalva daryti ir ar tik lubas ar ir stoikes tuo paciu  :think: gal kas turi kokia foto kokiu ne juodu lubu, kad derintusi prie pilko salono ar siaip minciu kokia spalva gerai deretu su pilka

Su pilka gerai ziurisi balta arba smėlio spalvos,. arba kitos pilkos atspalvis :) mano galva taip..

Neprisijungęs Agidas

• Įrašai: 1308
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #273: 2013 Gruodžio 20, 14:38:41 »
http://www.zakona.lt/produktai/cid-202.html  siulyciau aplankyti sita istaiga, aisku jei esi kaunietis. Pasirinkimas neblogas, tiek OEM tiek CUSTOM.

Neprisijungęs siomka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #274: 2013 Gruodžio 20, 22:12:17 »
pas ką vežei, jei čia kaune?
paskambinau "ASTO" ir kai pasake,kad uz isimtu ir atveztu TIK lubu be liuko su nukrituia org medziaga pertraukima stogine medziaga 500lt, alcantara nei neklausiau, bet brangiau zenkliai, tai galvoju nesveiki jie:D, bet kai paskambinau i "Fanta" ir jie man pasake, kad alcantara kainuotu nuo 700lt iki virs 1000lt, tai pasiuliau persisviesti galvas, po to radau garaze zmogus netoli megos dirba, jei paprasta medziaga 100lt darbas + ~100lt medziagos, o alcantara berots 150lt sutarem uz darba